Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Unkar

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sárdobáló Testvér-barát 2010.05.16 10:25:00
Olyan szép az emberek lelke. Az Országgyűlésben a Fidesz nagyrészt csatlakozik a Jobbik énekkarához, a Fatah pedig együtt ünnepel a Hamasszal a "katasztrófa napján". Persze szebb lenne, ha a Fatah a még egyelőre meg sem valósult "megbékélés napját" ünnepelné,…..
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
Mandiner blog Nagymagyar bandázás 2009.08.26 08:31:00
  Tavaly kezdődött, a Magyarok Szövetsége nevezetű társaság szervezett egy Kurultaj nevű programot, amin különösebb reklám nélkül több ezer ember részt vett.   Idén nem Kurultajt, hanem a Magyarok Országos Gyűlését szervezték meg Bösztörpusztán. Sok meglepetés…..
Unkar 2009.08.26 11:21:45
@Kristl: A fenyő halálával a kis fenyőfái teret, napfényt kapnak és belőlük sem lesz fű, ők is fenyők lesznek, akik egyszer majd kettétörnek a vihar súlya alatt és a folyamat folytatódik. :)
Unkar 2009.08.26 11:30:04
@Őrnagy Őrnagy: Igen, nem azért megyünk az ilyen fesztiválokra, hogy visszaszerezzük az elvesztett területeket, meghogy módszeres terveket szőjjünk az ősidők óta velünk együtt élő cigányok, zsidók, tótok ellen, mert ők is magyarok, magyarnak születtek és az ő kultúrájukkal csak színesebb országunk! Csak egyszerűen tudom, hogy az ilyen fesztiválokon szembenézek múltammal és nem feledem, hogy honnan indultam...
Már nem igaz, hogy a magyarok élete átpolitizált. Hétfő este nyilvánvalóvá vált, hogy a magyarok élete már egészében a politika, és ez a helyzet 2010-re totálissá válik. Legalábbis erre utalt az a taxis, aki jobbos fuvarozási vállalatot alapított, mondván: "2010-től új…..
Unkar 2009.08.25 13:37:39
@reunalla: Nézd Reunalla, így azt hiszem, hogy nagyon könnyű állást foglalni, amikor nem nyomja a válladat a felelősség 15 millió magyarért, amikor nem ülsz ott a köztársasági elnöki székben. Tudod azt mondják hogy a legnagyobb emberek nagyon nehezen tudnak döntést hozni, mivel ők, egész más szinten vannak, ők képesek az adott problémákat szubjektíven sok-sok aspektusból szemlélni. Náluk a probléma megoldás nem annyi, mint nálam...Millió dolgot kell mérlegelniük minden egyes lépésüknél és irtózatos teher van a vállukon. Te bevállalnád?
Unkar 2009.08.25 13:48:40
Unkar 2009.08.25 13:57:18
@reunalla: no comment...mert ők "határtalanul" -is- magyarok, attól függetlenül is, hogy a történelem elszakított tőlük...talán ezért, de ezt csak sejtem :-)
A Homár akkora kozmopolita, hogy Bloomberg polgármester egy alkalommal sírva adta át neki New York kulcsait, de abszolúte megértjük Istvánt, hogy felhúzta magát, amiért a MÁV hangosbemondója Marosvásárhelyt Tirgu Muresnek mondja, miközben románul persze nem ad információt és…..
Elképesztő sztori: kedden kora este, fél nyolc tájban egy feltehetőleg őrült férfi bögrékkel kezdte bombázni a Mammut 2-ben található McCafé személyzetét. Volt itt minden: eltalált nő, vérző seb, menekülő vendégek és dolgozók, bújkálás a konyhában. Alant olvasható egy…..
Unkar 2009.03.19 12:07:45
Azok a rendszerek mindig sok galibát okoznak, amik a készítőik szerint hibátlanok. Sokszorosan igaz ez, ha a rendszer a fogyasztók megbüntetésére, méghozzá igen durva megbüntetésére lett kitalálva. Ilyen például az autópálymatrica-ellenőrző rendszer, ahol szinte felesleges…..
Mandiner blog Az enyingi modell 2009.02.09 08:44:00
 A szombati (vasárnap hajnali) veszprémi mészárlás sokkolta az országot, pedig nem a semmiből jött, spontánul összeverődött csoport gyilkolt Veszprémben. Tavaly nyáron az enyingi és környékbeli cigányok emlékezetes egészségügyi sétát tettek Siófokon, a Petőfi…..
Unkar 2009.02.09 14:12:34
@daito: Természetesen nem vitatkozom veled. Elfogadom az álláspontod. Viszont, egy dologról nem tudunk és/vagy lehet véleményt alkotni addig amíg - utána meg aztán már végképp nem :-) -amíg a lehető legtöbb nézőpontból meg nem vizsgáltuk. Az egyoldalú vizsgálat egyoldalú állásfoglalást tesz csak lehetővé. Belegondoltál daito abba, hogy ha neked -soha ne történjen meg- megöli a gyermeked egy bűnöző és a fene nagy demokráciában leül 3 évet a te adódból eszik, iszik, pihen majd jó magaviseletért kedvezménnyel szabadul és éli világát, mint aki jól végezte dolgát, ráadásul lehet, hogy napi szinten lesz alkalmad látni...mit teszel??? Elfogadhatod a történteket, vagy nem? Mindannyian mások vagyunk. Ezt csak azért írom le, mert ez is egy nézőpont... Tévedés ne essék itt most tökmindegy, hogy milyen származású az elkövető...
Mai vitaposztunkkal bizonyos szempontból közszolgálati feladatot látunk el, más megközelítésben pedig becsületbeli kötelességünknek teszünk eleget. Azzal a felhívással fordulunk hozzátok, hogy véleményetek megfogalmazásával, az eltérő álláspontok és szemléletmódok…..
Unkar 2009.01.22 12:21:08
Láncfűrésszel vágtak ketté szerb és horvát foglyokat, civileket húztak karóba a Boszniában harcoló El Mujahedin nevet viselő zászlóalj tagjai. Ezt ismerte be a bosnyák börtönökből frissen szabadult Ali Hamad az al-Kaida egykori tisztje - írja a…..
 (Eredetileg ezt is A gázhiány dícsérete című poszt részének szántam, de úgy érzem, megér egy önálló bejegyzést.) Szomorúan olvastam a Srbijagas vezérigazgatójának újvidéki bejelentését, miszerint Magyarország nem ad kölcsön gázt Szerbia számára. Itthon Molnár…..