Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vizimolnár

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző bejegyzésben azt próbáltam meg bemutatni, miként állhat elő olyan helyzet a 2010-es választás után („első forgatókönyv”), hogy a Fidesznek kétharmados parlamenti többsége legyen. Röviden azt mondhatnánk: nehéz, de nem lehetetlen. Egy politikai…..
vizimolnár 2009.11.03 14:40:13
@OkoskaTo:rp: A jogszabályoknak nincs "szelleme", csak szövege.Ami le vagyon írva, azt kell betartani. Egyébként pont azok szoktak bőszen hivatkozni a jogszabályok szellemére,akiknek nem akarodzik betartani az írott normákat.Különben pedig hol vannak Orbánék pl. a Keller féle ámokfutástól, vagy 2006.október 23.-ától.Gondolkozzunk higgadtan.....
Olyan felemelő érzés elsőre megérteni valamit, legyen az dalszöveg, rádióreklám, vagy a szomszéd néni kiabálása. Gyerekkoromban pl. évekig nem értettem a Mennyből az angyal egy sorát, nevesen azt hogy "Szép ajándékot vivén szívökben", ugyanis ez a minden karácsonykor meghallgatott lemezen valahogy…..
Gordon Brown miniszterelnök húszéves távlatból visszatekintve ítélte el azokat, akik annak idején a Liverpool-szurkolókat kárhoztatták a Hillsborough-i katasztrófáért, és állt ki a szurkolók és családjaik mellett, akik igazukért harcolva  végül elérték, hogy a kétezres…..
vizimolnár 2009.04.16 08:43:08
Konzervatórium Így fog fájni 2009.04.02 13:33:00
Nagyon úgy tűnik, hiába ellenőrzik le a szocialista vezetők egymást és egymás híváslistáit, a kiszivárogtatás pompásan megy tovább. Bár péntekig adott időt Bajnai Gordon az MSZP-s képviselőknek, hogy aláírják programját - vagy lehet ismét új madámot keresni -, a dokumentum…..
Elképzelem, ahogy AtoszMester azon gondolkodik, mi az a dombos izé, amin út van, egyik felén lejtő, másikon emelkedő, szemből nézve fordítva, de hogy hívják. Végül nem lett meg a bukkanó szó a sztori végéig, tanulság viszont van. Nem véletlenül szokott ilyen helyeken záróvonal…..
Kovács úr negyven évvel ezelőtt vett egy Bogarat, aztán nemrégiben egy Golfot. Nem nagy szó, mindenki ismeri a sztorit a reklámból. De persze Volkswagenekkel és volkswagenesekkel gyakran megtörténik az ilyesmi, toyotásokkal, lexusosokkal pedig a statisztikák szerint még sűrűbben.…..
vizimolnár 2008.12.30 09:01:32
@Pistabá: Az Audi is azóta ér valamit, amióta a VW megvette, és tolta bele a pénzt...
A magyar újautó-eladások egyhatodát olyan vevők adták eddig, akik az indulóár 15 százalékát sem tudták befizetni. Most megszűnnek az ennyire kockázatos finanszírozások, tehát minimum húszezer leendő új autós hoppon marad. Mit tehetnek, ha mégis kellene autó? Vélemények az…..