Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pöcsköszörű

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudtad, mi hiányzik? Jó előre be akarod biztosítani a farsangi megjelenésed? Vagy csak el akarod maszkírozni magad? Esetleg a csók élményt akarod egy picit feldobni???RENDELD MEG A FREDDIE-BAJUSZT!!!2,5 fontért kihagyhatatlan ajánlat, Freddie Mercury és bajszos…..
Pöcsköszörű 2011.07.27 01:43:41
csox Miért jó a csokoládé? 2011.07.03 14:20:00
Tegyük fel, hogy a hamburgeradó nem egy újabb sarc, hanem valóban azért találták ki, hogy egészségesebbek legyünk. Akkor meg mi bajuk a csokival? Nem a kakaót csak nyomokban látott bevonókról beszélek, hanem azokról a csokoládékról, amiknek 40, vagy akár 60%-ának valóban van…..
Pöcsköszörű 2011.07.03 16:16:22
Na nem igazából, csak a legújabb klipjében, amit a Space Boundhoz készített. A videó egy történetet dolgoz fel két verzióban, amiben a főhős - akit természetesen Eminem játszik - megtudja, hogy a barátnője csalja. Az egyik Eminem higgadt, a másik pedig dühös. Érdekesség, hogy a…..
Pöcsköszörű 2011.06.28 09:25:37
A nevem Kovács Béla, otthonom az Óvilág. Ha bajban vagy, megtalálsz. És ha te okozod a bajt,... én talállak meg téged. Így kezdődik az Extropia Games programja, a magyar flashjátékfejlesztés újabb büszkesége. A Budapesten játszódó, film noir hangulatú játék műfaját tekintve…..
Bizarr baleset történt a Maláj Nagydíj egyik pénteki szabadedzésén. A HRT-s Vitantonio Liuzzi kocsija lerobbant, a pályamunkások tolták a füvön, amikor egyikük elesett, és a bal első kerék alá került. Társai észrevették, tolták tovább a már lendületben lévő gépet, át a…..
comment:com Közszolgálati Kokó 2011.03.25 23:30:00
Egy egész ország várta már, hogy mikor kap Kovács Kokó István végre valami megbízást. Elég soká kellett rá várni, de igazán megérte, mert kettőt is kapott hirtelen.1., A Magyar Olimpiai Bizottság az ökölvívó olimpiai bajnok Kovács Istvánt delegálta a közmédiumok…..
Mikor a postán már a negyedik rublikába kell vésni az embernek mondjuk Hódmezővásárhely nevét, bizony bosszantó tud lenni. A hosszabb nevű településeken élőknek bizonyára ekkor gyakran eszébe jut : "de jó lenne ilyenkor Vácott vagy Pécsen élni". Megfordult ez nem…..
Ezt a táblát a szebb napokat látott Közvágóhídon lőttem - ott próbálunk ugyanis a zenekarunkkal, de becsszó nem mi voltunk. Viccesnek ugyan nem vicces, viszont olyan mint az állatorvosi ló, mindent kihozott belőle az átalakító, amit csak ki lehetett. Ha igaza van Szily Lacinak…..
Modorosblog Az internet aranykora 2011.02.23 06:00:00
Nosferatónak köszönöm szépen a gyönyörű bekezdéseket (mindig tudom, kihez kell fordulni jó téma esetén), az ő sorait emeltem ki idézetként.Internetto, Törzsasztal, Drukkerkocsma. Na, ide lépj be: freemail.hu. Itt tudsz drótpostafiókot létrehozni. Nekem tibor@. Neked lehet jozsi@.…..
Mondhatnám, hogy dallamok az anális szerelemről, de nem volna őszinte. Régóta tartozom ezzel a beszámolóval Overdrive-nak, a világnak, a lelkiismeretemnek, valamint Suzanne nővérnek és az árvaháznak. Utóbbi egyébként belülről ismeri a sztorit szerintem, mert Mária nővér utána…..
anonim [szexfüggők] Villon 2010.06.22 08:28:00
Hazamegyek, lebaszom a táskám az ágy mellé, leülök, lehúzom a sliccem, előveszem a farkam és elkezdem verni. Korábban meglazított nyakkendőmet egyre szorosabbra húzom. De finom így. Leveszem a zakómat, a nyakkendőből is kibújok. A kendőre erősebb hurkot kötök és a…..
Pöcsköszörű 2010.06.22 23:06:09
Nils Holger Moormann, német bútortervező alkotását a milánói seregszemlén láthatta először a közönség. Az Easy Reader elnevezésű, könyvespolccal kombinált és talicskával keresztezett szék ideális kiegészítője lehet könyvesboltoknak, könyvtáraknak... Vagy…..
Hosszas késlekedés után végre Budapestre is megérkeztek a Google utcákat fotózó autói. Akik lencsevégre kapják az Opel Astrákat, tolják fel az Indafotóra a képeiket. Játsszunk együtt. Kapjuk el a panorámaképeket kattintgató mozgó célpontokat. És ne felejtsetek integetni az…..
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy öreg király, aki nagyon szerette a zenét. Volt neki egy nagy ládája telis-tele lemezekkel, meg egy olyan lemezjátszója, amire egyszerre kettő korongot is fel lehetett rakni, sőt, visszafelé is le lehetett őket játszani. Ezeket az öreg király…..
Ugyan a sajtóközlemény még nincs kint, de a T-Mobile üzletszabályzatai között már megtalálhatóak az új ikon 200-as díjcsomag árai. Eszerint ötezer forintos havidíjért cserébe 200 lebeszélhető percet kap az ügyfél, valamint 1 giga adatforgalom és 100 darab hálózaton belül…..
Pöcsköszörű 2009.04.29 14:33:37
@lifelike: @macilaci: mi a fasznak kattintotok rá? nemcsak nézni kéne hanem látni is. akkor nem lenne anyázás. az ilyen clickonly júzerek miatt linkel mint ti is...