Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FencerNusy

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy szál bőrönddel indultam útnak, semmim sem volt, most pedig jó állásom van, megteremtettem magamnak az egzisztenciát és boldogan élek. Itt, a Határátkelőn is jelent már meg pár ilyen írás, ugyanakkor spanyol országfelelősünk, Roxi mai posztjában arra figyelmeztet, hogy ezek…..
HamPLÓ Queen II. 2007.11.13 21:24:00
Ma hazafele jövet a Queen rendkívül fantáziadús módon "Queen II" névre keresztelt, második albumát hallgattam, és megállapítottam, hogy az továbbra is zseniális. Kár, hogy a legtöbb embernek a Queen a Radio Ga-Ga és kész. Nem mondom, gyerekkoromban én is ennél a…..
Egy fan-fiction írás formájában már jeleztem korábban, hogy a valaha volt legszórakoztatóbb tévésorozatok közt nálam a Doctor Who - magyar címén a "Ki vagy, doki?" - igencsak toplistás. Az imént a BBC Prime-on végignéztem, ahogy a kilencedik Doki átváltozik tizedik…..
A repülőgépes utazás során a legnehezebben azokat a hosszú órákat kibírni, míg egy-egy átszállásra várunk. Természetesen számos bolt és étterem áll rendelkezésünkre, de ha ennél különlegesebb kikapcsolódásra vágyunk, bizonyos reptereken erre is van lehetőség.Dubai…..
Ha a címbéli hír igaz, Nusy retteghet, és mi nem fogjuk bújtatni! Hogy miért vagyunk ilyen szívtelenek? Magyarázat alant, és innen üzenjük, hogy az nem mentség, ha az ember hangosan jajong a saját rémtettein! Almatlan ejjelen jott az ihlet, elcsepelt, eroltetett, szar, es meg…..
FencerNusy 2009.06.26 20:07:06
@Atolla: Egyebkent nem vagyok tanar (a legkozelebb ahhoz az edzoi mivoltom allna)... Csak miota nem hasznalom napi szinten a magyart, minden ilyen fajdalom nagyobbat ut. Utolag is bocsi. :D
A híremberfejű sportoló kategória első igazán esélyes versenyzőjét HNÚRDSZMÁJSZTER teremtette meg. (Annyit üzennénk neki, hogy ha - ne adja isten - máskor is szeretne képviccet küldeni, akkor ne politológusfing méretben tegye, hanem 480 pixel szélességben, és akkor…..
Rángógörcsben lengetem szóviccbőr süvegemet, ilyen kínzó képvicc nem minden héten érkezik a blog vérrel és csontszilánkokkal borított postaládájába. Yoolie, azaz Juli, az inkvizitor mi mást kurjantana a képek nyelvén, minthogy           alien március…..
FencerNusy 2009.03.16 03:55:54
Pázmány Péter régi visszatérő ápoltunk a blog legelvetemültebb tettestársai között, és most megint szörnyűt alkotott, szerepel benne Ihos József is, aki a rossz poénok Usain Boltja és Stephen Hawkingja egy személyben, és akkor még nem is mondtam semmit.(Hopp, és akkor egy kis…..
FencerNusy 2009.03.09 20:51:13
@alan: agy, király, Katón át
Zseniális videóval sokkolt bennünket drága emlékű kollégánk, Navarro. Mind az ötlet, mind a művészi megvalósítás elsőrangú, igazi vaskesztyűs ökölcsapás a prefrontális kéregnek. Csak hanggal üt, de akkor egy gyorsvonat erejével...
FencerNusy 2009.02.26 07:46:11
@LZsolt:
ez fájt. Szegény Tás is hulla, nem csak a dék.
Előre szólok, hogy nem szóvicc következik, hanem egy igazán felkavaró dokumentum a határterületek legkülső széléséről. Az alanti szövegből megtudhatjátok, milyen rettenetes agyi elváltozásokat okoz, ha valaki - ebben az esetben többen is voltak - eladóként munkaviszonyt…..