Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kacat

0 bejegyzést írt és 380 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na kérem akkor ez ennyi vót, holnap reggel jön az első hogyvolt, utána meg a többi szépen sorban. Jóccakát. Ez is egy elképzelhető forgatókönyv: (sixx) VV Iza a platformcipőversenyt máris megnyerte. SzabóZ: Iza az agy ebben a műsorban. Mármint tud folyékonyan beszéli a…..
Meghal Brian, a Family Guy kutyája. (Ha valaki esetleg nem tudná: a Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat, Quahog városában játszódik és egy öttagú család mindennapjait követi nyomon. A család kutyája volt Brian, az egyik legnépszerűbb szereplő. A sorozat…..
Ha kíváncsi, bárki megnézheti, július elsejétől tud-e dohányterméket vásárolni ott, ahol él - az illetékes minisztérium ugyanis közzétette melyek azok a települések, ahol egyelőre senki sem kíván Nemzeti Dohányboltot nyitni.  Eddig mi is történt? (előzményposztok…..
Kacat 2013.03.30 11:06:20
@bigthereal: akár igazad is lehetne. Ha jól sejtem nem nézted át az eredménytelenségi listát. S -bár semmi közöm hozzá, de- abban is biztos vagyok, hogy nem vidéki kistelepülésen élsz/éltél.
Ez nem úgy működik hogy fogják magukat és leteszik. Ez nem úgy megy, hogy mondod (akárki mondja), hogy ez mekkora igénytelenség, s szemlesütve hajigálják ki kukába a cigarettát. Nem fogják, s nem is fogják megérteni az indokaidat. Ez nem divatkérdés. Elcseszett egy ábránd azt hinni, hogy a dohányosok számát ez az egész bohóckodás csökkenteni fogja.
Fentebb írta valaki, h ezek a települések ezek szerint eddig is feketén szerezték be a cigit. Javarészt igen, mert olcsóbb, s még akkor is jó ez sokaknak, ha tudottan rosszabb a minősége, mert nincs pénz. Hiába látod a kényelmes otthonból, hogy a megoldás az lenne, ha nem bagóznának, odakint ez más értékkel bír.
Egy rakat határmenti települést fedeztem fel a listán. Nos ők könnyű helyzetben vannak. Megoldják ők ezt hidd el, méghozzá rettenetesen könnyen, s ez a megoldás nem azt fogja jelenteni, -amit egy jövőbeli Fidesz táblázatban/plakáton már látni vélek- hogy drasztikusan visszaszorítottuk a dohányzást!
Kacat 2013.03.30 14:47:20
@bigthereal: Ez a hír nem arról szól, hogy hogyan kellene visszaszorítani a cigarettát. Ez a törvény sem arról szól. Ez nem más mint színtiszta haszonlesés.
Ellenben ha már belehoztad ezt a nézőpontot azt azért tudd, hogy nem a tiltás, a megvonás illetve a beszerzési nehézségek előidézése a megoldás. Ezzel nem lesz kevesebb dohányos, sőt rákényszerítik az embereket arra, h silányabb minőségű fekete dohányt szívjanak vagy épp külföldről szerezzék be szintén feketén ugyanazt amit eddig is szívtak. Ez pedig senkinek nem jó.
Hidd el, az emberek megoldják hogy hozzájussanak a napi elfüstölnivalóhoz.
Kacat 2012.10.10 11:53:15
Ez jó! :D

@Win Elen: igen, ez egy beugratás :)
Ezekben a posztokban olyan filmekkel foglalkozom pár szó erejéig, amik jobban sikerültek, mint az alapanyagukként szolgáló könyv. Az általános és (általam is elfogadott/tapasztalt) nézet, hogy a könyv mindig jobb, mint a film, de véleményem szerint van kivétel, nem is kevés. Nem is…..
Meglepő jelenséget tapasztal, aki rátéved a schmittpal.hu honlapra. A bukott köztársasági elnök neve alatt a jelenlegi Köztársasági Elnöki Hivatal hivatalos honlapjának egy része üzemel.Nem csak a jól megszokott kinézet, nem csak a fejléc jelzi, hogy Magyarország köztársasági…..
Kacat 2012.06.06 15:23:04
Épp pénteken írtunk az immár elérhetővé vált Anti nevű hacker-appról, most pedig egy újabb ingyenes csapásmérő eszköz került a kezünkbe, amivel bárki tönkre teheti mások netezési élményét. A WiFiKill, ahogy a neve is mutatja, egyszerűen bárkit letilthat egy adott…..
A tegnapi iPhone bejelentés valóban nem hozott igazi meglepetést, de nem értem a fanyalgókat, mert jelentéktelennek vagy csalódást keltőnek egyáltalán nem nevezhetjük a tegnapi keynote-ot (hacsak amiatt nem, hogy az iPhone 4S magyar szempontból a legrosszabb elnevezés - “négyes…..
Kacat 2011.10.06 02:19:36
@Dühöngő bika: "Az apple abból is sikertörténetet csinál amiből más nem lsd érintőképernyő."

Bocs, ezen az lsd érintőképernyőn sírok :D :D :D
Nyelvvel kell érinteni vagy kézbőrön át is hat? :) Tehát ha látok egy vigyorgó ájfontulajt, akkor tudom, hogy ő jól döntött és jó neki :)
Kacat 2011.10.06 11:21:54
@Gekko: most a Mango-ról (7.5) beszélek, mert ilyenem van. A régi oprendszert nem ismertem.
Fentebb Sieg linkelt egy videót, nos az teljesen valós.
Kacat 2011.10.06 12:04:54
@norbi2k: persze, a legelső hozzászólásomban (Kacat 2011.10.06. 02:10:24 ) is ezt írtam.
hogyvolt VV4 - 4x100 2011.03.27 15:25:00
Száz szónak is egy a vége, itt a századik poszt. Lilu, mintha csak sejtette volna, hogy a mai nap különleges, kiöltözködött, mint szarospista Jézus neve napján, strandkorlátkék blézer a nyolcvanas évekből, öklömnyi tüllös-láncos kitűzővel, diszkrét tevepata,…..
hogyvolt VV4 - 4X93 2011.03.20 16:00:00
Hat óra múlt tíz perccel, jó reggelt Magyarország, jó reggelt Villalakók! A Morning Show a villából jelentkezik. Szép délutánt, hogyvoltlakók, délután három négy óra, Hajni Bajáról jelentkezik, igen, halászlé volt az ebéd. A vízállás-jelentés előtt halljuk, mi történt…..
Kacat 2011.03.20 16:00:43
Kacat 2011.03.20 16:02:44
Kacat 2011.03.20 16:05:39
@MegLepke: csak BGY-nek mondom, hogy vegye biztosra :)
hogyvolt VV4 - 4X90 2011.03.17 15:00:00
„Először is mikor idegyöttem a bakterházhoz, az előző este is éhesen feküdtem le. Tovább pedig mindennap igen korán kellett fölkelnem. Már magam is azon csodálkozom, hogyan van az, hogy még eccer se szöktem el. Aztán itt vannak a levesek. A levesbe mindenféle vót tegnap is:…..
Kacat 2011.03.18 13:22:58
@Friedmann Juci: mondjuk megdolgoztál érte nem kicsit :D
Kacat 2011.03.18 13:30:16
@fityfiritty: nálam Juci jön ki :) Mosmiva?
Kacat 2011.03.18 13:32:43
@Friedmann Juci: Most meg christaylor jött ki, segond :) Örülünk Vincent, ez a lényeg! :) És gracc nektek!
hogyvolt VV4 - 4X85 2011.03.12 15:02:00
Idónak és lupacchiottánakÚgy akartam kezdeni, a tegnapi buliban jobban néztem ki, mint Lilu az öfiben, nem beszélve a sminkről, aztán rájöttem, ez nem túl nagy érdem, úgyhogy inkább azzal kezdem, fergeteges volt, egyetlenegyszer éreztem csak kínosan magam, mikor Zoltán Erika…..
Kacat 2011.03.13 01:26:12
Kacat 2011.03.13 12:47:04
@zevilaga: @zevilaga: Tisztelt zevilaga Úr!

Engedje meg hogy bemutatkozzam. Thomas Johansson vagyok a Discovery Channel műsorpolitikai igazgatója. Magyarországi kollégám küldte el nekem az ön egyik hozzászólását, mely szerint idézem: "Elmondom én mit csináltam a kiesős show ideje alatt: A kisfiammal kiszíneztünk négy traktort, beragasztottunk uszkve 20 matricát. Megnéztem egy filmet az Afganisztánban használt fegyverekről, közben egy másikat a vadászpilóták életéről egy Nimitz osztályú anyahajón. A feleségemmel jót beszélgettünk, ettem sajtos tésztát, ittam két pohár teát, és egyszer még pisiltem is.
Hát ennyi. Értékes estém volt, ellentétben a Tiéddel."

Kollégám remekül érzett rá az Önben rejlő lehetőségekre, s gyakorlatilag a teljes vezetőséget lenyűgözte az Ön kalandos, fordulatos, világunk jobbátételére irányuló hasznos élete, ezért úgy döntöttünk, ha Önt és tevékenységét hiba lenne elrejteni a világ elől. Szeretnénk tehát egy sorozatot leforgatni, melyben természetesen profi kaszkadőrökkel és színészekkel leforgatnánk izgalomban bővelkedő napjait.
Már csak egy rossz és egy jó hírem van az Ön számára.
Sajnálattal kell közölnöm, h a forgatásainkat ellenőrző biztosító társaság a fennálló veszélyre hivatkozva olyannyira megemelte a biztosítási díjat, hogy a jelenleg is futó saját gyártású műsorainkat szüneteltetnünk kell a felvételek ideje alatt. Így az elkövetkezendő két évben többek között sem a Mythbusters, sem pedig az American Choppers sorozat nem fog új epizódokkal jelentkezni, de még most is úgy érezzük, hogy megéri.
A végére hagytam a jó hírt. Az Ön kommentjét elküldtük Mr. Bear Gryllsnek, aki - jelenleg épp egy földrengés sújtotta terület megrongálódott nukleáris reaktorának szivárgó magfúziós kamrájából mutatja be, hogy miként lehet egy kaszáspók kettéharapásával és a saját vizelete segítségével megmenekülni - gondolkodás nélkül elvállalta a szerepét. Elmondása szerint eddig még nem is élt igazán, s h kell ingyen is bevállalja. Nem lesz rá szükség, Önben rengeteg pénz lehetősége rejlik.

Szeretném megkérni arra, h a mai napon a.m. 4 órakor tartott rendkívüli értekezletünkön jelenjen meg, mivel a stáb elkezdené megírni a forgatókönyvet. Amennyiben szíves jelenlétére nem számíthatunk, kérem a kezdő epizód munkálatainak megkezdése érdekében küldje el nekünk, h milyen színű traktort is színezgettek a fiával, illetőleg amikor pisil, az folyamatosan csobogós, vagy szaggatottan pulzáló hangot hallat.

Köszönöm, h megszületett, s remélem mielőbb személyesen is megszorongathatom a torkát/kezét. (sajnos a google translate ezt a két szót keveri)

Csodálattal vegyes tisztelettel üdvözli Önt,

Thomas Johansson
Kacat 2011.03.06 22:31:07
@Trevlovics: az összes blog erről szól, gyakorlatilag kivétel nélkül :)
Kacat 2011.03.10 00:37:39
hogyvolt VV4 - 4X78 2011.03.05 16:15:00
Súlyos esténk volt, sokszor azt sem tudtam, hova kapjam a fejem, Gigi picsapiros pornós szandálját csodáljam, Szandika bundáját, az ipari szemeteszsákban rappelő Jerzsit, a kényszerzubbonyba öltöztetett Éván röhögjek vagy a téliszalámival hadonászó Lacin, jókedvem határtalan…..
Kacat 2011.03.06 01:16:58
@Atok: te ugyanazt nézed amit én? egyeltalán nem bújt ki, közölte szemtől szembe Alekkal, h nem szeret vele együtt bent lenni. Ebben mi a kibújás, s főleg a szánalom???
Kacat 2011.03.06 01:21:33
@Atok: ezt azután mondta, miután Alek kiakadt, h nem elég h a jeleket rápakolja, meg még most is ezzel jön? Erre mondta Laci, h most mi a gond, nem szeret vele itt lenni. Ezek után közölte, h ha Zsófi visszajönne, akkor meg pláne nem lenne jó ha az általa kizavartnak választottak (Éva, Alek) itt lennének, mert nem tenne jót Zsófikának.
hogyvolt VV4 - 4X75 2011.03.02 15:00:00
Élni jó, játszani jó, én meg amúgy is szeretek pacsálni a homokozóban, kerek, nem kerek, megünnepeljük a 75. posztot. Kisjubileumot tartunk, gyertek játszani! Az ajándék egy különleges élmény, sixx jóvoltából. A nyertes jutalma, hogy bemehet a Villa kameracrossba. Velem.Úgy…..
Kacat 2011.03.03 01:22:29
Kacat 2011.03.03 03:04:29
@MegLepke: megbecsülünk, nagyon meg! ne hagyd abba!
Kacat 2011.03.03 03:22:19
@MegLepke: azt látom, mert én is hallgatom, csak ha nem így lett vón, akkor szerettem volna adni csepp energiát, egyfajta löketet, mellyel tovább tudtad volna görgetni az este történetének bitekbe foglalását anélkül, hogy magasról lepottyantva éreznéd magad. Mert tudd hát, megbecsülünk. Ja.
vvoff - Nyugiszoba Nyugiszoba 4. 2011.02.24 08:12:11
És innentől kezdve 1500 kommentnél csinálok újat. :)..
Kacat 2011.02.25 09:53:53
@Mme Chauchat: az még csak csak, de retteghet 14 másik társunk is. S vedd észre a párhuzamot, h az éppen aktívak nagy veszélyben vannak
Kacat 2011.02.26 00:47:08
@gangesz76: no az úgy van, h az ilyen mélypontos elbizonytalanodás után a jeleket is magadra teteted majd... Jó éjt! :)

S egyben 'estét mindenkinek!
Kacat 2011.03.03 00:09:13
@gangesz76: lájk :D él a légszív átadás fullhádéban! :)
hogyvolt VV4 - 4X70 2011.02.25 13:00:00
Egy hét után ma először ébredtem úgy, hogy nem fuldoklom a saját slájmomban, nem nyákos a testem az izzadtságtól, nem álmodtam hülyeségeket és nem akar kiszakadni a tüdőm. Rá is gyújtottam rögtön, rossz ötlet volt, de most, hogy a roham elmúlt nem férek a bőrömbe, egész…..
Kacat 2011.02.26 02:10:44
@gidabiga: az a sapi önmagában élmény :)
Kacat 2011.02.26 02:16:08
@gidabiga: ööö most h a rózsaszínben lévő férfiemberek fenenagy komolykodását nézem, agyilag vagyok olyan szinten, h bármit megígérek :)

Alek most kritikailag illette Gombit.
hogyvolt VV4 - 4X67 2011.02.22 16:30:00
Sok előnnyel jár, ha kiválasztott vagy, mintha kihívnak, mert így legalább tudsz gondolkodni elég sokat azon, hogy te kit vigyél ki párbajozni, és van választási lehetőséged. Ezekkel a bölcs gondolatokkal kezdjük a műsort és Liluval. Újgazdagné a szafarin, elmondtam mindent,…..
Kacat 2011.02.22 19:12:04
@Peter_Cs: elszürkülne??? baszki most olyan szürke már, h nincs az az inteligens mosópor, ami visszaállítaná az eredeti színt
Kacat 2011.02.22 19:30:36
Kacat 2011.02.22 19:42:30
@MegLepke: neee, holnapig bírd még ki lécci. Piszokul érdekel, h kit mond.
vvoff - Nyugiszoba Nyugiszoba 3. 2011.02.21 16:01:45
Nem túl fantáziadús a cím, de mára ez jutott! :)..
Kacat 2011.02.22 16:52:03
@gidabiga: küld át, nekem még vvan, majd kiírom, amit kérsz :)
hogyvolt VV4 - 4X66 2011.02.21 16:45:00
A tegnapi összefoglaló volt az eddigiek közül a legsótlanabb, a legösszeszedetlenebb, a legtrehányabb meló, amit eddig láttam. Értem én, hogy ez az egész Gigire lett volna kiélezve, de akkor miért nem sikerült? Az nem keret, hogy az elején és végén is őt mutatjuk, meg közben egy…..
Kacat 2011.02.22 10:36:17
@Trevlovics: "valami drasztikus lépés vagy történés kellene."

Ja, lovagkori jelmez mondjuk még nem volt rajtuk.
Max ilyet tudok elképzelni az eddigiek alapján.
Kacat 2011.02.22 10:38:10
@eltorzult valóságérzékelés: na itt a hiba. A nézőknek nem az a dolguk, h tudjanak mindent, a nézőknek az a dolguk, h nézzék, a reklámokat befogadják, konspiráljanak, hozzanak még egy embert, s ha lehet akkor még szavazzanak is.
Kacat 2011.02.22 10:45:34
@Trevlovics: sejtettem, h valami ilyesmi a gondolatmeneted, de valljuk e, a mostani csapat nem mer igazán semmit tenni, érezni. Nem engedik el magukat, görcsösek, számítóak. A régieknél ez nem volt ennyire jelen.
Azért is írtam, h itt max csak kintről kaphatnak impulzusokat, de azok meg sz@rok. Nem kicsit.
Oké, a nép akaratának engedve itt a hv vv offolós blogja!Egyelőre marad ez, majd szebbé tesszük, ha van rá igény! :)..
Kacat 2011.02.18 08:20:20
@vörös áfonya: jóreggelt neked is meg amúgy összességében is, de még úgy érzem nem vagyok ébren :)

@gidabiga: messzemenően jó volt veled alunni, ennyit régen pihentem már, jó hatással vagy a bioritmusomra :)

@MegLepke: nos, mit is mondhatnék? itt a jóreggeltcuppod, s egy kalappal az interjúdra! :)

Flankerr: ha voltál itt és semmi reakció, akkor ma ha menek és megtalállak, beleváglak a dzsakuzziba (mivel még csak épül, fájni fog!) :)
Kacat 2011.02.18 08:33:06
@christaylor: már csak úgy magánban?
Kacat 2011.02.18 09:10:18
@gidabiga: :P Megyek is dolgozni, h ne a naturesounds legyen a valóság mit nyújthatok :)

Szép napt!
hogyvolt VV4 - 4X64 2011.02.17 14:00:00
Köszikösziköszi, hogy eljöttél, ébred a VV4 századik adásának reggelén Éva Ádám mellett. Kutyanyakörvben. Ádám úgy megy, ahogy jött, vévészűzen. Mosatlan fogakkal, zuhanyzás nélkül, Évának annyi esze sem volt, hogy készítsen neki egy kis reggelit és tálcán bevigye a…..
Kacat 2011.02.17 22:21:07
@inga tag: rohadtul ne ma lényegre reagálok, de "Én érzéketlen vagyok mint az Éva, de nekem kb. olyan mindegy, hogy ki győz mint a világvége pontos dátumának ismerete. " ha valaki közölné hogy mondjuk holnapután vége evilágnak, azért rád is lehetne építeni egy kétnapos valóságsót, ebben biztos vagyok :)
Kacat 2011.02.17 22:22:19
@Doktor Kotász: nevedre katt, beállítások, értelemszerűen kipöttyölöd ami nem kell.
Kacat 2011.02.17 22:29:47
@inga tag: jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa arról nem volt szó, h én is tudnék róla :D Úgy gondoltam csak te, mi meg néznénk. Buci nagyon jól be tudná adni neked a cuccot. :)
hogyvolt VV4 - 4X63 2011.02.16 13:15:00
A Valentin nappal önmagában ki lehetne kergetni a világból, a szívecskét szorongató plüss egerekkel, villogó szőrös állatkákkal meg az aranyáron kínált vörös rózsákkal együtt, biztosan bennem van a hiba, a nettó három kilónyi virágcsokrokkal sem tudok mit kezdeni, mi vagyok…..
Kacat 2011.02.17 09:56:16
@gidabiga: tudod jól, tudod nagyon jól, h az alvás nekem tabu! Most jönne a retkes véreres rész, de azt még nem gyakoroltam be :)
Kacat 2011.02.17 10:01:32
@gidabiga: jó de sáros lábujjal, jó? s mondom kiknek a fején lépkedj :)
Kacat 2011.02.17 10:05:01
@gidabiga: a francba, ezzel a dzsakuval mindig leszerelhető vagyok :( :)