Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ITF WEST

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit csináljon az ember, ha vasútbarát, van egy ilyen témában működő, szinte egyszemélyes lap- és könyvkiadója, és tudatosul benne, hogy létezik egy csomó érdekes fotó a magyar vasút történetéből? Hát kiadja a képeket (a képekből készült válogatást) egy hatalmas…..
ITF WEST 2009.12.26 12:29:14
@erminavet:
Én itt vendég vagyok, (ahogy egy étteremben is). Nem igazán érdekelnek a magánéleti problémáid, (ahogy egy pincéré sem). Annyit jeleztem feléd, hogy régebben jobb volt ez a blog, (jobb volt a felszolgálás). Hogy mostanában az olvasóddal (vendégeiddel) úgy beszélsz itt a commentek között, mint egy csótánnyal, azt - ha már a szeretet ünnepe van - én nem küldelek el a p****ban, hanem megbocsátom tapló viselkedésedet, és ráfogom a magánéleti gondjaidra, de mint írtam, ez engem baromira nem kellene hogy érdekeljen.

Egyébként nem hiszem, hogy ismernénk egymást, (én is csak annyit látod belőled, ami kép kinn van, és az elég gáz, már megbocsáss), így azt se nagyon tudhatod, hogy hol dolgozom, pláne hogy épp nem is dolgozom. Bár a tippedre kiváncsi lennék.

Kívánok a jövőre nézve sok, jó, vasúti írást, cincáld csak a hülyéket, és ne az olvasóidat, és több szerencsét a csajokkal.
Eddig csak nyáron állt meg Dömösi átkelésen a vonat, amikor értelme is volt, december 14-től ez is módosult. A 70-es számú Budapest-Vác-Szob vasúti fővonalon Nagymaros és Zebegény között van egy megállóhely, Dömösi átkelés. Aki ismeri a helyet, tudja, ami a névből is…..