Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hubikaaa

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A CIB válaszából kiderül, a rajzverseny nyereményét nem csak újonnan nyitott számlán lehetett átvenni. Ha mégis az új számla nyitását választották volna, azért se kellett volna fizetni: Őszinte sajnálattal olvastam a rajpályázatunkkal kapcsolatos bejegyzést! A CIB ez év…..
Biztonságos érzés tudni, hogy mindig van lejjebb.  Attila egy teljesen elképesztő óvodai rajzpályázattal találkozott. A CIB Bank 2000 (!) forint értékű nyereményét csak akkor lehetett volna átvenni, ha a már korábban nálunk is megfordult Szimba-megtakarítási számlát nyit…..
Hubikaaa 2011.12.06 13:23:48
@PITTA: Tényleg így történt...
Vajon mi abban az üzlet a Telekomnak, hogy egy céges, flottás számot átirányítson véletlenszerűen egy másik, szintén céges telefonra (azonkívül, hogy elég bosszantó, ha az ember nem azt éri el, akit akar)? Gergővel ez történt, és miután panaszát a T-s ügyintézők eltussolni…..
Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy pontosan 20 éve kapcsolták be először a gépeket a szentgotthárdi Opel-gyárban. Húsz éves az erős Opel-jelenlét idehaza, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy a márka ki akarja vágni a rezet. Bár az autóipar helyzete és a hazai…..
Hubikaaa 2011.04.29 11:54:28
@lutria: Hali!

Akkor te vagy a tesója. :) Az első sem gyári, már éndzsöl ájos a lámpája :)

Hubi
Ismerkedjenek meg az Emberrel, Aki A Legtöbbször Küldte El Az Aegon Biztosítót Az Anyjába. A Homár természetesen nem szereti a csúnya beszédet, aminek praktikusan sincs értelme, mert a dolgok ettől nem fognak megoldódni. Érteni viszont értjük, miért durrant el olvasónk, K. fejében…..
Hubikaaa 2010.11.09 12:43:59
Hubikaaa 2010.11.09 12:45:37
Már a könyökünkön jön ki a feltöltőkártyás csalás, de amit és V. és L. végigcsinált, azt mindenkinek hallania kell. Hosszasan szívatták a két idiótát, akik félelmetes alapossággal próbálták elhitetni a hülye picsát játszó csajjal, hogy ők a T-mobile emberei és még azt…..
Az utóbbi hónapok tán legpontosabban dokumentált sztorijára leltünk a tanulságok hihetetlen tárházát nyújtó Népítélet-rovatban. Pontosan, minden forinttal elszámolva mutatja be az Alfa 156 1.9 JTD-vel töltött időt, okulására mindenkinek, aki hasonló korú és típusú autó…..
Tamás meglepődve tapasztalta, hogy ha nem fizet, kikapcsolják az internettévételefonját. A havi számlákat viszont továbbra is megkapja. Igazából az volt a baja, hogy ritkán sikerült a fix havidíjas szolgáltatást egy árban kiszámlázni, de a jelek szerint erről elfelejtette időben…..
  Nehezebb csúszós úton vezetni, mint szárazon, de azért nem lehetetlen. Kattintson néhány jó tanácsért! Vélemények azonos című írásunkról...
Az IKEA karácsony előtt hirdette meg a visszavivős fenyőfa-akcióját, amiben azt ígérte, hogy az ünnepek után pénzt kapsz vissza és a fát környezet módon semmisíti meg. Rich ehhez képest azt tapasztalta, hogy elég volt a blokkot visszavinni, a kutya se kereste rajta a fát. A minap…..
Hubikaaa 2010.01.21 15:41:37
Volt-e másnak is Macskabrekiéhez hasonló élménye, miszerint ha egyszer beállított egy utalást a netbankon, akkor azt utólag nem nem lehetett módosítani? Ha ez általános, akkor kellemetlen hiba, és vigyázzon minden érintett, de persze elképzelhető, hogy egyedi esetről van szó.…..
Hubikaaa 2010.01.07 11:03:04
Januári volt a történet, amiben faragic a Samsunghoz fordult plazmatévéje miatt, amibe beleégett az RTL Klub logója. A Samgung egy fél évvel korábbra dátumozott, LCD-tévéről írt "szakvéleménnyel" annak idején gyorsan elhajtotta, de ő nem adta fel. A Békéltető…..
Hubikaaa 2009.10.13 16:35:52
Miután a Lukács szekrénéyből ellopták Drew cuccait, sokáig azt hitte, csak egy boldog ügyfél poszt jön ki a sztoriból: kártérítést kapott az uszodától és később a banktól is. Ám ekkor úgy döntött, hogy az Arena boltjában vásárol úszószemüveget, ezzel kiérdemelve a…..
Hubikaaa 2009.10.13 13:37:33
Miss Artenek sikerült egy olyan 40 ezer forintos mobiltelefonba invesztálnia, amelyik negyedévente elromlik a nyitogatástól, így évente +40 rugó lenne a fenntartása: Szomorúan kellett tapasztalnom, hogy a fogyasztó csak addig érdekes, amíg fizet. Nem vagyok naív, tudtam én ezt,…..
A történet ismerős lehet: John Doe biztonsági ajró vásárlásra adta a fejét, ki is nézett egyet Baumaxban. Az eladó szerint német ajtó annyira kínai volt, hogy se alkatrészt, se importőrt nem találtak hozzá, miután fél éven belül akadni kezdett a zár. Ráadásnak viszont egy…..
Hubikaaa 2009.09.16 13:41:50
Hubikaaa 2009.09.16 14:56:45
L. csak azt nem tudja eldönteni, hogy ő most egy lúzer vagy egy szerencsétlen. Mai mobilnetes történetünkből újabb kuncsaftbokáztató megoldást ismerhet meg az olvasó, ami hasznos információ, például annak, aki távközlési szolgáltató indítására készül, és le akarja húzni…..
A Homáron gyakran szerepelnek dühös ügyfelek, sőt ugye a vadak meg a trágárak sem ritkák. J. OTP Bankhoz írott búcsúleveléből több szenvedély süt, mint bármelyik agresszív, anyázó, vagy fenyegetőző levélből. J. ugyanis mélyen csalódott: nem káromkodik, nem emeli föl a…..
 Közeleg a drivebyshooting-vadászidény, úgyhogy a Homár igazából azon lepődött meg, hogy nem a jelszót kérték Balázstól a szögesdróttal körbekerített CBA bejáratánál az ismeretlen fegyveresek:Reggelire vásároltam a sarki kisboltban három szelet tavaszi felvágottat. Nem…..
Hubikaaa 2009.08.19 12:08:22
Emdé azt írja nekünk, hogy belefutott egy klasszikus felárazzuk, hogy aztán leárazzuk ügyeskedésbe, majd amikor szóvá tette ezt az ügyfélszolgálatnak, jól megfenyegették. Július 21-én este a Pesti úti Tescoban jártam és érdekes akcióra lettem figyelmes. Az eredetileg is 1990…..
Hubikaaa 2009.08.10 16:35:21
Picsázás, orális szex, alkoholistázás, drogozás, fogyatékos iskolatárs: nem lennék az OTP Bank lakossági kapcsolattartójának a helyében. A Homár természetesen a megalázott fogyasztók zászlaját lobogtatja, de néha mi is elképedünk, hogy milyen félelmetes verbális…..
Vicces sztori volt a pinceellenes villányi borturistáé, aki mindenáron látni szerette volna az időmérő edzést, de még viccesebb a pince internetes reakciója. Respekt és süveglengetés! ..
Hubikaaa 2009.07.15 11:52:33
Karesz valamelyik Spar boltban fedezte fel a 660 grammosnak mért 630 grammos banánt, majd gondolkodóba esett, vajon mi lehet a a furcsa jelenség megoldása. Olyan ember lévén, aki szerint a pohár félig tele van, örömmel fedeztem fel a Spar új válságenyhítő, hangulatjavító…..
Mókás címmel válaszolt Hagyó Miklós a parkolási rendelet az EMPAMO által kiemelt, máshol nem reklámozott "autósbarát" részeire. Sajnálatos, hogy azon kívül, hogy elmondja, mindenhova meghívtak minden civil szervezetet, és több módosításuk bekerül a tervezetbe,…..
Zoltán makacs ember, határozottan meg van róla győződve, hogy az "autópályamatrica" ellenőrző szelvényét, amit ugye ő ellenőriz az aláírásával, igazából a benzinkutasnak kellene ellenőriznie visszakérdezéssel. "Biztos, hogy lát, nem csak néz?" vagy…..
Egy hónapig nem reagált érdemben a Magyar Telekom olvasónk panaszára, aki egy életveszélyes telefonpóznát talált Újszilváson. Szerencsére Homárt azért olvasnak, így a poszt megjelenése után rövidesen kicserélték a széthasadt oszlopot: Az Index olvasói blog rovatában április…..