Regisztráció Blogot indítok
Adatok
@eper@

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Persze könnyű nekem, mert nem Magyarországon kell a mindennapos, ügyes-bajos dolgaimat intézni, és egy kis nosztalgia mindent megszépít, de nem szeretem, amikor kritikát olvasok például Budapestről, ami nekem a világ közepe, meg arról, hogy ilyenekiscsakamagyaroklehetnek, meg…..
Előretolt helyőrség Így megy ez 2012.05.28 21:44:00
Május huszonnyolcadikán sétálok haza a Traviata premierbulijáról, langyos májusi hajnal. Reggel egy óra alvás elteltével azt álmodom, hogy anyukámmal beszélgetek telefonon, és azt mondja, hogy mindjárt jön valaki és szedjek össze cuccokat, mert menni kell szülni. Szerintem…..
Ha azt gondoltátok, hogy az utolsó napra már semmilyen meglepetés sem jut, csak a szokásos utaztunk-sétáltunk-koncert trió lesz megint, akkor tévedtetek. Mert az igaz, hogy utazással kezdünk, szokás szerint felülünk a repülore, Xiamen felé. Egyszer le is szállunk, valami…..
Az irodában úgy van, hogy az ajtó melletti polcon gyűjtjük a nassot, ami elég veszélyes, lévén ez az egy ajtó vezet ki a szobából. Most is van ott 3 tábla Milka, egyelőre kibontatlanul, és kifelé menet egy kicsit mindig lassítok, szemem sarkából a cuccot stírölve. De aztán…..
@eper@ 2010.12.11 14:26:31
@Nils Holgersonné: nyáron. de nemsokára úgyis találkozunk :)
a címnek nyomokban van némi köze az íráshoz, mert valamiféle pozitív hangot szerettem volna megütni, de a fenti összeállítás az én fejemben mostmár örökre Dandozolika hangján szól (bármikor könnyesre röhögöm magam ezen a videón, ez ciki?)nna,…..
... nem tudok szó nélkül elmenni amellett a tény mellett, hogy Budapesten ingyenesen szállít haza az IKEA, Ausztriában pedig pénzért. Sok pénzért. ..
Előretolt helyőrség Kiratorta 2010.08.05 15:41:00
Volt tegnap nagy online ajándékozás, meg ünnepségsorozat, aminek keretében feltaláltam egy Kirának készített Kiráról elnevezett tortát.  Kiratorta   ..
Előretolt helyőrség himi-humi 2010.07.06 09:39:00
Van egy csomo himi-humi a lakásban. Vagy teljesen feleslegesek, de nem tudunk toluk megvalni, vagy csak meg nem talaltak meg a helyuket. Mint peldaul ez a kep, amit ugy tizenhétévesen festettem, lassan muzealis ertek. Nem dobnám ki, mert szép emlék (ha valakit érdekelne, a királyréti…..
    Köszi, Andi!..
@eper@ 2010.02.25 22:26:41
Előretolt helyőrség Kész! 2010.02.05 20:59:00
Kész az új párna az előszobába!művésznevén az Avatar-párna, meg Avatar-madárka mert a filmben is túlteng a kék meg a zöld (sikerült egy jó giccses képet találnom) A fényképet mondjuk telefonnal lőttem, és fény sincs elég, az igazi színei talán nem ennyire kékesek.…..
 A Vízvári Mariska néni féle szakácskönyv eloszava nagyon vicces. Sokszor elolvastam, meg sokszor felolvastam másoknak is, remekül lehet rajta szórakozni. Ha nem is mindenben, de azért határozottan igaza van, és mivel a hétvégén gyakran gondoltam rá, úgy…..
@eper@ 2010.01.21 22:29:02
Előretolt helyőrség Teadélután 2010.01.12 12:02:00
Nna, még nem is meséltem nektek a hétvégi élményemről. Van ugye ez a két lány a cégnél, akikről így vagy úgy már szó volt, leginkább úgy, hogy velük (meg az egyiknek a férjével) futottunk össze New Yorkban egy színházban. És azóta néha…..
Csupa hűűűű, meg háááá, és nahát, hmmmm, csillogó szem és vigyori fej vagyok most.Es a fehér alap a képen egy festővászon, pont akkora, amekkora festményt szeretnénk az ágy felé.Jó kis délután volt a mai. Most mennem kell, mert a gyerek TB egy űrlényes-lövöldözős…..
@eper@ 2009.12.07 23:11:09
@eper@ 2009.12.09 23:29:00
@Nils Holgersonné: köszike, jó tudni, bár rájöttem, nálam a fehér háttér előtt nem érvényesülne túlságosam. de itt nálatok szép :)
hogy mindjart vege a nyarnak es mar megint igazam volt :( tegnap haziasszonykodtam kicsit es megvarrtam par dolgot. Peldaul TB-nek volt egy jo kis lenvaszon nadragja, ami par helyen mar szetfeslett a sok hordastol, most azt hasznalom fel. Tegnap levagtam a labszaranal es elvarrtam, megforditva…..
szóval megint csak en jelentkezem. Annyi minden tortent az elmult 2 hetben, es mind olyan jo volt! Irtam ugyan azota, de biztonsagtechnikai okobol csak erthetetlen bejegyzeseket, de aki tudta, hogy PARIZSBAN voltunk, az ugyis ertette az Edith Piafot.Egyreszrol ugye "megint egy evvel…..
Előretolt helyőrség Elmaradás 2009.07.30 22:20:00
Igaziból már régen megkaptuk ezt a helyes kis díjat Epertől, de eddig nem volt időm berakni ide (vagyis úgy berakni, ahogy szerettem volna) ma aztán nekiláttam a blogot szerkesztgetni, ami nem sikerült, bánatomban inkább bejegyzést írok.ez a nap egyébként sm sikersztori,…..
@eper@ 2009.08.01 08:12:34
nem mintha nagyon hianyolta volna az olvasók hada a beszámolót, de azért magyarázkodom kicsit. Szóval az úgy volt, hogy tegnap mikor leültem blogot írni, megbolondult az internet, aztán végleg ki is ütötte magát. Rendes posztra tehát még várni kell, mert most szaladok, hogy elérjem…..
Előretolt helyőrség ùgy bizony! 2009.06.26 14:14:00
Kedves olvasonk, @eper@ hivta fel a figyelmemet, hogy kimaradt a punkosdi beszamolobol egy fontos resz. Annyira fontos, hogy nem is a kommentekben irok rola, hanem kulon bejegyzest kap, hogy el ne kerulje senki figyelmet (bar ugye fel sem merul bennem, hogy van olyan galad olvasonk, aki nem…..
ezt a posztot mar vagy ezereve irom, pontosan miota hazajottunk ezereve Wienerbruckbol, ami szerintem rajta sincs a terkepen, olyan pici, ennel fogva viszont eleg vonzo a hosszuhetvegek szempontjabol.Az egesz ugy 14 eve kezdodott, miota Agi tagja ennek a termeszetjaro barati kornek, es akik most ugy…..
Nyájas Olvasók !Ismét képrejtvénnyel jelentkezünk.Mi ez? 1.  Posztmodern akcióművészet, amivel felhívjuk a figyelmet a részegség veszélyeire. 2.  Komposzt. Minden szemetet külön kell gyűjteni. Ez a bioszemetes fazék. 3.  Káposztaleves, pontosabban…..