Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr.Zsé

17 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsé blogja Bodzaszörp eladó!! 2009.05.16 13:14:00
diabetikus bodzaszörp eladó, 700 Ft/liter áron.bőven van még a "raktárban", 0,5 és 1,5 literes kiszerelésben kapható.idén kifejezetten ízletesre sikerült!attól diabetikus, hogy nincs benne cukor (gyk. fruktóz sem).akit érdekel, írjon a zsee.blog@gmail.com címre!..
dr.Zsé 2010.05.23 10:32:12
@Ficko: Köszönöm az érdeklődést! A bejegyzés még tavalyról maradt itt :) de természetesen idén is foglalkozom szörpkészítéssel. Lekvárt nem főzök bodzából, mert kicsit macerás a sok apró mag miatt és az íze sem olyan ízletes mint pl egy eper- vagy meggylekváré. Zsé
Az előző, magas vérnyomással foglalkozó bejegyzésemben ígértem, hogy külön is írok a magnézium tartalmú ételekről. Nos, a magnézium, rövidítve Mg++, a földkéreg ásványiban igen elterjedt, gyakori alkotóelem, elsősorban a magnezitben és a dolomitban található meg.…..
Zsé blogja Rendelő - vérnyomás 2009.06.28 16:00:00
A magas vérnyomás a cukorbetegséhez hasonlóan szintén egy alattomos mizé, aki ebben "szenved", sok bajtól óvhatja meg magát, ha kellő figyelmet fordít magára. Természetesen most sem azt javaslom, hogy szigorú diétát meg azonnal soksok sportot minden frissen…..
Zsé blogja Rendelő - cukor 2009.03.11 12:38:00
Közeli rokonomnál - Apa - pár éve diagnosztizálták a cukorbetegséget. Az illető elég komolyan veszi a dolgot, félévente kontrollra jár, rendesen szedi a gyógyszert (csak egyfélét kell), mindemellett pedig olyan kiegészítőket is beiktatott, amik a javát szolgálják. Ezeket a…..
A nagy tanulás közepette sokat voltam mostanában itthon. Kicsit unalmas ez az ücsörgés, naná, nem lehet 0-24 a könyvek és a füzetek fölött görnyedni. Ebben a nagy unalomban és koncentrálásban minden váratlan esemény könnyen elvonja a figyelmemet. Ilyen például az is, amikor…..
Sokszor éri kritikai a bloggereket, és a blogokon hozzászólókat kritika azért, hogy álnév mögé bújnak, ezért mernek mindent, következmények nélkül megírni. Én is kaptam ilyen kritikákat régen, mostanában egyre kevesebbet. A BKV-figyelőn az olvasók egy része már a nevemen…..
Tavaly év vége felé nyílt egy edzőterem a hegy lábánál. Októberben újravakolták a roskadozó falat és nyitottak egy ajtót a megálló felé, novemberben az ajtó mögött narancs színekben pompázó termet alakítottak ki, narancs gépekkel és olyan eszméletlenül jól kinéző,…..
Zsé blogja Cékategória 2009.04.23 14:52:00
Emlékeim szerint már évek óta szeretnék megtanulni nagy járművet vezetni. Emlékeim valószínűleg azért nem csalnak, mert mindig, és a közvetlen környezetemet leszámítva mindenhol kinevettek ezért az álomért. Mondván, hogy nő vagyok, meg alig 50 kiló, meg vékony, vagyis soksok,…..
Zsé blogja Ügyfélszolgálat 2009.04.03 15:18:00
- Üdvözlöm, dr. Zsé vagyok a ***-tól, miben segíthetek? - kezdtem, mint minden hívást. - Hello, egy szesszám kellene. - nem értettem, hogy pontosan mit akar, de tudakozik, az biztos.- Igen, egy pillanat... mondaná a nevet amit keresünk? - kattintottam a keresőbe és vártam a nevet vagy…..
dr.Zsé 2009.04.12 10:45:28
@Haaardcore: ja, nekem is vannak ilyenek szép számmal :)
avagy lehet valaki szerencsés is Volt nékem egy motorom, egy gyönyörű bordó 250-es Suzuki Banditom. Nagyon szép és jó és minden volt, de túl hamar vettem, túl hamar vártam el olyan tudást magamtól, amit nem 10km megtétele után birtokol az ember. Így egy idő után elkezdtem félni…..
Zsé blogja Izom és/vagy értelem 2009.03.30 20:40:00
Rögtön azzal kezdem, hogy tisztelet a kivételnek. És azzal folytatom, hogy van egy munkatársam, nevezzük Tominak. Tomiról azt kell tudni, hogy gyúr de nagyon, e szerint él és táplálkozik, és szerintem néha rásegít a dologra egy kis szintetikussal is. Legalábbis nem fogja nekem…..
Zsé blogja Zenei bizonyosság 2009.03.23 14:15:00
Első megemlékezésre alkalmas találkozásom a zenehallgatással, mint olyannal, 8-9 éves koromban lehetett. Egy nyári táborban mindenki Eddát hallagatott, tetszett nekem is, mert jó dallamos volt, és hát mindenki azt hallgatta. Hazatérvén persze én is ilyen kazit akartam, de nagyon,…..
Anélkül, hogy túlságosan sokat magyaráznék a földrengésekről, megpróbálom mindenki számára érthetően bemutatni, hogy mi is található a földrengésfigyelő link alatt/mögött (jobb felső olvasnivaló doboz, második link). Az oldalt az Amerikai Geológiai Szolgálat, az USGS…..
Minap írtam egy őszinte de nem túl szívderítő bejegyzést. Most kiegészíteném azzal, hogy szerintem van egy másik típusú öngyilkosság is. Arra gondolok, hogy vannak betegségek és élethelyzetek, amiket ha nem veszünk komolyan, szintén erre a sorsra juthatunk. De ne rohanjunk enyire…..
Zsé blogja Öngyilkosság 2009.03.06 14:12:00
Az elmúlt hetekben Mr. Y eléggé elrúgta a pöttyöst. Ezt egy meglehetősen hosszú levélben fel is róttam neki. Mikor a levél után egy héttel felhívott, túl lelkes volt, én meg gyanakvó, így rákárdeztem. Nem, nem olvasta még, de most hirtelen nagyon ideges ettől, szóval mondjam…..
Zsé blogja About 2009.02.26 15:39:00
Azt hiszem, itt az ideje, hogy a névadóm ismertetése után én is bemutatkozzam. Dr. Zsé vagyok, más néven Zsófi.1982-ben születtem Budapesten, itt is lakom egy kisebb vidéki és egy nagyobb külföldi kitérő mellett. Itt jártam általánosba, gimibe és egyetemre is. Tanárnak…..
Zsé blogja In memoriam Gábor 2009.02.18 20:53:00
Az első bejegyzést Gábornak szentelem. Gábor egy hallatlanul intelligens, művelt, fantasztikus figura, sok érdekes dologgal a fejében, és hatalmas szívvel a mellkasában. Következetes, mellszélességgel kiáll amellett, amiben hisz és amit jónak gondol, időnként nem kímélve a saját…..
Zsé blogja Első nap 2008.12.31 16:52:00
A mai nappal, azaz 2008. december 31-én elindul a blogom. Nagy nap ez nekem, mert alapos mérlegelés és több napi (heti) gondolkodás után vágok bele.Hogy mi várható? Előbb-utóbb felépül a rendszer, kitalálok mindent és keresek egy jó sablont is, kitöltöm az ajánlókat és ...…..