Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BUNDASka

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Spagettipántos, barna hosszú ujjú, terrorista, csíkos rövid ujjú, zöld hosszú ujjó Küldte: Xaero95 (Kép nagyítható)  ..
Régen többször téma volt, hogy a Media Markt PC Játékok Top 10 rangsorában a Mesterlövész (és más itten bemutatott játék) évekig jól szerepelt, sőt, az élen is volt. Onnan sajnos időközben kipottyant (ami vérlázítő!), de "VB1050" nevű kommentelőnk helyette az…..
ROFL-net Einstein, a csodapapagáj 2009.04.29 07:51:00
Állathangokon kívül más hangokat is lenyűgözően előad, mint pl a tüsszentés. Nem semmi, ilyen szerintem még nem láttatok.  ..
BUNDASka 2009.04.29 15:45:49
Sok a Snajperes hír, de ezt még muszáj kiraknom. Érdekes történet Nicolas19-tőlEgy ügyvédi irodában dolgozom gyakornokként, és sokszor írok fizetési felszólításokat elítélteknek, lemásolt zenék, filmek, szoftverek ügyében. Nemrég került a kezembe a Sárvári Városi…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.04.17 19:21:00
Lényegre térnék, új videó talán csak április végére várható. Sajnos magánéletileg vannak teendőim, amik nem teszik lehetővé, hogy most videókészítéssel foglalkozzak. Lulát próbálgattam néha esténként, de őszintén szólva elakadtam és nem nagyon tudom hogyan tovább. A…..
Amit mindig is tudni szerettem volna, illetve jogos-e az, amivel állandóan jellemeznek  Köszönöm..
BUNDASka 2009.04.15 15:56:21
@Blackhawk: Hallod akkor probáld ki a Metin2-t úgy beszarsz :-DDD 40 %-a lány ^^ de csak azért is szeretek azzal játszani :o)))(vagyis ezért mert sok lány van ott,a fiuk általában társaságnak jó meg tudnak segíteni de amúgy a lány része a legjobb ;P)mellesleg én fiú vagyok -,-' mi elött valaki félre értené :Đ
Nagyon fura eset ez a Mortyr. Többé kevésbé rendszeresen kapom az üzeneteket, hogy "Igen, többnyire egyetértek a videókban elhangzottakkal, de szerintem akkor is jó játék a Mortyr, régen nagyon szerettem". Nagyon meglepő ez a Mortyr ragaszkodás, mintha egy régi, kultikus…..
BUNDASka 2009.04.13 13:42:32
Mortyr 4:
www.youtube.com/watch?v=qtor2DBVS0M

Battlestrike újjab szánalmas probálkozás:
www.youtube.com/watch?v=r5jqWBJVQWk&feature=channel_page

Mind2 megnézhető HQ minőségben nézzétek meg ;)
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.  Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.   Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
Elég régen ajánlotta Kentera nevű olvasó a Rosszcsontok játékokat. Nos, őszintén szólva fingom sem volt, mi/ki ez, úgyhogy felmentem honlapjukra és letöltöttem a második rész demóját. Dicséretes, hogy teljesen magyar fejlesztésről, termékről van szó, egész aranyos kis…..
Kisregények Laczfy87: A Dzsihád 2009.03.05 12:22:00
Amikor kollégista voltam, volt egy nevelőtanárunk, aki éjjelre volt beosztva. Dzsihádnak neveztük el, mert kijelentette, hogy amelyik elsős nem alszik, az ellen dzsihádot hirdet. Ez az ember nagy mesélőgép volt. Sok sztorija keringett a koliban, melyek általában fiktívek voltak. Egyet…..
BUNDASka 2009.03.14 10:07:29
Bántóan régóta nem beszéltünk itt a híres, nevezetes Snajperről. Ennek egyik oka, hogy a játék 90%-át már kiveséztük, illetve még tervezek belőle egy utolsó részt. Már gyűjtögettem az ötleteket, hogy mi maradt még eddig ki, egyik fénypontja volt a "cigi az orrban"…..
A FIFA téma elég sokszor volt már téma a blogon, eddig nem nagyon szóltam hozzá, mert mint múltkor is leírtam, engem abszolút nem hoz lázba, hogy minden évben kiadnak egy új kiadást, meg hogy minden csapat aktuális meg ilyenek. Tehát nem játszottam velük.  A nyáron…..
Mi újság Lulával?Soundtrack: Right Said Fred - I'm too sexyMajmos videó teljes terjedelemben megtekinthető itt. Jobb mint ez a videó ;)..
Sorter nagyszerű írása arról, hogy az emberi hülyeség határtalan :D Nem túl közismert tény, mellyel csak az átfogóbb biológiai tanmenetben találkozunk, hogy az emberi száj mozgatóidegeit kitehetjük akkora megterhelésnek, hogy bele tudjunk erőszakolni egy villanykörtét. Ez…..
                Az eretnek 1 Az Aslon bolygó. Valaha gyönyörű világ lehetett, de amióta a Káosz megfertőzte nem volt miben gyönyörködni. Épeszű embernek biztosan nem. A lakosok szörnyű kínhalált haltak. Karóba húzták őket, és a…..
Nem is tudtam, hogy ennyire divatosak ezek a szétszart toalettek, de ha jobban belegondolok, ha én dizájnolnám a pályákat, én is raknék bele ilyet ;)  Call of Duty 4-ből fotózta nekem HappyHunter           SWAT4-ből meg Mutek küldte ezt a (nincs ezen…..
Ilyen játéknál alig várnám hogy meghaljak. Vigyázat, órákig ezt fogod dúdolni!  Ez a 2,5 perces Game Over a "Total Distortion" nevű játékban található. Köszönöm a linket Tamásnak. Ugye, azért más mint egy Battlestrike-os Game Over - Meggyilkoltak  ..
Hmm, még virslik is vannak benne :) Küldte Miller!A múltkori "Amikor a szükség nagy úr" című bejegyzésről eszembe jutott, hogy van egy amúgy fantasztikus 2-ik világháborús játék - a Red Orchestra Ostfron 41-45 - és fellelhető benne több pályán is fürdőszoba, melyeken…..
ROFL-net Most már mindent láttam! 2009.02.04 06:04:00
Egyik oldalról rohadtul szomorú, hogy ilyen természetellenes dologra veszik rá őket...De másrészről...  Emberek, a rohadt életbe, MEDVÉK HOKIZNAK!..
BUNDASka 2009.02.04 16:34:27
@freddyD: FreddyD nehagyd eszt a rohadt kommentet aszt a sokolov95-et vágjmár neki vissza pls nehagyd szó nélkül ;)
Nem mintha sokat érne ez a szöveg, de felnőtt tartalom miatt csak 18 éven felüliek nézhetik meg. Aki lemaradt volna az előzetesről Egy kínos erotikus kalandjáték, amely nem erotikus és kalandjátéknak is vacak. 2005-ös játék. (A videószerkesztő valamiért leharapta egyszer a mondat végét. Elnézést…..
BUNDASka 2009.02.03 15:24:58
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.01.07 17:31:51
Már igen jól állok a következő videómmal, már csak a vágás és a szinkron van hátra.A játék nevét korábban már elárultam, úgyhogy most csak annyit mondanék, hogy ez azért a tisztességesebb Citys játékok közé sorolnám, de megint egy gyönyörű példa arra, hogy sok kis apró…..
BUNDASka 2009.01.08 19:42:30
@sokolov: Te utkid2004,sokolov95,sokkin Francnak beszélsz E/3. személyben? olyan pöcs vagy istenem tudjuk hogy szereted freddyD de hogy ilyen szánalmasan nyomulsz láttam megprobáltám lommy11 is mászni Itt pofázol és ugyis tudod hogy elmehetek érted és kettéhasíthatlak, de mégsem fogod be a pofád?Látom te még meghalni sem félsz remélem össze omlik alattad a házad Kedves Tiszai Viktor (igen így hivják 2. kerbe lakik és 12 éves vörös szem undoritó börhenyes pofa és a kereső csak őt dobja ki megfogjátok találni mindenképp üdv :))
Szevasztok!Egy újabb YouTube Poop-al jelentkezem!A videóban a Judge Dredd versus Judge Death című játékból fogtok jeleneteket látni.Ezt a játékot be fogom mutatni,így később még jobban képben lehet az,aki nem ismerné Dredd bírót. :)  ..
BUNDASka 2009.01.02 22:51:09
FIGYELEM!Ez a videó a "24" nevű sorozat hivatalos játéka és cselekménye a 2. és 3. évad között játszódik.Aki esetleg nézi a sorozatot és még nem tart ott, vagy tudja, hogy meg fogja nézni, az az 1:33-5:09 közötti részt tekerje át!Előfordulhatnak spoilerek és ennyit…..
Nos azt szeretném kérni tőletek,hogy miel még nagyon új vok a blogozás terén.Légyszíves kommentbe vagy nekem e-mailen írjatok tippeket-trükköket.A segítségeteket , én most még csak azza tudnám díjazni, hogy ha ajánlotok nekem flash játékot, azt kielemezem nektek!!!…..