Regisztráció Blogot indítok
Adatok
acidrain

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Antológiasorozatról van szó, minden epizód különálló, más a szereplőgárda,. a rendező stb., csak ugye a hangulat marad meg, legalábbis ha az alkotók szándéka érvényesül. Az első két évadával elég nagyot robbantó brit sorozatot a Netflix vette meg pár éve, és azt kérték a készítőktől, hogy ha lehet,…..
Heves indulatokat kavar, hogy a kormány be akarja emelni a kerettantervbe a küzdősportokat és a lövészetet. A pedagógusok és a szülők egy része tiltakozik, mondván, hogy mindez az ifjúság agymosását szolgálja majd, és erőszakra és agresszióra nevel. A program támogatói a sporttal kapcsolatos…..
acidrain 2017.04.23 12:50:44
@Audianer: azt a háborút hackerek és drónok vívják majd, nem puskával szaladgáló emberek. Mit gondolsz, kire fogunk lőni, jönnek a románok? :D
(Megjegyzés: Ez a bejegyzés sorozat még a blog leállása előtt íródott (3 éve), így aztán aktualitását vesztette. Mivel azonban a témát továbbra is érdekesnek találom, ezért úgy döntöttem mégis megjelenítem a bejegyzéseket.) Bevezető Egy három részes cikksorozatot…..
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..
Ha mégegyszer meghallom ezt a panaszt, valakit le fogok okádni, mert ez egészen egyszerűen gyomorforgató. Tisztázzunk valamit: nincs olyan, hogy szexmegvonás. Olyan van, hogy nincs kedve valakinek dugni veled. És ha ennek ellenére valamiért mégis hajlandó, azt te mégis hogy akarhatod? Hadd…..
Kevés értelmetlenebb dolgot tudok elképzelni, mint a sportolók szúrópróbaszerű drogtesztelése. Megbélyegzéssel és elrettentéssel nem lehet visszaszorítani a drogfogyasztást. A kokain-fogyasztás kockázatait senki nem tagadja. Mégis, a sportoló is ember, neki is van magánélete,…..
Adóelőleg nyilatkozatok letöltése itt - katt ide Az adóelőleg nyilatkozatok letölthetők DOC és PDF formátumban. Letölthető dokumentumok 2015 - évre Személyi kedvezmény nyilatkozat…..
2014. november 24-én, mindössze egy héttel a téli kilakoltatási moratórium kezdete előtt elhelyezés nélkül kilakoltattak egy három kiskorú gyereket egyedül nevelő anyát Kőbányán. A nő ismerősei, szimpatizánsai – köztük a családnak segítő A Város Mindenkié csoport aktivistái – erőszakmentes…..
Felejtsd el a zuglaborokat, a drogcsempészeket és a drogkereső kutyákat: a jövő dílerei nem molekulákat, hanem applikációkat fognak árulni, amelyek segítségével a fogyasztó az otthonában is előállíthatja a személyre szabott drogadagját. A 3D nyomtató egy olyan eszköz,…..
acidrain 2014.10.08 00:21:03
Dunakeszi. A 4K! önkéntesei minden energiájukat bedobva gyűjtenek, hogy meglegyen az 500 aláírásunk, mikor egy öregúr odalép hozzájuk. - Jó napot kívánok, a 4K! - Negyedik Köztársaság Pártnak gyűjtünk ajánló aláírásokat, hogy el tudjunk indulni a választáson.- Dehogy…..
A kérdésnek több megközelítésből lehet nekifutni. Mondhatjuk, hogy mert ők a világ leglazább arcai, de lehet, hogy elment az eszük, vagy éppen okosabbak a többi nemzetnél. Az biztos, hogy náluk már a gyarmatosítás korától a történelmük szerves…..
acidrain 2013.05.17 17:29:33
@kuki123: milyen "sok drogos"? Van egyáltalán fogalmad róla, hogy hány droghasználó van Magyarországon, és ebből hánynak származik ebből az életében problémája, azt leszámítva, hogy a rendőrség bármelyik percben rátörheti az ajtót? A hozzászólásod alapján nincs.
A hétvégén Szebb Jövőért-esek és romániai cigányok “összeszólalkoztak” Medgyesegyházán, egy nő megsérült. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság - saját közleménye szerint - csoportosan elkövetett garázdaság miatt nyomoz, a sajtó úgy tudja, hogy nyolc magyar és…..
Befutott író vagy. Írtál már pár könyvet, jelöltek pár díjra, abból meg is kaptál párat. A kiadód nyaggat egy új könyvért, de igazából nincs elég jó ötleted. Van ellenben fél tucat gyengus novellácskád, amelyik közül egyik sem állná meg a helyét önmagában. Mi…..
acidrain 2013.01.29 16:46:10
@Quadrille Lobster: Nem lehet mindent szavakba önteni. Ha belegondolsz, azt sem tudnád rendesen elmagyarázni, mi az, hogy "édes", hát még egy összetett tudatállapotot. Lényeg, hogy van, és pont az a szép a művészetben, hogy át tud adni valamit, amit egyébként nem lehet megfogalmazni. Hogy mi az a kapocs? Fogalmam sincs, nem tudom elmondani. Biztos van racionális magyarázata, de nem különösebben érdekel. Egyébként úgy is fel lehet fogni a sztorit, hogy a barátságról és önfeláldozásról szól, hat külön síkon. Talán ezért is ilyen butácska sztorik, mert nem az a lényeg, hogy mi történik, hanem a szereplők viszonya, ami közben kialakul. Az érzelemrokonító forrasztékról szívesen olvasnék még :D
A mai nap nem csak Obama-elnök újraválasztása miatt történelmi pillanat az Egyesült Államokban, hanem azért is, mert az elnökválasztással párhuzamosan az USA három államában is népszavazást tartottak arról, hogy legális termékké tegyék-e a kannabiszt. Ebből kettőben…..
acidrain 2012.11.12 00:43:26
@G1: Nem tudom, nem ismerek minden drogost. Talán ez egy kicsit túlzó megállapítás is volt a részemről, inkább azt mondanám, hogy a droghasználó ismerőseimben több empátiát, toleranciát látok, de ez abból is fakadhat, hogy egy üldözött csoport tagjaként talán jobban átérzi az ember, hogy milyen amikor másként kezelnek, pedig nem is vagy annyira más.
acidrain 2012.11.12 00:48:10
@dukeekud: Ez már valami nagyon utolsó utáni, elkeseredett próbálkozás. Egy társasházban előfordulnak:
- dohányosok
- pörköltszag
- süket nyugdíjas, aki max hangerőn nyomja egész nap a Mária Rádiót
- síró gyerek
- szex közben sikoltozó nő
sorolhatnám. Mindenkit fel akarsz jelenteni? 60 évvel korábban kellett volna élned, akkor még divat volt, most inkább azt mondom, ha nem tudsz társasházban élni, vegyél családi házat vagy tanyát. Ha az a legnagyobb baj a fűvel, hogy büdös, oldjuk meg ezt valahogy, de ne vigyenek már el érte bilincsben. Amúgy meg van aki szereti a szagát.
acidrain 2012.11.12 00:52:42
A Nemzeti Drog Fókuszpont éves drogjelentésének számos kritikus szakaszát törölték a szövegből – érdekes módon éppen azokat a részeket, amelyek a kormányra nézve terhelő, annak megközelítésével szemben kritikus információkat tartalmaztak. A rendszerváltás után azt…..
acidrain 2012.11.06 15:17:54
@Sir Galahad: A tűt nem azért adják, hogy a drogfogyasztását támogassák, hanem hogy lassítsák a halálos kórok terjedését. Talán azt hiszed, hogy a droghasználók egy elszigetelt rétegét jelentik a társadalomnak, a valóságban viszont az útépítéstől az állami felső vezetésig mindenhol ott vannak/vagyunk, csak nem úgy nézünk ki, mint a filmekben.
A Szkeptikus Társaság rendszeresen kap leveleket. Támogatókat és kritizálókat egyaránt. Az ellenérdekeltek támadásai sem ritkák, tevékenységünkből fakadóan számítanunk kell rájuk. Nehéz azonban megszoknunk az erős indulatokat, amivel például a legutóbb érkezett e-mailben is…..
“Bezzeg akkor nem tiltakoztok, amikor kirabolták az öreg nénit a cigányok!” “A magyarellenes szlovák nyelvtörvény ügyében miért nem szólaltatok meg?” “Hol volt a TASZ 2006-ban, amikor a rendőrök kilőtték az emberek szemét?” Ilyen és ehhez hasonló kommentek, kérdések…..
acidrain 2012.09.13 12:07:53
@salamander: mint NEM liberális, NEM baloldali, de ha csekély módon is, anyagi és erkölcsi támogatója a TASZ-nak, kikérem magamnak a kijelentéseidet, mellesleg szopjál lovat!
acidrain 2012.09.28 16:38:53
@salamander: "Még hogy nem vagy "baloldali" sem liberális de a TASZ-t támogatod.. hát akkor mi volnál férgecske?" - mert ugye mindenképp kell egy címke, hogy a hozzád hasonló egybites tuskók valahová el tudjanak helyezni? Még mindig nem látom, hol az összefüggés a TASZ és a baloldaliság között. Ingyen védték Orbán Viktort egy rágalmazási perben. Felszólaltak az ELLEN, hogy a holokauszttagadás külön tényállás legyen a BTK-ban. Ilyen egy baloldali, liberális (zsidó) szervezet? Kell neked is egy címke? Tessék: IDIÓTA
Alig egy-két hétre elegendő kiosztandó steril tű és fecskendő maradt a legnagyobb forgalmú budapesti tűcsere programban a VIII. kerületben. Ez azt jelenti, hogy ha hamarosan nem történik sürgős beavatkozás a kormányzat vagy az önkormányzat részéről, akkor több mint 2 ezer drogfogyasztó maradhat…..
acidrain 2012.09.27 18:06:35
@Dr. Bélus___: A szigorú tiltás és a drogfogyasztók - főleg az intravénás fogyasztók - stigmatizálása miatt az érintettek nem merik bevallani a kábítószer-használatukat, sőt, meg merem kockáztatni, hogy a drogfüggők között nagyon sok regisztrálatlan HIV fertőzött van.
Elérkezett 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 ősze! Újabb vízválasztóhoz/mérföldkőhöz/fordulóponthoz érkezett a magyar szcientológia, már csak 1-2 hónapot kell várni! Volt egy titkos megbeszélés egy rejtélyes személy között, aki minden…..
ARC-VONAL Néma beszélgetések 2012.09.11 15:56:42
Pörög a mobilpiac, de már nem arra, amerre eddig. Lássuk be, az adatforgalom jelentős tért hódít a hanghívások rovására. Tavaly például közel egy százalékkal csökkent a hanghívások globális forgalma, annak ellenére, hogy Kínában óriási volt a bővülés. A fogyasztói…..
Eljött az a pillanat, amikor megrengették passzivitásomat és rájöttem: ezúttal sem tudok kussban maradni. Mi ez a rohadt cirkusz Ozorán??Ezt hallom minden egyes rádióadóból, ezt olvasom mindenhol (tv-t nem nézek, de gyanítom, onnan is ezt nyomják az arcunkba...) csak hogy…..