Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arnoldx999

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az upfronts csak jövő héten lesz, de ettől még javában rendelgetnek be a tévék, most például a Foxnak kell nyolc újonc (mind 13 részes berendeléssel), amivel majdnem megduplázta a tavalyi berendelések számát. (A Dads című sorozatot már korábban bekérték.) A húzás érthető,…..
Vége a hisztinek: Orbán Viktor politikai, gazdasági és kommunikációs szmpontból is megbukott. Évtizedes hazudozásai után most koppan a medence alján. Így jár az az ember, aki minden reformra azt mondta, hogy nemzethalál: a tandíj is, a vizitdíj is, a kórházi napidíj is. Meg az…..
Subba Buli van: Chris és a csajok 2011.10.12 16:32:00
Yeah, az öreg ferdefaszú még mindig toppon van!..
arnoldx999 2011.10.12 23:19:28
Az elmúlt hetekben többször is foglalkoztunk olyan bírósági ügyekkel, amikor ismert médiaszereplők ültek a vádlottak padján. Egy közszereplő esetében kiemelt tétje van annak, hogyan ítél a közvélemény ügyükben, ezért is próbáltuk kitapogatni Stohl András, Damu Roland és…..
arnoldx999 2011.04.16 16:47:35
@Red Velvet:
Persze, csk mondjuk Stohl 1) visszaeso 2) beismerte amit csinalt 3) mivel celeb vagy miafene es futtaja a blikk meg a tevek a neverol 10 millioan az ittas vezetesre es a kokora asszocialnak mar eleve. Sztem a biro taslit osztott volnaa ha Stohl a jo hirnevenek megserteset kezdte volna emlegetni (eletszeru helyzet, haha). A masik 2 nev semmit nem mond es az eseteiket sem ismerem.
Nem azt mondom, hogy a tv-nek mindig a kussolas a legtutibb taktika, de egy nem jogeros iteletnel a munkaltatoknak borzasztoan vigyazniuk kell hogy mit mondanak es tesznek. Tapasztalat. Ha a jogeros utan jott volna ez a nagy hallgatas meg hogy ugy teszunk mintha semmi sem tortent volna, az mondjuk eleg gaz lenne.
„A szó szemüveg, s részben szem is ahhoz, hogy mit gondoljunk. Birtokba venni egy szót annyi, mint birtokba venni az általa jelölt valóságelemet. Minden definíció kérdése.” (Giovanni Sartori) Magyarországon kegyetlen háború dúl a verbális hadszíntéren. Arra hívom az…..
Találtunk egy grafikont a zenei hanghordozók eladásáról a Business Insideren, amihez nem kell kommentár: ..
Stig nevének említésekor sokaknak a Top Gear fehér ruhás - és számtalan eposzi jelzővel illetett - karaktere jut eszébe. (Arcot túlzás lett volna írni, mert mindig bukósisakban nyomja.) Nekem Stig mindig egy hatvanötéves "vénember", Stig Blomqvist marad. Az igazi Stig…..
arnoldx999 2011.01.10 21:45:50
@bürokraták rémálma:
- Sainz felvesz egy birka stoppost Uj-Zelandon...
Az előző poszt Zombik vs. Szupermodellek témájához kapcsolódva, íme, egy látványos infografika Christian Bale elképesztő átalakulásáról. Ő az a színész, aki egy-egy karakter tökéletes megformálásáért bármire képes. Az elmúlt néhány évben elképesztő változásokon ment…..
Napi Maflás DÁVID ÉS GÓLIÁT 2011.01.01 07:35:00
  Szögezzük le: Remy Bonjasky nem tartozik az apró termetű emberek közé. 193 centis magasságához 110 kg színizom társul, egyszóval nem az a tipikus Dávid-alkat. Persze minden viszonyítás kérdése, hiszen a K1 többszörös világbajnoka valósággal eltörpül a 203 cm…..
Izzad a kéz, láb. ..
arnoldx999 2010.11.09 21:35:08
@Biscione: a mohawk torzs volt az, valoban kelendoek voltak, sok new yorki tornyot ok huztak fel, persze penzt kevesebbet kaptak mint a feherek. Skywalkernek hivtak ezt a munkat.
Kedden tartották Mihail Hodorkovszkij és Platon Lebegyev második perének záró ülését. Az oligarchát és jobb kezét 218 millió tonna olaj elsikkasztásával vádolják, az ügyészség újabb tizennégy év börtönbüntetést kért a vádlottak ellen. Hodorkovszkij az utolsó szó jogán…..
Banditos 2in1, autós és motoros is, így mindkét típusú jármű vezetőinek szemszögéből látja, hogy kihez hogy viszonyulnak a közlekedők, most pedig jól beszól nekik itt a blogon.Én is olyan motoros vagyok aki azért elég – túl? – gyakran autózik. Ezért el is szoktam…..
arnoldx999 2010.10.02 20:47:18
@CJKrisz:
Elso buntenyes valoszinutlen h gondatlansagbol elkovetett emberolesre letoltendot kapna, hacsak nem tolat rajta at meg 3x mondjuk.
Amikor már minden egyes adó, tán még a texasi Corpus Christi középiskolás médiaszakkörének hallgatói is elkészítették a saját vámpíros-zombis-természetfelettis sorozatát, és már az emós tinik combja sem rándul össze egy hullafehérre (de csillogósra!) sminkelt vámpír…..
A nyolcvanas évek elején közel 100000 ember halt meg az El salvadori polgárháborúban. Aki tudott, menekült az országból, több mint egymillióan - vadabb becslések szerint kétszer ennyien - az Egyesült Államokat, azon belül is Los Angelest vették célba. A Rampart körzetben…..
Cüneyt Arkin után múltkor fetrengtünk a török Bruce Lee hasonmáson, itt egy kis egyveleg a nindzsás filmjéből. Tele priceless jelenetekkel! Kedvencem az elején a nindzsák , akik egy rozsdás tankhajót megszégyenítő zajjal úsznak. Aztán ott van a nindzsa csaj, aki nem tudja a…..
A videó kapcsán lenne pár megjegyzésem, de már nem tudok mit írni. Kiégtem. Ezek a filmrészletek annyi kérdést vetnek fel, hogy egyszerűen nem lehet reagálni rájuk. ..
Nem lesz ez így jó! Ki fog így szurkolni? Megint elhurcoltak hat kölköt egy tegucigalpai játékteremből, aztán szabályosan kivégezték őket az erdőben, nem messze a Guacerique folyótól. A brutális atakk a folyó vizét duzzasztó Los Laureles gáttól nem messze történt, ez a…..
A lisszaboni szerződés előtt az Unió kilencvenes évek eleji vezetői egy titkos tanácskozáson vettek részt. A téma minden idők legnagyobb amerikai fenyegetése volt: Lorenzo Lamas. Végül megszületett a döntés, a Notting Hill-i területi Lorenzo hasonmás verseny Fish and Chips…..
Kissé megelégelve az állandó csúsztatást (mi ugyanis a legritkább esetben "rasszistázunk" vagy "nácizunk", és olyankor is csak nagyon nyomós indokkal), úgy gondoltam, ideje tételesen elemezni a Jobbik EP-választási programjának cigánykérdésre vonatkozó…..
Az informatikusokról szóló, príma külső konzulensemmel szerkesztett posztom után végre itt van egy olvasói összeállítás is, amin remekül mulattam. F. Sz., nagyrabecsült olvasónk gondolta úgy, hogy mazsolázgat innen-onnan. Én is az informatikusokról - némely kollégámról -…..
A mostani per kapcsán utaltam egy 1996-os bírósági ügyre, amely egy Patrice Vic nevű szcientológus öngyilkosságával volt kapcsolatos. Erről íródott egy könyv is, amely a tárgyalásokon elhangzottakból idéz. Íme pár gyöngyszem:   Arra az emberre gondolok,…..
arnoldx999 2009.06.17 18:53:06
hogyvolt Szomszédok 1x06 2009.04.18 14:00:00
Az előző rész tartalmából: Mágen doktor öngyilkos lányt mentett, majd megszabadult egy szem gyermekétől, aki úttörőtáborba ment, kedves felesége azonban ezen is képes volt hisztériázni; Vágási Feriről kiderült, hogy ő a szocialista mintaférfi, én azon sem csodálkoznék, ha…..
Lassan egy hónapja élünk együtt Mötley-vel, a fekete-fehér nősténycicával, és az első hetek rácsodálkozása után mostanra jutottam el odáig, hogy engem már nem nagyon lehet semmivel meglepni. Illetve de, így, hogy a lakásban ott van velem egy 4 hónapos kölyökmacska, az udaron…..