Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ritike

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két epizóddal ezelőtt 42 klasszikus percet kaptunk Shondra Rhimes készítőtől, múlt héten egy elfogadható folytatást, most pedig egy nyálas ömlengést, egyszerűen képtelenek a készítők egy ígéretes történetszálat úgy lerendezni, vagy olyan mellékszálakkal megtámogatni, hogy…..
Agentcooper néven kommentelő olvasónk a filmhu oldalon írt egy velőset a Rescue Me/Ments meg című Denis Leary dramedyről, amit mi is éltettünk eleget a c:c hasábjain, de mindig örömmel látjuk, ha mások is úgy vélekednek róla, mint mi. Itt a link a cikkhez, jó szórakozást…..
ritike 2007.06.08 10:22:18
Jó, nem nagy film A Tökös, a török, az őr meg a nő, a poénok leginkább azon a szinten mozognak, hogy kurdnak nevezik a törököt, aki ezen kiakad, és gyilkolni kezd. Leírva még kevésbé vicces, de azért menet közben lehet jókat röhögni, főleg a törökön. A filmet vasárnap este…..
Most mindenki azt hiszi, hogy a TV2 jól belengetett Hannibal Lecterével (Vörös sárkány, TV2, 22:05) fogom kezdeni az ajánlót, pedig nem is, mert a Vörös sárkányt már korábban leforgatták egyszer, Manhunter címmel, Michael Mann rendezte, Will Petersen játszotta a főhőst, és sokkal…..
Korábban már belengettük, meg izé, most oldalra kitettük az eddigi hat adást, illetve az innen lopunk blokkban permanens otthonra talált a stream linkje is. Friss adásra csütörtökön 18:00-19:00 között lehet számítani, ennek ismétlése a következő kedden hallható, ha minden igaz…..
Különösebb kommentárt nem igényel a videó, Nico Di Mattia ismeretlen szerző az Adobe cég népszerű szoftverével rajzol John Locke (Lost) képet. ..
ritike 2007.03.06 15:52:48
hogyvolt Szolgálati közlemény 2007.03.05 10:16:00
Érdeklődtek az olvasók a 4400 hogyvolt sorsa felől, megvilágítjuk hát a kérdést: annyira unalmasnak találtuk a leírások készítését, mint egy Bencsik vezércikket, így önkritikát gyakoroltunk és nem kínozzuk sem magunkat, sem pedig Önöket, jobbra hivatott olvasóinkat ilyen…..