Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iron-member-neck

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kommunista politika kézikönyvében az van írva, hogy ha olyat tettél, ami védhetetlen, akkor vádold meg vele az ellenfeledet Orbán Viktor 2012. június 26...
iron-member-neck 2013.08.03 11:34:20
@nerángass:
Kovácsolt, edzett acél széklábakat. Új szék az új embernek!
Az elmúlt három évben szerettük volna bebizonyítani, hogy a közszféra legalább olyan izgalmas, mint a versenyszféra és erkölcsi szempontból legalább annyira értékes vagy bizonyos szempontból értékesebb a közszféra, hiszen saját karrierszempontjait veti alá a közszolga a…..
iron-member-neck 2013.08.01 12:35:45
@trifid:
Ukrán csempész.
Vigyázz, a csempész sok esetben a bontatlannak látszó karton bagó helyett szépen csomagolt szalmatöreket ad. Helyben fölbontani, ellenőrizni és csak azután fizetni!
Tatyána Kozhevnikova napi öt perc vaginaizom edzéssel már azon a szinten van, hogy simán felemel akár egy tizennégy kilós üveggolyót a punettijével. Edzés közben: Az orosz tornásznő már húsz éve gyúrogat odalent, edzési praktikáit saját honlapján pedig bárkivel…..
iron-member-neck 2013.05.13 12:19:24
Nem, nem a hazai progresszióvitához szeretnék hozzászólni, hogy is mondjam csak finoman, hogy ne bántsak meg senkit, ahhoz nekem valahogyan nem sikerülődött csatlakoznom, sem a scheiringgábori, sem a lendvaiferenci értelemben vetthez, ismerjük el, hogy a hiba bennem van, elismertük,…..
iron-member-neck 2012.05.27 00:59:10
@maroz:
Rosszul értelmezted, мой дорогой дед!
Nem "mehetünk", hanem _KÖTELEZŐ_ menni sáncásó pórnak, golyófogónak, málhásállatnak a lovagi rend szolgálatára.
Ha tíz évvel fiatalabb lennék és egyetlen gyerekem lenne, akkor én úgy elmennék Magyarországról, mintha itt sem lettem volna.Bayer Zsolt 2006. július 19...
iron-member-neck 2012.05.16 15:47:06
@Evezős:
A laposférgeknek (Platyhelminthes) _NINCS_ gerincük!
Teljesen megdöbbentett mára virradóra a hír, hogy Esztergomban nem sikerült a népszavazás. Összefogott az ellenzék, ami teljesen példátlan, sikerült összeszedni az aláírásokat (3000 darabot, ha jól emlékszem), de egyik kérdés esetében sem érte el a szavazóképes polgárok…..
Régebben nekem is összegyűlt néhány büntetésem, ami abszolút vitatható lett volna. Mégsem vállaltam a hosszú pereskedést, hiszen már akkor is tudni lehetett, a bíróságok minden bizonyíték nélkül simán a parkolási társulások javára döntöttek, az autós pedig az eredetihez…..
Mindig is kíváncsi voltam, hogy egy olyan takarékos-zamatos, gondos-okos-megfontolt gazda, mint a Magyar Állam mihez kezd, ha egyszer az életben rászakad a világ legnagyobb lottófőnyereménye, 3000 milliárd forint.Ehhez még nyugodtan tegyük hozzá a nyugdíjvédelmi nagyasszony, Selmeczi…..
iron-member-neck 2012.03.26 20:32:56
@Agyalap:
S. Elmetszi Gabicicuka _FÉRJEZETT_ ergo nem miss, hanem ms. (ejtsd: mísz)!
Azt írja a Képviselő Funky hogy "Selmeczi Gabriella elborzadva értesült arról, hogy a nemzetközi baloldal francia importtüntetőkkel készül meggyalázni március 15-i ünnepünket." Konkrétan így fogalmaz a zsák foltja Fidesz szóvivője:"Tovább folytatódik a…..
iron-member-neck 2012.03.14 12:56:31
@pucros:
Áruld már el nekem, hogy mi a bánat az a "PUCR"!
Léccilécci! Már évek óta esz a fene miatta!
iron-member-neck 2012.03.15 22:04:09
@pucros:
Vérfagyasztó hálám kedves Pucros, most már nem hülyén, hanem nyugodtan fogok meghalni!
Varánusz Ki fizeti a bayerzsoltit? 2012.03.07 13:05:44
 Miután pártunk és kormányunk rácsibészelte nemzeti adóhivatalát a Milla két prominensére, fölmerült a társadalmi igény, hogy akkor tessenek mondani drága békemenetelők, honnan, miből a plakátbőség? A HVG utánaeredt a dolognak, de csak riadt pislogással…..
iron-member-neck 2012.03.07 19:13:15
@a szív fészkei:
SteFIKA agytekervényEI? Hát _EGYETLENEGY_ van neki, az is két centis és nyílegyenes!
Ennek a szerencsétlen apéniás tranny-nak ez az egyetlen szórakozása, amióta egy alkalmi partnere egy selejtérett XT-vel fizetett. De az már a pszichoszekszuális fejlődés igen magas fola az ilyennél, hogy túljutott végre a cúnavagy, pisi-kaki, fütyi-punci sszinten.
Civil szervezet megalakulása körüli botrány kategóriában új országos csúcsot állított fel nem rég a Magyar Családtudományi Társaság. Az azóta visszavont küldetésnyilatkozat-tervezetük olyan magas labdákat adott fel, mint például az új Alaptörvényre is…..
Örülünk, Vincent? Egy? Mind! 2012.02.23 23:59:00
Éppen egy hete állásfoglalást szavazott meg az EP a magyarországi helyzetről, és ebben „súlyos aggodalmát” fejezte ki, mert úgy látja, hogy Magyarországon bajok vannak „a demokrácia gyakorlásával, a jogállamisággal, az emberi és szociális jogok gyakorlásával,…..
iron-member-neck 2012.02.24 21:58:33
@Vitéz Kőbányai Világos:

Csak egy aprócska korrekció Balkán ügyben: A Balkán _ÖSSZES_ állama kezét-lábát törve igyexik a Púnijóba. Szóval aki kifelé tartana a jó meleg vacokból a hóba az éhes farkasok, vérmedvék közé, mert tilos az asztalra szarni és ez a szabadságjogok tűrhetetlen korlátozása, az _NEM_ balkáni.
Lépcsőház-effektus, motoszkált bennem már akkor is, amikor a rizsa kiömlött a száján, de csak a napokban szikrantódott be, hogy de hát én ehhez értenék! Végre valami, amiről úgy írhatok, hogy vitathatatlan szaktekintélye vagyok a témának. Ez volt a megmondás: „nem olcsó…..
iron-member-neck 2012.02.24 00:44:00
@Frady Endre:
Az én nagyapám se a harangozáshoz, se a harangöntéshez nem értett de még hajdú se volt, csak egyszerű kétkezi presbiter.
Ég is a pofám.
Sajna, a múlt hét kimaradt, mert OTKÁ-ra kellett hajtani, és az döglesztő. E héten tovább illusztráljuk, mi az, amit a JOBBIK magyar kultúrának tart: mi is lehetne autentikusabb forrás ehhez, mint a http://www.jobbik.net? Na ugye... Szögezzük le: idézgetésünk nem öncélú, nem…..
iron-member-neck 2012.02.16 14:03:25
@Várúr:

Figyu Vértahókám!

József Attilát "költő-félék" halmazába sorolni, az az intellektuális mélyszegénység oly nyomorú bugyra, hogy szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik.
Vonulj el egy csöndes sarokba, ölj le a falnak fordulva és meditálj olyan négerül való kifejezéseken mint pl. "szégyen".
iron-member-neck 2012.02.16 14:14:48
@jotunder:
Előfjordul ebben a tolongásban...
(ezért vagyunk itt, mi többi verskedvelők)
iron-member-neck 2011.11.11 06:17:13
@dna:
"Jelenleg 238 ezren kapnak úgy öregségi nyugdíjat, 337 ezren pedig rokkantsági nyugdíjat, hogy nem érték el a nyugdíjkorhatárt. 15 ezren vannak korengedménnyel nyugdíjban illetve kapnak bányásznyugdíjat. Az átlagos havi kifizetés a korhatár alatti öregségi nyugdíjasoknak több mint havi 120 ezer, a korengedményeseknek közel 135 ezer, a korhatár alatti rokkantaknak közel 73 ezer forint az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság legfrissebb, 2011 januári adatai szerint - a számokat összeszorozva az idei évre 665 milliárd forint jön ki (plusz a korhatár alatti özvegyi nyugdíjakra kifizetett 8,4 milliárd forint) -, ami a nyugdíjkassza több mint 20 százalékát jelenti."
(Index)

Hmmm?
Kivételesen gyors leszek. Egy szerdai OVB-határozatban a következő beadványt minősítettek népi kezdeményezésre alkalmasnak:  „Kezdeményezzük: az Országgyűlés tárgyalja meg, hogy a 70. életévét betöltött választópolgár választójogának gyakorlását közjegyzői…..
iron-member-neck 2011.11.10 20:17:33
@kopasznyakú:
Miről vákogsz, te háborodott? Nyugdíjat _CSÖKKENTENI_? Elment a maradék is? Unokatestvérem ledolgozott 46 évet és 92 ezer a nyugdíja, abból 25 a gyógyszerköltsége! Nem sokkal humánusabb és egyszerűbb rögtön gödörbelőni? Legalább gyorsan vége van!
Az persze föl se merül abban a csökött izében a tarkód és a homlokod között, hogy -horribile dictu- netán _MINDENKITŐL_ bé lehetne hajtani az adókat? Hogy drága jó adóhivatalunk -horresco referens- megnézhetné, honnan is van a minimálbéres balambérnak 270 millás háza, évente új +30 millás járgánya, évente kétszer újzélandi raftig, kenyai szafari etc. Hogy is van az, hogy nálunk a szülész-nőgyógyászoknál csak az ügyvédek jövedelme alacsonyabb?
Az imént a postás egyéb küldeményekkel együtt a kezembe nyomott egy kis cetlit is, ami öklömnyi betűkkel arra buzdít, hogy „a népszámláláskor valljuk meg, hogy katolikusok vagyunk!”Az Erdő Péter bíboros, prímás, érsek, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke…..
iron-member-neck 2011.09.27 21:52:00
@torró:

"Igen, az egyházak is kíváncsiak mennyi hívőjük van."

A megoldás morvára eccerű: méztassék összveszámlálni a miséken a hívők számát.

És annyi az annyi.
Két macska belenéz egy csőbe, és mégsem látják egymást,  hogyan lehet ez? Gyerekeim kedvenc fejtörője volt ez, megmozgatta a fantáziájukat, jöttek jobbnál-jobb elképzelésekkel, nem az ellentétes végén néztek bele, görbe a cső, sötét van, vakok a bestiák, szerettük…..
Amikor posztmodern értékválságunkban azt hisszük, végleg kizökkent az idő, mindig jön egy-egy „botrány”, aminek az apropóján fellélegezhet mindenki: mégiscsak van itt morális rend! Mert nem hiszünk már a rendszerben, nem hiszünk annak díszleteiben, nem hiszünk a…..
iron-member-neck 2011.06.01 18:28:06
@aeidennis:
Tömjénzsóti and co (incl. katholikosz egyház) szent meggyőződése ellenére _AZ_ erkölcs nem egyenlő a nemi erkölccsel!
És az a sokat szidott euroatlanti kultúra (elsősorban annak _PROTESTÁNS_ része) a világ bármely részének leckét adhatna _MUNKA_- és _PÉNZÜGYI_ (adózási) erkölcsből.
Tán az egy Japánt kivéve...
A jobboldali filmrendezővel készített interjút mai számában a Magyar Hírlap, amelyben leszögezik, hogy az elmúlt nyolc évben a köztévé nem adta le a rendező egyetlen filmjét sem, sőt a Trianonról szóló dokumentumfilmjét az utolsó pillanatban vette le annak idején az m1. De…..
iron-member-neck 2011.04.20 14:03:22
@proeskontra:
Nem lehet minden adó oly tárgyilagos és decensen visszafogott, oly minden határon túl kultúrmisszionárius mint a Hír vagy az Echo...

(tragikus, hogy a fent említett médiákok húzóembereinek javát már lenyúlta a királyi)
A Magyar Föld napilap cikksorozatából: Áu. 68. május 12. A vasúttal Szegedhez közeledve, Szatymaznál ameddig a szem ellát, bólogatnak az érőfélben lévő rizskalászok. Ezek a kalászok a Szatymazi Közösségi Termelő Szövetkezet rizsföldjein nőnek, amely az ország legnagyobb,…..
w Tisztelt ING csoport! 2010.12.01 07:09:00
Évtizedes kapcsolatunk során sosem kételkedtem abban, hogy megtakarításaim az Önök nyugdíjpénztárában biztonságban vannak. Biztos voltam benne, hogy ha netalán betéved valamelyik fiókjukba holmi ittas paraszt a gereblyével handabandázni, a pénzem attól még nincs veszélyben, és…..
iron-member-neck 2010.12.06 15:42:14
@malacz69 rettegéselemző:
Csak az ateisták, pacifisták és pornográfok nem használnak Anti-Transpit!

Te használsz Anti-Transpit?
ProgBlog A rakéta első fokozata 2010.11.13 12:09:00
Magyarországon rendkívül erős a „társadalmi gravitáció”: az az erő, amely az országot és a magyar embereket a régi, rossz, eredménytelen és annyi bajt, szerencsétlenséget okozó szokásokhoz, hozzáálláshoz láncolja. Illúzió azt gondolni, hogy „egy…..
iron-member-neck 2010.11.13 20:15:00
forum.index.hu/Article/viewArticle?a=104004092&t=9100465

Tán a legkisebb korban kellene kezdeni, vidám, optimista mondókákkal, pozitív kicsengésű dalocskákkal, mesékkel. És tűzzel-vassal irtani a régi beidegződéseket. Pl. nyomtalanul eltüntetni _BÁRHONNAN_ a "Lássuk Uramisten, mire megyünk ketten!" -féle eszelős farokságot! Épeszű ember ugyanis jégverés idején már kezdi a kárfelmérést, hogy a biztosítóhoz IDŐBEN elérjen a kárbejelentés. (ja, és _VAN_ biztosítása!) És viharsebességgel elkezdi tervezni a helyreállítást!
És Dugonics Tituszt is végre annak kell bemutatni, aki volt, nem követendő példájú hősnek, hanem egy szerencsétlen kétbalkezes lúzernek, aki ahelyett, hogy lelökte volna a gaz törököt, vagy fejére lökött volna egy pár mázsás követ, inkább ugrott és rántott. Impotens fasz!
Pozitív példákat! Sokat!