Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemkellvagta (törölt)

10 bejegyzést írt és 183 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A kormányzat szerint „gyed és a gyes zsákutca” és elindult az ilyenkor szokásos ötletelés. Ez elfogadhatatlan. Nem azért, mert nem látom értelmét az anyasági támogatások, akár a gyes vagy a gyed átgondolásának. Szükség lenne igazi reformra: Katasztrofálisak a…..
nemkellvagta (törölt) 2008.05.20 12:51:43
Többen jeleztétek, hogy szívesen olvasnátok még több magyar vonatkozású témáról, úgyhogy igyekszünk ennek folyamatosan eleget tenni. És hogy a néha irónikus hangvétel miatt se érje szó a ház elejét, ezúttal a ti segítségeteket szeretnénk kérni. Szembetaláltuk magunkat…..
A finnországi evangélikus egyház egy egészen furcsa módját választotta az új hívek toborzásának. Nem egészen világos, hogy az extrém példákkal csupán el akarák gondolkodtatni az embereket a hit és a szeretet lényegéről, vagy azoknak a kisebbségeknek üzentek ezzel, akik…..
Feltételezett ügyfél: APEHFeltételezett brief:Hello!Sorry, nem volt időm bemutatkozni, de máris lépni kell tettek mezeje, campaign time (május 20 = bevallás)! Tehát: én akarok teljesen új szemlélet!!! Mindenféle szakértő javasol nekem, hogy meggyőzés fontos ("ha nem fizetsz…..
 „Képmutató és kirekesztő” Balog Zoltán fideszes politikus Nyakó István, az MSZP szóvivője szerint. Kedvenc szocialista pártpapagájunk egy áprilisi Magyar Szemlében talált Balog-idézettel próbálja megfogni az Országgyűlés Emberi Jogi Bizottságának fideszes…..
Nem túlságosan kreatív dolog beszállni abba a kórusba, amely a magyar állampolgárok pénzügyi analfabetizmusán hörög vagy röhög, inkább talán már snassz. Ennek ellenére a kórusnak maximálisan igaza van, kutatások és teljesen hétköznapi, személyes tapasztalat alapján is.…..
addict Jó lesz neked az Aveo is! 2008.05.15 15:30:00
Borzasztóan örülök, hogy RB-nek és másoknak is tetszett az Aveo vírusfilmje, de valahogy nem esett szó az egész kampány mögött álló gondolatmenetről, ezért nyomnék egy kövér restartot. Szóval adott egy kisautó, amely lealázza a Lambora hajazó sportkocsit a Tecsó parkolóban,…..
Régi elmaradásunk a Szentkirályi ásványvíz nagy dobásának, a Luís Figo leigazolásából rittyentett reklámfilmnek a kitárgyalása. Annak idején, amikor beindult az ásványvízzel működő pr-gépezet, és kis képzavarral élve a csapból is Figo folyt, kissé szkeptikusan álltunk…..
Mandiner blog Kifosztva 2008.05.11 08:01:00
 Pár napja ellopták a laptopom. Olyan hülye érzés. Persze a veszteség is rossz, de inkább a közérzet.  Olyan furcsa elképzelni, hogy betettem az autóba, aztán elsétáltam egy boltba, közben valaki ezt látta - odament, lehúzta a hátsó ablakot, lenyitotta az ülést,…..
 Csak üdvözölni lehet, hogy Abszurdisztánban végre kezdik szankcionálni a potenciális országúti halálosztókat. Az új bírságokat egyáltalán nem nevezném magasnak: ugyan miért is lenne sok pár tízezer, vagy egy-két-háromszázezer forint annak, aki hobbiból…..
 Gyurcsány Ferenc láthatóan a végletekig el van szánva arra, hogy csinálja a finomat a népnek, a köztársaságnak. A Metrónak adott mai interjújában mondja: „Számítottam rá, hogy az első két év nagyon nehéz lesz. Elvégeztük a szántás és a vetés igen nehéz…..
 A globalizáció alapvetően jó egy olyan kis és kényszerűen nyitott országnak mint Magyarország. Az ország már egyszer sikeresen bekapcsolódott a globalizáció első hullámába a tizenkilencedik század második felében, a dualizmus korában. Bár nagyon sokan nosztalgiával…..
 Korántsem váratlan fordulat: történelmi mélyponton az angol Munkáspárt, és hihetetlen előretörés konzervatív oldalról a Ködös Albionban (a baloldalt ez alkalommal a liberális demokraták is megelőzték). Elemzők szerint a Munkáspártot a megélhetési költségek…..
Mandiner blog Bauernél a Lola-T 2008.04.26 04:01:00
 Gyerekkorunk kedvenc játékai közé tartozott az autóskártya. A mindent vivő kártyalap a Lola-T nevű szuperjárgány volt. Ma legördült a futószalagról a balliberális Lola-T, ki is nyomtatták az értelmiség lapjába'.  Bauer Tamás a mai ÉS-ben tökéletesen összefoglalta…..
 Született egy gyermek - hozzám nagyon közel álló rokon szülte. Ő a második náluk: úgy hívják, hogy Jenő.  Na mármost: a születésnek van egy csodálatos, idillikus és egy bonyolult, profán oldala. Mert ma már valahogy semmi sem olyan egyszerű.  Mindenki nagyon…..
 A Magyar Nemzet ma előállt a tegnapelőtt megszellőztetett politikai motivációjú magánnyomozói akció megbízójával: a lap bizonyítékai szerint Keller László, a Pénzügyminisztérium jelenlegi államtitkára állt az Orbán Viktor, Kalmár István és Simicska Lajos ellen…..
 A Századvég és a Forsense áprilisi (1000 fős, telefonos mintán végzett) mérése szerint az összes megkérdezett 32%-a szavazna a Fideszre (+2%), 10%-a az MSZP-re (-2%), az MDF-re és az SZDSZ-re pedig 2-2%. A választási hajlandóság a márciusi csúcshoz, a 67%-hoz képest…..
 A frissen indult Zoom („pártbefolyástól mentes, sőt még a látszatra is ad, nem kér a kormányzati hirdetésekből”) ismét elővette a Gyurcsány-Ferenc-lefutja-az-Őrezredet-és-még-csak-nem-is-kapkodja-a-levegőt sztorit. Gyurcsány védelmét napokon belül…..
 1990 ősze óta Demszky Gábor a székesfőváros első embere. Az SZDSZ egyik emblematikus figurája, a korábbi Demokratikus Ellenzék neves alakja. A liberális gondolkodás terjesztésének élharcosa és nem utolsósorban Budapest lezüllesztésének első számú, bár nem egyetlen…..
Mandiner blog Mediterrán anziksz 2008.04.19 16:01:00
A firkászi lét egyik előnye, hogy néha illusztris eseményekre hívják el a mókuskerékbe fáradó embert. Az elmúlt napokban Szlovéniában jártam egy európai néppárti konferencián. A szervezők jó érzékkel a kis ország néhány kilométeres tengerpartjára, Portoroz városkába…..
nemkellvagta (törölt) 2008.04.20 10:23:14
Mandiner blog A szabadság vándora 2008.04.15 17:31:00
„The West is the best, get here and do the rest” (Doors - The End)  Először is ott van a tágasság: a majd' hatméteres Chevy, ahogy a Sziklás-hegység felé hasít a kietlen prérin, a manhattani látkép, ahogy az Empire State tetejéről látni, meg a Csendes-óceán, Los…..
 Ez a térkép néhány hónapja került fel a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) honlapjának fórumába:  Néha én is érzem úgy, hogy nem vagyok, de lerajzolva még nem láttam. Egyébként volt nekik egy másik térképük is (ez viszont a honlap hivatalos részén), amin…..
Végre a nácik is megfelelő terjedelemben foglakoznak munkásságunkkal. Kurucinfós köpködés itt, SoDi, alias Kiss Endre Farkas – akinek finom humoráról már a Szetey-ügy kapcsán meggyőződhettünk – videója itt. Utóbbi tökfej persze csak addig bátor, amíg rá nem…..
Mandiner blog Nem megyek el 2008.04.11 09:01:00
 Hallom, tüntetni megy a fél ország. Ki itt, itt ott. Hát rám ne számítsatok! Nem megyek el. Nem érdekel. Ez nem ügy, ez egy jól sikerült médiahack. A jegyirodának, meg az együttesnek. A média meg tombol körülötte.  Kiszolgálták, nem szolgálták, felgyújtották,…..
nemkellvagta (törölt) 2008.04.11 09:36:49
nemkellvagta (törölt) 2008.04.11 09:37:27
nemkellvagta (törölt) 2008.04.11 09:44:36
Mandiner blog Részt veszek 2008.04.10 12:01:00
 Részt fogok venni a holnap délután négy órakor kezdődő, szélsőjobboldaliak elleni tüntetésen. Kommentárt, magyarázatot, mérlegelést, méricskélést nem fűzök döntésemhez...
nemkellvagta (törölt) 2008.04.10 17:33:36
index.hu/politika/belfold/gyf080410/

asszem ez eldőlt. hahahaha