Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rob164Q4

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, az esőverte szerkesztőségben ülve éppen eszembe jutott, mekkora mázlijuk is volt a rendezőknek a múlt hétvégi AlfaCity100 találkozóval. Mintha a Jóisten is kegyeibe fogadta volna a tisztaszívű alfásokat: hétágra sütött a nap, kellemes szellő fújdogált. A komáromi…..
Kábé félmilliárd forintnyi Alfa Romeo veterán várt minket. Csak be kellett ülni, kihajtani a pályára, és kezdődhetett az őrjöngés Vélemények az azonos című írásunkról...
Rob164Q4 2010.05.27 15:33:21
Belsőség Kedvenc szörnyecském 2010.03.21 14:53:00
Szemből meghökkentő, oldalról dögös. A hátulja szerintem nem sikerült olyan jól, mint a többi része, de összességében tetszik ez a kis izé. Élőben is megdöbbentő, nem csak fényképen, mégsem tűnik gagyinak. Sőt. A műanyagok szépek, a festés meg pláne. Mindezt egy…..
Az utóbbi hónapok tán legpontosabban dokumentált sztorijára leltünk a tanulságok hihetetlen tárházát nyújtó Népítélet-rovatban. Pontosan, minden forinttal elszámolva mutatja be az Alfa 156 1.9 JTD-vel töltött időt, okulására mindenkinek, aki hasonló korú és típusú autó…..
Ha az Onedin-család epizódjai megérdemeltek annyit, hogy minden következő előtt legyen egy rövid összefoglaló, talán érthető, miért kell megvetnem itt az ágyat Sipos Zoli barátom Ford Sierra vásárlásának. Az ominózus bécsi kirándulás előtt egy nappal Zoli, alias streetsta…..
Belsőség Autók és gengszterek 2010.01.19 16:16:00
Amerika, 1932. A Ford Motor Company piacra dobja az első, megfizethető V8-as motorral szerelt autót (Ford B vagy Ford V8), amely azonnal nagy siker. Autóbuzik léteztek már akkoriban is és a nyolchengeres, 3.6 literes Flathead V8 65 lóereje nem számított kevésnek. Mellékszál, hogy a…..
f1 A Volkswagent megkapta a McLaren 2009.11.27 13:25:00
Pénteken az autosport.com vezetőben hozta a sztorit, hogy a VW motorszállítóként tart az F1-be, a cikket érdekes címlapképpel illusztrálta.Nem tudni, mi okból került a Volkswagen-embléma épp egy McLaren orrára, épp a Mercedes-csillag helyére, a logó sehol nem fordul elő a…..
Vili olvasónk küldött egy csodálatos linket a minap. Nem kellett volna, hiszen hosszú percekre visszavetette cégünk produktivitását. Először is itt a zseniális kisteher-mester. Helyenként ugyan közveszélyes, amit csinál, de nem tudtunk segíteni magunkon: az esti neonfényben…..
Gondolom, láttak már hasonló képet önök is. Csütörtök reggel a Flórián-téren megkaptam szokásos piros lámpámat, ez a Corsa úgyszintén, becsorgott mellém.Nézem, nézem és elgondolkodtam, hogy vajon miért kell egy kirakatnyi plüssmackót a hátsó ablakba pakolni? Biztosan…..
A motorcycle.com remek motoros oldal, de valahol máshol bukkantam az idei csangcsini CIMA kiállításról szóló videójukra. Már az első mondatot többször meghallgattam. Mennyit is mondott? Hány millió motort gyártanak egy évben Kínában? Huszonhétmilliót?! Biztos rosszul hallottam.…..
Rob164Q4 2009.10.13 22:14:31
@CBHonda: Elhiheted nekem, hogy minden kínai óriás megett, europoid áll. Vajon miért terjeszkedik minden konszern arra? Mert ott az a bazi piac.
Subba Lindsay Lohan FORRÓ! 2009.10.07 16:31:00
Te jó ég, hogy mer így kinézni valaki 40 éves kora előtt? A legszebb az egészben, hogy ezt nem a verebek hordták össze, sokba került mire így lepusztult...
A minap nagyon megörültünk, mikor feltűnt a Ferrari 458 videója Michael Schumacherrel, aztán a klipet megnézve kicsit lefagyott arcunkról a mosoly. Na de most! Most végre itt egy újabb hivatalos videó, ahol két Italia csapat úgy, ahogy illik. Ohne Schumi, bár... nem vagyok benne…..
Jenson Button vb-favorit, de Rubens Barrichello Brazíliában mindenképp megverné. Utána meg már bajnok is lehet.   ”Megteszem, amit tudok, hogy csökkentsem a felszültséget és a nyomást, ami a helyzetből adódik. Szorgalmasan, intelligensen, óvatosan akarok dolgozni.…..
Rob164Q4 2009.10.08 01:33:07
Ez megint kint volt az indexen? Gratulálok b@szdmeg!
Holnap reggel magyar idő szerint 9-kor kimegyek fosni a wc-re! Megírod?
A Ferrari exbajnoka részt vett a spanyol kiválasztásában, szívesen fogadja.”Fernando a Ferrarinál, nekem ez nagyon tetszik. Bevontak a döntésbe, kezdettől fogva támogattam a megszerzését. Biztos vagyok benne, jól fogja magát érezni velünk, isten hozott, Fernando” –…..
Rob164Q4 2009.10.04 00:52:40
@Hurrá Torpedó: Hill jó tesztpilóta? LOL Williams-szel ért el valamit, de csak azért, mert akkor az volt az egyeduralkodó... Fizetés emelést kért 97-re, kibaszták. Arrows-hoz ment egy második helyet szerzett.. Hill egy hulladék, aki azért lett világbajnok, mert verhetetlen autója volt.

Alonsonál pedig valóban jobb lett volna Vettel, de nekem a Button- Ferrari hangzana a legjobban, mert Buttont már mióta F1-ben van szeretem.. Alonsot meg rühellem, Kimikétekkel, Hamiltonotokkal, és Massával egyetemben. Ennyi.

Ez az oldal meg egy rakás szar, kommentelők 90%-ával együtt.
Rob164Q4 2009.10.08 01:23:59
@Don Bandi:

Ahogy mondod.
A Renault-pilóta idén először állt dobogóra Szingapúrban, exfőnökének köszönte."Ez a legjobb eredményünk a szezonban, először vagyok dobogón. Szeretném Flaviónak ajánlani, mert legalább akkora része van benne, mint a többieknek" - nyilatkozta a kétszeres bajnok a…..
Rob164Q4 2009.09.28 00:29:57
@Don Bandi: Valami hasonlót akartam írni.. Az itt lévők nagy része félre értelmezi a szakmai tudás fogalmát. Wéber, ha jól emléxem pléjsztésönös, vagy pc-s játékbeli sikeréért szerepelhetett először a ratyi rtl klubon. Retek, mindig csak a benzint számolgatja, meg taktikákat "elemez", ami azért nem érdekli az embereket, mert 90%ban feltételezésekről szól.. Palikot meg megszoktam az évek alatt. Czollner meg a mindenkori kiegészítés Palik mellé. Emlékszünk: Mezei Dániel, Héder Barna stb..
Gondolom, az a hír már senkit sem sokkol, hogy az Audi márka az idén - bruttó - száz éves, erről egyébként Csikós Zsolt írt egy cikket, aki véletlenül akkor elmulasztotta, most pótolhatja, ha ide kattint. Négyesi Pál viszont az Audi, illetve az előd/testvérmárkák hazai…..
Kisebb káosz alakult ki szombaton, a Magyar Nagydíj időmérőjének végén, amikor elromlott a rendszer, így percekig várni kellett a hivatalos rajtsorrendre.Az F1-et szervező FOM (Formula One Management) és a mérést végző LG – blogunk szponzora – közölte, mi volt a…..
Belsőség Unom a Formula-1-et 2009.07.28 16:30:00
Ha egy ex-F1-es pilóta, akit ismernek, tisztelnek és tudják róla, pontosan ért mindent, ami a pályán és a pálya körül zajlik, szóval ha egy ilyen ember megy oda hozzájuk, akkor arra számítanak, hogy értelmes kérdést tesz fel nekik, és megpróbálnak normálisan válaszolni, már…..
Rob164Q4 2009.07.29 03:40:38
Nem ír senki, és ezt még meg kell jegyeznem... Ez a Wéber Gábor, nem az aki videojátékkal bekerült az opel astra kupába?:D Még amikor az f1 az rtl klubhoz került?! Csodálatos ember ő, folyamatosan a feltételezett taktikákról beszél, miközben észre sem veszi, hogy ez tényleg nem érdekel senkit. Nah, Ő pl.: kib@szott felesleges oda! Bár véleményt az utóbbi időkből tényleg nem tudok alkotni, de mikor még néztem, nagyon úgy tűnt. Bezzeg Dávid Sándor (mindenki nagy bánatára) Vasárnaponként már napozik meg munkanélküliskedik. grrrr
Az összes papírját, kulcsát, mindenét egy dossziéba zártam, és a fiók mélyére raktam. Az emlékek könnyebben felejtődnek, ha nincs szem előtt rá emlékeztető dolog.Az utolsó pillanatban kaptam még egy papírt a rendőrségtől. Tájékoztatnak hogy lezárják a nyomozást,…..
Belsőség Le Mans on air! 2009.06.13 17:31:00
Ma elkezdődött! Talán a létező legnagyobb körpályás próbatétel embernek, gépnek egyaránt. Az idő kitűnő, de ha mégis úgy döntenek, hogy a rekkenő hőség elől egy jéghideg sörhöz menekülnek, akkor érdemes pár percre leülni a képernyők elé, mert kőkemény harc folyik a…..
Döbbenten és szomorúan olvastam az első híreket csütörtökön, hogy David Carradine filmszínészt bangkoki hotelszobájában holtan találták. Megannyi kung fu film és a Kill Bill sztárjának holttestére csütörtökön bukkantak a Swissotel Nai Lert Park Hotelben lévő szobájában,…..
Rob164Q4 2009.06.05 16:33:33
@Bangkok Charlie: Nem feltétlenül kellett,h álljon a brokija... A másik meg, lehet, h valami titkos shaolin szertartást végzett, amit bulvársajtó miatt elneveztek auto-erotic asphyxiation- nek, h ne tünjön fel a népnek, de én átlátok a szitán!!:DD
Rob164Q4 2009.06.05 16:42:23
@neantropus: Te beteg vagy b+:DDDD
Ó, jaj, elnézést az átmeneti pangásért, már ami a napi adagot illeti, mentségemre szolgáljon, hogy a munkával telt hétvége rengeteg feldolgozni való nyersanyaggal látott el. Szerencsére lassan, de biztosan fogy a rakás, alakulnak a posztok. Mégis, a nagy rohanás közepette…..