Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a_luna

62 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hete külföldre utaztam és az egyik reptéren a biztonsági ellenőrzés része volt egy test(hő-fém)képet készítő szkenneren való áthaladás. Belépek, karok fel, szkenner forog, kilépek. A biztonsági őr megállít és látom, hogy a tekintete a mellem és a képernyő között…..
A mezítláb járás jó. A mezítláb járás kellemes. A mezítláb járás kielégíti a magamutogató hajlamomat. A mezítláb járás kielégíti a lázadási igényemet. És van, amikor a mezítláb járás nem jó nekem - ha forróság van. Az aszfalt fekete, szinte olvadozik. A nap…..
stripped&striped Esti séta (root) 2014.06.02 15:27:12
Babel elcsábított a minap sétálni. Természetesen mezítláb. Első verzióban bilincsben mentem volna, de felmerült a melltartó (-nélküliség) és jött az ötlet a kötelekkel. A kötél körbefonása önmagában is izgalmas dolog. A nyakam körül, elől le, át a lábam között (Babel…..
stripped&striped Blitz 2014.05.19 20:05:16
Hogy mit lehet kezdeni egy bő 30 perccel? Íme: Amikor Uram ma hazajött még ablakot mostam... biza, szoktam olyat is. Néha! Csók, "miújság?", egyebek.  Amikor Uram arrébb tolta a lábtartót és leeresztette a padlásra vezető lépcsőt, már gyanakodtam. Amikor megláttam a kezében a…..
stripped&striped Ta-DAM! 2014.05.14 21:57:57
Sok idő, sok dunavíz, sok tapasztalat. Volt rabló-sárkány, meg hetedhétország, meg harc. Valami elment, valami elmúlt, valami újrakezdődött és valami jobb lett. Megint érdekel Uram szemében a tűz, megint nedves leszek pár pálca ütéstől, megint hordom a fém nyakörvemet, megint…..
A csillagállás ma megint lehetővé tette, hogy egy kicsit huncutkodjunk. Az első menet még a kádban volt – semmi tuning, csak a víz és a fizika. „Ráültem” a vízsugárra, azonnal éreztem a csiklómból érkező bizsergetést. Kértem babelt, hogy ne engedje, hogy hamar elmenjek –…..
stripped&striped Csak röviden 2012.04.16 14:55:27
 Talán a téli álomnak vége, talán valami más változás történt, minden esetre a minap babel elkapott. Nyakörvet, kéz- és lábbilincset kaptam, a kezemet a mellbimbómban lévő piercinghez lakatolta. Lábam közé is kaptam lakatot. Aztán szophattam…  Az éjszakát…..
stripped&striped És a képek 2011.10.19 09:42:00
     ..
stripped&striped Újra a pincében 2011.10.18 12:19:56
 A hosszú szünetnek meglett a vére. Babel nagyon éhes volt és ez most nagyon látszik a fenekemen.  Uram még délután szólt, hogy este verést akar a pincében. Egész nap be voltam gyulladva ettől és már alig vártam, hogy hazaérjek. Amikor minden napi feladatot elrendeztem,…..
 Meglehetősen kellemetlenül élem meg azt, ha az arcomon folyik a nyálam. Vagy bármi más. Tegnap este pedig meg kellett élnem ezt egy sor másik, egyszerre izgató és kellemetlen eseménnyel együtt. A nyálam azért folyt ki szabadon, mert a számat egy műfaszos maszk zárta el,…..
stripped&striped "Apróságok" 2011.09.13 13:42:42
 És még pár „apróság”.  A minap aludhattam a ketrecben. Egészen kényelmes volt, csak a meleg miatt összeizzadó kezem-lábam zavart kissé. Babel felküldött, befeküdtem, rám zárta a ketrec tetejét egy lakattal, leoltotta a villanyt és elment játszani. Én meg…..
stripped&striped Vonalak a bokámon 2011.09.13 13:08:00
 Még most is érzem a szorítását, pedig már több órája nincs rajtam a lábbilincs. Az elmúlt éjszaka elég keménynek bizonyult – terpesztőben aludtam, már ha ezt a hánykolódást lehet alvásnak nevezni. Pihentető értéke közelít a nullához, felizgató rátája a…..
 És kirajzottunk! Előbb volt a híre, majd kisebb kerülővel megbeszéltük babellel, hogy elmegyünk bulizni az Extrémcaféba, ha már hely is, kedv is, idő is van. Évezredekkel ezelőtt buliztam utoljára…A készülődés kissé megakadt a ruhaválasztásnál, de végül…..
stripped&striped Fotóriport 2011.08.05 14:59:00
 ..
stripped&striped Új(don)ságok 2011.07.19 13:59:00
 Az Uram a minap elfenekelt, ami önmagában nem újdonság, az viszont igen, hogy amikor a lábam közé nyúlt és kicsordult a nedvesség, én elszégyelltem magam. A verés fájt, sírtam, vergődtem (ki voltam kötve a falhoz a nyakamnál fogva, kezem a nyakörvhöz bilincselve). És úgy…..
stripped&striped Szóakrobatika 2011.07.13 12:02:00
 Van olyanom, hogy nem jön az írás. Itt kínlódok már második hete, egy szó sem akar leíródni, minden mondatra, ami eszembe jut, az uncsi kifejezés a találó...  Pedig megint volt hármas, izgalmas is volt, kielégítő is volt. Volt kerítéshez kötözés, volt egymáshoz…..
stripped&striped Második 2011.06.28 12:29:00
 A tegnapi találkozónk már sokkal intenzívebbre sikerült. Most a lány jött hozzánk és a természet lágy ölét választottuk. Egy elvadult kertben telepedtünk le. Mire én fordultam egyet az autóban felejtett óvszerért, babel már fenekelte a lányt a lovagló pálcával.…..
stripped&striped Csak szex 2011.06.20 13:47:47
Hogy mi a jó a szexben? Az, hogy BDSM nélkül is jól esik. Történt volt, hogy megismerkedtünk egy kedves lánnyal. Tematikusan ismerkedtünk meg. A múlt héten el is autóztunk hozzá. És jó volt! Pedig (csak) kicsit nyúlkáltunk, kicsit simogattunk, kicsit szoptunk. Eredetileg ez az…..
stripped&striped Megvonás 2011.05.23 13:39:41
 Az erényövet szombat délutánig bírtam. Aztán volt pár óra, amikor nem kellett viselnem és ezután feladtam, kértem Uramat, engedje meg, hogy az éjszakát az öv viselése nélkül töltsem. Igaz, helyette betettem a popsi plugot (a köveset, jönnek azok a fotók, jönnek). …..
stripped&striped Mezítláb 2011.05.20 12:12:00
 Az erényöv még mindig rajtam van. Tegnap este volt egy gyenge pillanatom, amikor le akartam venni, de aztán mégsem. Éjjel is folyton felébredtem, mert forgolódáskor bevágott vagy a popsimba, vagy a combhajlatba, vagy a derekamba. Kicsit szenvedek már ettől…  Tegnap…..
stripped&striped Testem tudata 2011.05.19 13:54:55
 Tegnap délután mezítláb jöttem haza, ráadásként a bugyimat is levettem. A szellő kellemesen befújt a nem túl hosszú szoknyám alá, könnyű és élvezetes volt.  Ma erényövet kell viselnem. Talán éjjel is rajtam marad. Sőt, holnapra is ilyen kilátásaim vannak. És…..
stripped&striped Éjjeli kínok 2011.05.18 11:24:00
Tegnap már délután a levegőben volt, hogy este játék lehet. Minden körülmény megfelelt. Meg is kaptam az utasítást még napközben, hogy este erényövben várjam az Uramat haza. 7 után már otthon is voltam, gyorsan vécéztem egyet az öv nélkül – így azért gyorsabb –…..
stripped&striped Gyere! 2011.05.13 11:42:51
Hétfőn és szerdán nyilvánosan ki lettem rögzítve a falhoz. Már amennyiben a teraszunk nyilvános hely. Ami azt illeti, a szomszédok rálátnak és hétfőn délután vagy szerdán kora este igen érdekes látványban lehetett része annak, aki felénk néz.   Hétfőn egészen…..
Nos, Uram megérkezett végre és egy kis bemelegítő szopás után kikötött a fali karikához. Az erényövet korábban már le kellett vennem, így semmi sem állt közöttem és a pálca között. Mert a büntetés következett. Lovagló pálcával kaptam, gyors egymásutánban 7-7 meg még…..
stripped&striped On-line folyt. 2011.05.06 13:40:00
Kiderült, hogy a 15 db pacsit azért kapom, mert elsőre csak simán "igent" válaszoltam, az "Uram" megszólítást elhagytam... Én meg azt hittem, hogy azért, mert a "talán" szó használatát várta tőlem babel...Szóval, az egész azzal kezdődött, hogy babel…..