Regisztráció Blogot indítok
Adatok
íjász

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát ez is megvolt. Július 18.-án sikeresen levezettük második terepíjász versenyünket. Mit mondjak, a folyamatosan utunkat álló kisebb-nagyobb akadályokat egész jól vettük és szerintem a maximumot hozta ki magából a csoport. Sajnos amit nem tudtunk végkép befolyásolni, azaz…..
Weboldalunk új helyre költözik. Az elkövetkező 3-4 hónap folyamán az oldal új tárhelyen, más cím alatt lesz majd elérhető.Új webcímünk: www.szurkefarkasok.hu Az elkövetkező napokban az oldalra, fokozatosan, minden információ át lesz költözetve. A jelenlegi oldal…..
Varga Sándor felvidéki lovasíjász barátunk került bajba, háza porig égett. Sanyi Kassai Lajos tanítványa, lovasíjászatban II. a világranglistán, részt vett a 2007-es kazakisztáni Kurultajra utazó küldöttségben, és a 2008-as Kurultajon több bemutatóval színesítette…..
December 27.-én tartotta évzáró gyűlését, de jobb híján elsőéves születésnapi ünnepségét is a Szürke Farkas Íjászcsoport. Összejöttünk, megbeszéltük az elmúlt év sikereit, kudarcait (ilyen hál `istennek nem igen volt, mondjuk inkább úgy, fél siker), meg összedugtunk…..
2008. november 14-én diáknap volt az Érsekújvári Pázmány Péter Gimnáziumban. Ilyenkor az iskolában általában rendhagyó órák, vetélkedők, sportversenyek, író-olvasótalálkozók vannak. A szervezők meghívtak engem is, a gimnázium egykori diákját, mivel tudták, hogy egy…..