Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meGmOnDoM

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában egyre több szó esik a jövő lehetséges lakóhelyeiről, a szakemberek sorban jönnek elő újabb és újabb javaslatokkal. Szinte valamennyi terv a környezettudatosság és fenntarthatóság jegyében készül, és van köztük néhány hajmeresztő elképzelés a tengereken, óceánokon való lakhatást illetően.…..
meGmOnDoM 2012.03.09 22:53:00
Subba Balhé Disneylandben 2012.02.20 18:50:00
Egy 53 éves úr részegen randalírozott Disneylandben. ..
autózz! Tartsd meg magadnak 2012.02.20 13:29:00
Egykoron még én is dohányoztam, de ennek ellenére kocsiban soha nem gyújtottam rá. Alikam arra az idegesítő szokásra próbálja felhívni a figyelmet, amikor parasztok mások elé dobálják ki a csikkeket. Mondjuk autóban engem annyira nem zavar, de mikor motorral megyek egy autós…..
Tizenhét hónap börtönt kapott egy bristoli buszvezető, mert súlyos sérüléseket okozott egy kerékpárosnak. A sofőr egy kisebb vita után úgy ráhúzta a kormányt az előtte haladó biciklisre, hogy az több métert repült, és a járdán ért földet. Az akciót rögzítették a…..
A lány még nem szeretné elkötelezni magát pár rózsaszín felhő miatt. Próbálkozott a nyílt kapcsolattal, de ezt a pasija nehezen tolerálta és újra ráhajtott. Van kiút a megszokásból?   Több, mint három éve vagyok együtt a párommal, szeretjük egymást, de nem vagyunk…..
„Nem akarok utálatoskodni, nem mondhatom, hogy szakítson vele. Felnőtt nő” – kevés anya ábrándozik arról, hogy a lánya udvarlója majd egyidős lesz vele. Az anyuka fellélegezhetett, amikor 3 hétre szakítottak, de utána minden visszaállt az eredeti formációba. Egy…..
meGmOnDoM 2012.01.07 07:09:15
@molnibalage: Azért, mert te még nem találkoztál vele...szerencsétlen
meGmOnDoM 2012.01.07 12:58:12
@molnibalage: Legalább ne csinálj teljesen idiótát magadból azzal, hogy saját magadat cáfolod meg. Azt írod, "mert te még nem találkoztál vele te szerencsétlen"

Nevetséges vagy. Fentébb ezt írtad: "A pasas sem adott rá okot, hogy undok legyek, mert tényleg egy udvarias úriember…"

Szánalmas vagy :)
meGmOnDoM 2012.01.07 13:03:22
@négyszemü: +1 :) Kétszer annyi idős vagyok mint a párom, öt éve élünk együtt, teljes harmóniában, mindkét család nagyon jóban van egymással :)
Az érzéki masszásra keresve találtam a blogotokra. Engedjétek meg hogy megosszam veletek a nyári élményemet. Magamról annyit, hogy 26 éves nő vagyok, egy nyugat-dunántúli városban élek, humán területen tevékenykedek, jelenleg operátorként. Három éve éltem kapcsolatban a…..
meGmOnDoM 2011.12.17 10:15:59
A viszonteladói T-pontokkal egyáltalán nem törődik az extelefonmonopólium, ezért lehetséges, hogy rengeteg helyen retardáltakat alkalmaznak. Akik új telefon vásárlásakor nem próbálják ki, hogy tényleg működik, bekerülnek a végtelenségig szervizelős történetbe. Hihetetlen,…..
Tamás bélszint rendelt az oktogoni Friday's-ben, de a második kísérletet is visszaküldette, annyira ehetetlen állaga volt. Ennek ellenére egy rövid veszekedés és rendőrséggel fenyegetőzés után kifizettették vele, amit nem fogyasztott el:Körülbelül két héttel ezelőtt, egy…..
Középkori hagyomány éledt újjá Magyarországon: Lázár János fia Boldizsár eljegyezte Fásy Ádám lányát, Zsülikét. A hajdúszoboszlói Hotel Silverben megrendezett esemény konferansziéja, Fluor elmondta, hogy szerinte jelenleg nincs jobb pa-pa-parti hazánkban, mint Lázár János…..
meGmOnDoM 2011.03.21 19:51:50
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
Bigyóblog Jön a Commodore netbook 2009.01.15 14:45:00
Vajon hány bőrt lehet még lehúzni a legendás márkáról? Már egy ideje mennek a pletykák a Commodore netbookról, és most megjöttek a részeltek is.  Eszerint az úgynevezett F-széria Intel Atommal vagy Via Nanóval kapható majd, max 2GB RAM kerülhet bele, 160GB-os merevlemez,…..
meGmOnDoM 2009.01.15 16:00:05
Fórumokon és blogokon rengetegen szidják a mobilszolgáltatókat a sávszélesség drasztikus csökkentése miatt. Tavaly december elején, a sikeres eredménnyel zárult HSDPA-túra értékelése után megírtuk, hogy a mobilcégeknek lelassíthatják a hálózati forgalmat, hiszen az…..