Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xcerazes

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1 hónap Kanada Erkezes 2013.05.09 23:20:33
Kesett a gep Pestrol, maradt netto 45 percem atszallni. Szepen ki van tablazva minden, az atszallas lilan rikit. Nincs felesleges informacio, lehet haladni. Majd egy kisebb folyoso-, kanyar- es mozgolepcso-labirintus utan odaerek egy buszhoz, ami atvitt a 3-as terminalbol az 5-be. Az ajtoban egy…..
Lévay Máté "Holtak éjszakája" 2011.09.18 17:06:00
  Nem is tudom, hogy kezdjek hozzá a beszámolóhoz, ugyanis az élmény 'leírhatatlan'. Ezt át kell élni! :-)Tegnap este a balszerencsés Hungexpo után a Deák térre mentünk, ahol a Zombie Walk esemény volt. Meglehetősen kis körben terjedt el a híre annak, hogy mikor-hol lesz…..
xcerazes 2011.09.19 18:19:51
Brian Lewis Sanders különböző drogokat és gyogyszereket fogyasztott, majd önarcképeket készített magáról, zseniális projekt!Fél gramm kokain:Pszilocibin: ..
ayahuascareality Óvatosság.. 2010.10.24 13:03:12
Népszerűnek tűnik a téma, amit Feldmár is feszeget a legutóbbi ezzel kapcsolatos bejegyzésben. Van az embernek egy nagyon különleges hozzáállása, hát...nem lenne rossz egyszer valami hasonló helyzetbe kerülni, és úgy együtt lenni azokkal akik körülöttünk vannak.Ayahuasca…..
UPDATE: Itt a nagy felindulásban alapvetően keveredett össze a szezon a fazonnal, minthogy a népszerű DJ-razziákat a MAHASZ intézi, továbbá a matricákat is a ők adják az üres adathordozókra. Az Artisjus ettől függetlenül az őket érintő kérdésekben hamarosan önálló posztban…..
xcerazes 2010.07.08 02:10:25
két kérdésem lenne az SZVB és Tóth úr felé.

vegyük alapul ezt a jelntést:
artisjus.hu/opencms/export/download/egyesulet/foig_beszamolo_2009.pdf

1,
említettétek, hogy az a szerző, aki után befolyik jogdíj, de nem regisztrált tag, akkor ő később is felveheti a jussát. ebben a jelentésben miért van a teljes összeg artisjus jogosultaknak elosztva?

2,
ha a kezelési költség 2,8 milliárd, és teszem azt ennek a fele fenntartás, másik fele pedig fizetés, akkor egy dolgozóra jut 750 ezer suska egy hónapban, 150 dolgozó esetében. wtf?
Megértem azt a zöldfülű kocsmatölteléket, aki a XI. kerület kocsmáit messzire elkerüli. Itt még számos autentikus hely él és lélegzik, olyan helyek, melyek magukon viselik a törzsközönségük életét, és ilyen életgubancokba a kívülálló nem szívesen sétál be, néha…..
Érdekes hangok töltik meg a főzőcsarnok terét, szelepek csattannak, gőz sziszeg, alig értjük egymást ezért bemegyünk abba a kis fülkébe, ahonnan a termelésirányítás automatizált részét vezérlik. A hely másik fő erénye, hogy hangszigetelt, és nem kell benne kiabálni.Itt…..
Hoze Üzenőfal 2009.12.08 00:24:00
Válasz a Darkers.hu domain-tolvajánakEmlékeztek még a Darkers.hu öltelemre, amit aztán meghíúsíott egy gyökér 8.kerületi netcigány? (Hogy honnét tudom, lejjebb majd) A történet annyi volt, én előáltam egy ötlettet itt, ami egy közösségi oldal lett volna, Darkers.hu néven.…..