Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wut

35 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amilyen visszataszító kis görcsnek tartottam Robbie Williamst fiúzenekari bohócként, annyira becsülöm szólókarrierjét. Mivel már mindent elért, amit el lehetett, bátran mer hülye lenni. Dizzie Rascal rapperel közösen összehozott klipjében is megőrül,csodálatosan figurázza ki a…..
Tankok, ágyúk, éjjellátó készülékkel rohangáló terepruhás férfiak - körülbelül így szokott kinézni egy toborzóhirdetés. De nem Svédországban: a DDB Stockholm munkája az aktuális, nagyrészt angol nyelvű szpot, amely éppen azt magyarázza el, hogy a svéd hadsereg…..
wut 2011.03.18 19:21:48
A héten elindultak a mobil kreatív pályázatunk első művei. Ők voltak a leggyorsabbak, így több napon át élvezhették/élvezhetik egyedüli display hirdetésként a mobilon indexezők figyelmét:Még van pár hely, várjuk a további pályázatokat!Ja, és a tapintás az új klikk!..
Amikor az első plakátot megláttam, vegyes érzések kavaroogtak bennem. Egyrészt örültem annak, hogy a cég marketingesei hajlandóak voltak bevállalni valami szokatlan reklámmegoldást, amiért feltétlenül dicséret illeti őket. Másrészt azt éreztem, hogy a tűzzel játszik a cég,…..
wut 2010.11.03 21:17:52
Budapest KáVé Az én emlékművem 2010.10.04 13:04:00
Az '56-osok terén van valami MÉH pozitív cucc, amire egyesek azt mondják, szar, mások szerint meg nem. Szerintem nem, sőt... talán ez az egyetlen olyan szobor, vagy emlékmű, ami ki tudná állni a szokásos magyarkodás próbáját, hogy "nem kell, mert a libsibolsik/szittyák…..
Első nyugati márka ---> ADIDAS!!! Torziós cipő istenítés, utcán újjal mutogatás, irigykedés! Késöbb Austriából hozatás, vagy már itthon megvevés ---> SORBANÁLLÁS!!! Adidas boltban kurva nagy tömegnek levés, kiabálás! Gyerekek csak torziósat akarás! Semmi mást fel nem…..
Pilu Death Valley 2010.07.24 13:47:00
 Zűrös ez a hétvége. A hajnal a főtéren ért, ahogy egy padon kortyolgatom ezt a lónyál ízű dobozos kávét. Tekerek hozzá egy cigit, imitálva a napi rutin első szertartását, miközben kisült agyam kósza gondolatai között próbálok fonalat találni. Bámulom a várost,…..
Hiába sok zenekar legnagyobb álma, mégis nagyon hálátlan feladat olyan zenekarnak nyitni, mint a Metallica. Nem elég, hogy korán kell kezdeni, hogy szinte biztosítva van a szar hangzás, de még azzal is meg kell birkózni, hogy a közönség 99%-a simán ledobálna a színpadról, mert…..
Tegnap életem és étvágyam többszöri kockáztatásával megnéztem a jelenetet újra és újra és óriási felfedezést tettem! Ennek a Chiru csávónak köszönhetjük minden idők két legdurvább jelenetét! A lovas akciót, amiben a szegény állattal farol a kamion alá és a traktoros…..
wut 2010.05.09 23:15:56
Vettelnek nagyon kell a találmány, a Ferrari próbálkozik, a Mercedesnek már lehet, hogy megvan.A Kínai GP szabadedzésein a Merci állítólag végig használta a csatornarendszert Schumacher kocsijában, bár ez sem a gépen, sem a német köridőin nem látszott – Nico…..
wut 2010.04.16 16:50:13
  Az MGMT első, 2008-as albuma, az Oracular Spectacular óriási sikert aratott, és a Vampire Weekend mellett indie bandaként nekik is összejött az igazi mainstream siker. A Time To Pretend és a Kids gigaslágerek lettek, mindenfelé rongyosra játszották, sorozatokhoz, filmekhez…..
Zsiráf rendhagyóan pozitív laptopjavítási története reményt ad ezekben a sötét időkben. Gondoltam leírom a pozitív sztorimat az Acer szervizeljárásával kapcsolatban, mert én is meglepődtem rajta hogy mennyire korrektek, aztán folyton csak a tapló szervizesekről van cikk.…..
Nyilvánosságra hozták a 18. Sziget első lekötött fellépőit. A műfaji sokszínűség-szöveg egy jobbára elkoptatott szöveg, de jelen esetben ez nem vicc. A legnagyobb dobás talán a brit Muse, amiről minden túlzás nélkül elmondható, hogy a Radiohead mellett 21. század első…..
Blogajánló. Az új hvg.hu címlapon "Napi merítés" névre hallgat a blogajánló felület, ahova a szerkesztők magyar nyelvű blogbejegyzéseket ajánlgatnak ki. A megoldás azért érdekes, mert bármelyik magyar blog kikerülhet ide, és röviden össze is foglalják az ajánlott…..
wut 2010.02.07 13:12:51
Mai klipösszeállításunkban szerepel egy David Lynch-ihlette Thome Yorke-videó, egy sötét, vérrel és férgekkel teli Katatonia-klip, egy koncerten felvett Future Of The Left-videó, egy utópisztikus Muse-alkotás, és egy LSD-ben ázott Wolfmother-montázs.  Thom Yorke - All For the…..
Az abu-dzabi sajtótájákoztatón Mark Webber és az újságírók sem hagyták nyugton a világbajnokot, pedig nem is tervez esküvőt.Sebastian Vettel: Hallom, nősülsz. Jenson Button: Most megkérsz? SV: Úgy tudom, nősülsz. JB: Áh, a sajtó mindent felfúj. Köszi, Seb,…..
Sixx kolléga hamarosan Debrecenből Budapestre költözik Mötley nevű macskájával együtt. Nagyon készül a változásra, de aggódik, hogy Mötleyt megviselik a történések, ezért társat keres neki."A költözés okozta sokkot enyhítendő társat keresek Mötley nevű macskámnak.…..
wut 2009.10.22 13:20:01
A Magyar Bormarketing Kht. elindította eddigi legnagyobb költségvetésű kampányát, elkészült a honlap, híres emberek győzködnek rajta, hogy igyak bort, mert az jó. Az utcákon óriásplakátok buzdítanak ugyanerre, ha jól dekódolom az üzenetet. A plakátokon mindenesetre színes…..
Nem lepődnénk meg, ha a legközelebbi bulvárhír az lenne, hogy sóval (persze nagyszemű tengerivel, mert az egészségesebb) hintették be Bárdos András helyét a Tv2-ben, nehogy valahogy újra kisarjadjon a székén. Ugyanis azzal, hogy Bárdos Andrásék távoztak a Tv2-től, a csatorna egy…..
Eggyel több hely, ahol reklámozhatjátok saját cuccaitokat, bármi is legyen az. A működési elv ugyanaz, mint a Facebooknál vagy az összes többi szájtnál, ahol linkeket lehet megosztani.Az iwiwes megosztást külső oldalban, tehát mondjuk saját blogba is be lehet pakolni. Itt a…..
Japán győzelme után a 22 éves német összefoglalta, mit jelent Forma-1-es autóversenyzőnek lenni.”A világbajnokság az álmom, sosem mondok le róla. Óriási dicsőség és nagy megtiszteltetés ezeket az autókat vezetni végig a szezonban, főleg ilyen csodás vasárnapon, amikor az…..
wut 2009.10.06 16:48:23
36 logó, 8 perc, 1 játékos! -valahogy így hangozna a TV2-es felvezetés ehhez az játékhoz, ha Vágó Pista egy új kvízjátékot kapna a feneke alá, amelyben logotípiai ismereteinket tenné próbára. A játék célja ugyanis az, hogy a rendelkezésünkre álló 8 perc vagy annál…..
wut 2009.09.28 21:59:16