Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cinematrixfilm

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Médiaunió létrejöttét mindenképpen pozitív és régóta esedékes dolognak tartom. Annak, hogy ad hoc módon, államtitkárok vagy miniszterek kénye-kedve szerint induljanak társadalmi célú kampányok, amelyek nemhogy szinergiában, de a legcsekélyebb összefüggésben sincsenek…..
Cinematrixfilm 2009.02.04 15:30:31
@FILTOL: Sziasztok, meg kell erősítenem Reklámbuzit. Életünkben nem készítettünk még olyan kis költségvetésből reklámfilmeket, mint ezeket. A stáb szinte ingyen állt ki, az eszközöket és a technikát ingyenes felajánlásokból kaptuk. Külön köszönet a Focus Foxnak (kép- és hangutómunka), a Vision Teamnek (kamera és lámpapark), Kodaknak (nyersanyag és labor), Spot Castingnak (szereplők) - utóbbinak igazgatója, Bándy Zsolt szerepel is az egyik filmben (köhögős ember). Az ügynökség ingyen dolgozott, a gyártócég (mi) szintén, a szereplők egy része barát vagy ismerős és szívességet tett. A lista korántsem teljes, előre is elnézést kérek azoktól, akiket kihagytam. Ja, és köszönet Dávidnak (Spah) és Márton Balázsnak a villámgyors és jó minőségű munkáért a megszokottnál spártaibb körülmények között is.
Update: Ez a poszt egy héttel ezelőtt jelent meg, így valószínűleg közületek sokan már olvasták, és a filmet is látták. Mivel azonban ez a szpot valahogy sokkal kevésbé látszott a tévében, és a ráirányuló figyelem is kisebb volt úgy gondoltam, érdemes a blogban előre venni,…..
Cinematrixfilm 2009.01.08 22:58:33
@Till S. Seemann: Szia, korábban már forgattak a szállodáról az M1-en a Szempont c. műsorban, ha jól emlékszem augusztusban. A szerkesztő Biró Szilvia volt és ezért az anyagért Hégető Honorka díjat is kapott.
addict Veszekedő vak házaspár 2008.12.19 10:15:00
Nem is olyan rég volt szó a blogon a MEH által szervezett esélyegyenlőségi kampány első darabjáról, a kerekesszékes állásinterjút bemutató reklámfilmről, ami itt a Rekámszemle rovatban az eddigi legmagasabb pontszámot kapta. A négy témát feldolgozó sorozat második darabja a…..