Regisztráció Blogot indítok
Adatok
batroteph

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A shuai jiao kínai harcművészet, pontosabban kínai birkózás. Ez a név ugyanúgy több stílust foglal magában, mint a jujutsu vagy a karate.        Ahogy a felvételen is látszik, shuai jiao a hagyományos judóval rokon. A kínaiak szerint a shuai jiao komoly…..
batroteph 2011.01.29 10:12:32
Sziasztok!   Egy évvel ezelőtti próbálkozásomról szeretnék beszámolni nektek.Lakásomhoz közeli szabó műhelybe kerestek méretes munkára és igazításra varrónőt! Azonnal hívtam a számot. Kedves fiatalember e-mail önéletrajzot kért, kapott. Teljes meglepetésemre fel is…..
batroteph 2010.11.16 12:48:30
@BP80: 3 hónapig,nyáron persze.szóval arra az átmeneti időre,míg nem voltam budapesten,éppen jól jött.mondjuk szórakozni,stb. nem nagyon volt időm.
A black metal underground hírhedt birodalmába tett kirándulásom újabb felfedezése a magyar fül számára elég hülyén hangzó Anti nevű zenekar 2006-os debütalbuma. Tipikus földalatti társaság, kezdetben két, homályba vesző zenész alkotta a bandát, Anti felelt a hangszerekért, A.…..
 Szinte hihetetlen, hogy van egy Duna-sziget, amelyik nagyjából olyan messze esik a város szívétől mint a Margit, csak épp csodálatos fejlesztési potenciálja van. Ennél már csak az hihetetlenebb, hogy a főváros bölcs vezetése épp erre az eszményi területre helyezte a város…..
batroteph 2009.04.21 02:45:45
@BDzsH:
tök jó,hogy:
- hülyeségeket kérdezel
- továbbá valószínűleg hülye is vagy.

többet nem érdemelsz sem te,sem ez a hír.
punktum
Jó előre szólok, hogy szeretnék elhatárolódni a norvég Immortal által alkalmazott nevetséges, óvodás színvonalú bőrszerkóktól és túlméretezett műfegyverektől. Ebben a bejegyzésben nem szeretnék foglalkozni a sajtófotózásokon történő "vérszomjasan lóbáljuk a…..
Futóblog Terheléstanilag 2008.12.16 10:40:00
Másfél évvel ezelőtt egy "ajándékozó" látva túlzott futás-hajlandóságomat nem a pszichológushoz küldött, hanem terheléses vizsgálatra. Ezt kaptam szülinapra. Ha van valami bajom, vizsgálat során derüljön ki, ne olyankor, amikor már talán késő. Elmentem a…..