Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anna0719

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
#5 nevezés a blogjátékra Még tavaly nagy sikert aratott a jégkrémdesszert-es játék. Most ismét lehet nyerni, a kódbeküldős játék már megy,de lesz aukció is,ami még nem indult el. Játékokkal lehet pontokat gyűjteni,és azok felhasználásával lehet majd licitálni. Link:…..
USB Cup Warmer USB portra kell csatlakoztatni és teát, kávét lehet melegíteni rajta. 10.90 Bubzba kerül. Megérkezés: 2 hét. A Prizee egy pontgyűjtő oldal, ha felkeltette az érdeklődésed akkor bővebben itt olvashatsz: Link: Prizee története, és a Regisztráció ..
Ingyen cuccok Re: Véleménybank 2009.03.22 08:38:00
Véleménybank Néhány héttel ezelött tettem fel a blogra, azóta megérkezett pár ajándék. Tegyen javaslatot, írja le véleményét az ország vagy a közvetlen lakókörnyezetét érintő legfontosabb kérdésekről, feladatokról, vagy éppen problémákról. Ezért pontokkal jutalmaznak,…..
Pár hete megérkeztek a Genertel ajándékok amiket rendeltem, ezért rakok fel képeket, hogy miket kaptam. A játékra még mindig lehet jelentkezni. Minden ember meghívása után kapsz 1 pontot. (10 pont: póló, 20: pendrive, 40: webcam, 80: headset...)Link:…..