Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nevercantell

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy 35 éves, budapesti férfi vagyok - igen: autós, 18 éves vezetési tapasztalattal. Hétvégente átvedlem én is kerékpárossá, gyalogossá: hatalmasat csatangolunk vagy karikázunk az Asszonnyal meg a Srácokkal a környéken. Van tehát némi fogalmam arról, hogy milyen az utak…..
A tegnapi nap során K.A. budapesti lakos kiment a nyolcadik kerület egyik terére (Rezső tér), és kissé koszos ruhában, egy kék ikeás zsákkal és két pokróccal felszerelkezve lefeküdt egy padra. A pad előtt elhelyezett egy táblát, amely pénz adományozására buzdított. Nem…..
"Fogadjátok szeretettel Móricot!Március óta lakik velünk, előző gazdái menhelyre adták. Most fűtésszezonban szeret a meleg cserépkályhán kéjelegni. Valamint, Móric példáján szeretnék biztatni minden tépelődőt: menhelyi, "leadott", felnőtt macskából…..
Subba A hét borásza: Csáter Apó 2010.03.22 14:00:00
                      A bogácsi Mester a zseniális Kurvák Vérén kívül még egy csomó jópofa bort árul, például az Anyósszelídítőt, vagy a szintén igen…..
Segítsenek rajtunk! Nem tudjuk eldönteni, hogy az alábbi videó, amin egy totyogós gyerek egy kismacskával verekszik cuki vagy inkább ijesztő. A gyerek hatalmasakat nevet, a macska viszont folyamatosan a baba fejére támad. Ön szerint cuki? ..
Update: Az augusztusi hosszú hétvége miatti kis csúszással ugyan, de megvan ennek a játéknak is a győztese, aki nem más mint santinocorleone, akinek gratulálunk. Küldje el fejvesztve az elérhetőségét, és mennek a helles ajándékok! A feladvány a ninjás PS2 játék volt, ahogy az…..
nevercantell 2009.08.25 14:44:22
nevercantell 2009.08.25 12:49:57