Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tacepao

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Re-me-te-lány 2007.05.15 11:41:00
Messze elhagytuk azokat az időket, amikor a popzenéhez ilyen videó járt. Mit lehet kezdeni egy olyan számmal, ami egy re-me-te-lány-ról szól? Hát az a minimum, hogy egy szenet lapátoló frufrus fickó szerepeljen benne Zoltán Erika mellett! Valószínűleg az összes…..
A centrális határeloszlás–tétel heurisztikusan azt fejezi ki, hogy sok kis független, véletlen hatás összegződése közel normális eloszlású, és így magyarázatot ad arra, hogy miért találkozunk gyakran olyan véletlen mennyiségekkel, melyek jól közelíthetőek normális…..
Eljött pénteki szertartásunk, és az elmúlt hét során elképesztő mennyiségű iWiWes adatlapot kaptunk kedves szemét olvasóinktól, akik nyilvánvalóan saját ismerőseiket próbálják a Subba segítségével megalázni. Áldozzunk hát együtt a közösségépítés oltárán!…..
Ki az a sokgyermekes fülbevalós parlamenti képviselő, aki számításaink szerint épp nagy szerelemben kellene hogy éljen, ám pár hónapja egyre többször látják egy második kerületi utcában parkolni, és amint szemetet visz le?..
Kezdjük azt érezni, hogy ez az egész iWiW-es móka kicsúszik a kezeink közül. Egyszerűen túl nagy a Jóistenke állatkertje! Az eheti termés például lenyűgözően masszív.- Szigetlakók - Gyűlölet, idegesség, feszültség - Mi az ott az arcomon? - Flesses amerikás - Tukmálós…..