Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zed_911

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elmentünk a tegnap esti Jobbik lakossági fórumra, amit a József Attila Művelődési Központ nagytermében tartottak. Krokodil szerint 500 néző volt, szerintem 400-500, a velünk tartó, színházi termeken edződött lány barátunk szeme is 500 nézőt látott. A közönség soraiban…..
Zed_911 2010.03.15 00:46:59
@Egy Dagadt Patkány: "de én az MTA-val bejártam borsodot és bent a házukban dumáltam 30-40 perceket ezekkel"
na itt szakadt el náltam a cérna. Tipikus pesti SZDSZ-es fajvédő bölcsész, meg a nagy szövegei. Remélem a közeljövőben ez az állatfaj teljesen kihal.
Pesti majmok, bekaphatjátok - ha valaki Pesthez nem kötődő élethelyzetben ilyet mond, semmi gond nincs, egyszerűen hülye. Ha viszont egy városi újság ilyen címmel jelentet meg főszerkesztői jegyzetet, akkor ott valami valakinél nagyon csúnyán bekattant.Egy nagyon rövid és nem túl…..
Christopher Nolan csodát vitt végbe a Batmannel, a mélypontról hozta vissza a Bőregeret. Fantáziája azonban határtalan, a következő alkotásában, az Inceptionban az emberi elmébe kalauzol el minket. Nem dokumentumfilmet készít, hanem egy sci-fi thrillert fog beküldeni a mozikba…..
Zed_911 2009.12.28 22:03:00
...és talált benne némi lőszert. Még jó, hogy nem az otthoni címére küldték. Edelény fideszes polgármestere már hangot adott fasisztoid nézeteinek, ezért mi itt a blogon nem kedveljük. Azért sem, mert fasisztoid nézetei vannak, és azért sem, mert személye súlyosan rontja a…..
A ma este minden bizonnyal óriási élmény lesz sok ezer érettségizett fiatal számára: ma derülnek ki a felsőoktatási ponthatárok. A közösség és az állam szempontjából azonban lényegesen fontosabb, hogy idén hány olyan diákot vesznek fel az állami képzésekre, akik pár év…..
Zed_911 2009.07.23 22:57:10
@kekrike: Az informatikus miért nem mérnök?
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy nem minden informatikus mérnök-informatikus. Nálunk például vannak gazdász-informatikusok is. A különbség annyi, hogy a hagyományosan villamosmérnökis tárgyak (digtek-elektró-áramkörök) helyett gazdász tárgyakat kell csinálni (makró-mikró-stb).
Kissé megelégelve az állandó csúsztatást (mi ugyanis a legritkább esetben "rasszistázunk" vagy "nácizunk", és olyankor is csak nagyon nyomós indokkal), úgy gondoltam, ideje tételesen elemezni a Jobbik EP-választási programjának cigánykérdésre vonatkozó…..
 Bár meglehetősen szkeptikus vagyok a Publius Hungaricus által vízionált tisztítótüzet illetően, a magyar apokalipszis nem is nagyon kezdődhetne mással, mint egy/több Tesco bezárásával. Sarkadon nem elképzelhetetlen ez a rendszerváltoztatás óta példátlan lépés: annyira…..
Zed_911 2009.01.30 18:13:59
@Mária: Tanuljad már meg, hogy magyarországon NINCSENEK éhező emberek. Akik lopnak azok nem a kiló kenyeret viszik el, hanem a plazmatévét meg a cigarettát. Az öreg néniket gyilkoló jóltáplált barna tinik is csak a kocsmáig jutnak és nem az "éhező" családjukat segítik a bevétellel.
A 2008-as rendfenntartó közérzetjavító séták után a Gárda ismét védené a hagyományt. Ezúttal már élesben, lőszerrel.A győri szakosztály december végén tartott agyaggalamb-lövészetet, állításuk szerint hagyományőrzésből. Meg egyébként is, a sportot bárki…..
Zed_911 2009.01.08 10:46:48
@DavesSoldier: Nyilvánvalóan Steve Earl és a texasi redneckek miatt van az amerikai gazdaság válságban, mert nem kapálták eléggé a kukoricát a nyáron.