Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bios

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy világ választott el tőle. Nem értettünk mi egyet szinte semmiben. Máshonnan jöttünk, máshova mentünk. Mégis nagyon sajnálom, hogy ilyen fiatalon elment. Az utunk csak egyszer keresztezte egymást. Márciusban a Blogalization bloggervita után odajött hozzám, és kicsit feszengve…..
  Pál!  Nehéz napjaid vannak, Pál. Az elnöki büszkeség, az emberek által táplált szeretet kellemetlen másolási botrányok miatt véreres. Meg-megélénkülő össztűz ér, bárhová mész, nem lelsz nyugalmat: bántanak.  Tudom, rettenetes kín ez, ilyen időkben…..
Madonna tánczenében utazik új lemezével is, és míg Benny Benassival és Martin Solveiggel együtt dolgozik, addig más híres dance-arcokat magára haragít. Történt ugyanis, hogy az énekesnő az amerikai Ultra Music fesztiválon lépett fel, ahol feltette az inkriminált "nem…..
bios 2012.03.31 00:58:27
@zZz: én sem állítottam ezt. aktív művelője és fogyasztója vagyok 2002 óta (az elektronikus zenének, mielőtt lecsapnád a magas labdát), egy kevéske dolgot láttam már ezalatt a 10 év alatt. én nem azt mondtam, hogy arról szól, de ez az álszent jajveszékelés, mintha köze se lenne hozzá, inkább nevetséges. mint amikor az amerikai anyukaszövetség letiltat egy reklámot, amiben női mell, vagy segg van, közben katolikus papok túrnak s***be gyerkőcöket.

és én pl. az eléggé kiterjedt szlengismeretem ellenére sem tudtam, hogy az MDMA-t Mollynak hívják, aki pedig tudja ezt, annak valószínűleg köze is van hozzá így vagy úgy, akkor miről beszélünk? nagyon okos Pólnak köszönhetően kapott egy jó nagy hype-ot a téma, szerintem EZ sokkal több tinit vett rá, hogy na nézzük mit tud ez a cucc, ha már ennyire tilos.
bios 2012.03.31 02:00:51
@fourgee: rendben, aláírom. de mennyire releváns ez most a poszt és a hozzá fűzött kommentem szemszögéből?
Bár az idei Grammy-díjátadó hangulatára erősen rányomta a bélyegét Whitney Houston halála, azért történtek vicces dolgok is, például a népszerű amerikai elektronikus zenei producer, Deadmau5-nak köszönhetően. Hiába jelentek meg ugyanis popsztárok tucatjai menő divattervezők…..
bios 2012.03.30 23:23:05
A fenti két képet Sadia fedezte fel a Fortepanon: az Erzsébet híd budai hídfőjénél készült mindkettő úgy 25 év eltéréssel. Talán az egyetlen közös pont rajtuk a platán, mely túlélte a világháborút, a régi híd lerombolását, romjainak eltakarítását és az új…..
"Éreztetek már spangliszagot a villamoson? nos, állítólag nem hallucináltatok, és még csak nem is a sofőr pippantott rá egy kis skunkra - hanem kenderolajjal tartják karban a gépet. mert a villamos megérdemli!" via Drogriporter..
Tamás bélszint rendelt az oktogoni Friday's-ben, de a második kísérletet is visszaküldette, annyira ehetetlen állaga volt. Ennek ellenére egy rövid veszekedés és rendőrséggel fenyegetőzés után kifizettették vele, amit nem fogyasztott el:Körülbelül két héttel ezelőtt, egy…..
bios 2011.12.09 12:42:38
@phrascarica: te már csak tudod milyen izű, amikor a saját segged nyalod, ettől függetlenül picikét mellényúltál, ahogy kezdtem a kommentem: semmi közöm hozzájuk, de még csak vendéglátós se vagyok. keresed meg szépen a foursquare oldalán az Oktogon Fridays-t, nézd meg a február 21-én otthagyott kommentem ugyanezzel a nickkel, aztán pislogjál. a posztról továbbra is az a véleményem, hogy egy sértett ember rosszindulatú fröcsögése, nem sok köze van a valósághoz és olvasva a kommenteket ezzel nem vagyok egyedül. meg ő járt a Manhattaniben is mi (van ott egyeltalán Friday's?).. muhaha photo or never happened. I was trolling in Friday's before it was cool.
Subba Eközben Budapesten 2011.09.05 19:03:00
Ma, Szabadság híd, budai hídfő, a BME-nél lévő szennyvízkivezetőnél (ami talán a Gellérthez tartozik). A nagydarab fehér pólós alak feltehetően a fickó anyja, mert "aggyál neki kisfiam!"-al és hasonló dumákkal buzdította a formát. (köszi k!)..
bios 2011.09.08 02:40:28
Subba Szép: Szivárvány 2011.08.08 18:58:26
Ez volt ma, ha esetleg lemaradtál volna róla/nincs facebookod...
bios 2011.08.09 13:52:12
@Benbe: azért azt tegyük hozzá, hogy símán fotóboltolok neked olyat, ami megfelel ezeknek a szabályoknak és nem feltűnő (nyilván nem telefonnal, mint amivel ez a kép készült). ;) viszont kösz az infót a színsorrendről, ezt nem tudtam és nem is tűnt fel eddig!
bios 2011.08.09 14:05:23
@huhujje: egi? ericsson? :)
bios 2011.08.10 17:44:10
@Johnny336: kicsit irigylem a szaunátokat. a régebbi szobánk az A-ra nézett, mókás volt, ahogy a téli hidegben időnként megjelent a tetőn egy csapat gőzölgő ericssonos. :)
Pippa Middleton hátsója jött, látott és győzött. Több mint egy hónapja tart a diadalmenete, és ha elég ügyesen játssza ki a lapjait, tíz év múlva ugyanúgy dekádot ünnepelhet, mint Paris Hilton a szexvideójáét a napokban (CNN talkshow keretében, eskü. Mrs Hilton külön…..
  Kajtár Bernadett, művésznevén Bonnie Singer azért adta a fejét a pornózásra, mert nem jött be neki az X-faktor, de énekes akar lenni. Úgy gondolja ha a felnőtt filmekben ismertté válik, egy idő után zenei pályája is beindul. Pierre Woodman avatta pornóssá, Bernadett…..
bios 2011.05.12 16:41:20
Mondjátok meg, mit tehet egy civilszervezet, építse meg az illetékesek helyett az infrastruktúrát? - László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke kétségbe esett, amikor a biciklisek szemszögéből vizsgálta meg, használható produktum született-e a Margit híd 30 milliárdos…..
bios 2011.05.11 17:45:54
@Piréz Vitéz: nem érzem úgy, hogy nekem mindent lehet és meglepődnél, ha látnád, hogy én akkor is megállok a pirosoknál, ha egyébként veszélytelenül átcsoroghatnék. tisztelem a szabályokat, főképp azért, mert ha elvárom -és elvárom-, hogy egyenrangúként kezeljenek az úton, akkor ugyanaz kell, hogy rám is vonatkozzon, mint az autósokra, akikkel egyébként semmi bajom (2001 óta én is vezetek autót elég sokat, csak sajátom nincs), ha pedig velem azért van baja valakinek, mert biciklizek, azt sajnálom, de nem érdekel. azt gondolom, hogy az, hogy valaki veszélyes, vagy bunkó paraszt, független a járműpreferenciától, teljesen felesleges ezt alapul venni annak eldöntésében, hogy valaki hogy fog viselkedni az úton.

a problémám azzal a felfogással van, hogy a bicikli valami elrejtendő rákfene, amit úristen mi lenne, ha össze kéne ereszteni az autóforgalommal, holott pont a szeparált vonalvezetés miatt halt meg már egy tucat biciklis Budapesten. úgy tesznek, mintha a bicikliforgalom nem létezne, letudják egy szarul megépített és használhatatlan bicikliúttal és vannak olyan rohadékok, hogy még ki is állnak és megbüntetnek érte, ha nem vagy hajlandó a kerékpárod és a tökeid szétverni ezeken a bicikliutaknak csúfolt szarokon, amiket télen a jégtől, nyáron az üvegszilánktól nem takarít meg senki, mert le van szarva. aki autóba ül, szeretne haladni és azokat az útvonalakat választja, ami a legkevésbé veszi igénybe a járművét és lehetőleg gyors - én ugyanezt teszem kerékpáron. országútizom, feltartani nem tartok fel senkit, ha nagy jármű jön mögöttem, intek neki, hogy figyelek és eljöhet mellettem. egy kezemen meg tudom számolni, hogy mindezek ellenére hány konfliktusom van mégis egy évben olyanok miatt, akiknek fáj, hogy én is az úton vagyok annak ellenére, hogy elférnek tőlem. ezekkel meg azért nem foglalkozok, mert mindenkinek lehet szar napja, anyázok egyet én is és a következő sarkon már mosolygok.

all in all, a helyzet az, hogy már messze nem elhanyagolható számú biciklis közlekedik ebben a városban és az infrastruktúra vállalhatatlanul szar, koncepciójában is eleve hibás. ezért egymásra fújni, utálkozni... hát ti tudjátok. én azért mert valaki autózik, továbbra sem fogok utálni senkit, arra viszont szarok, hogy a KRESZ olyan körülmények közé kényszerítene, ami anyagi és egészségügyi kárt okozna nekem, miközben van veszélytelen és életszerű alternatíva: az, hogy az úton megyek azokon a helyeken is, ahol van kijelölt bringaút, csak képtelenség használni versenybicóval. hidd el én lennék a legboldogabb, ha eleve a körülmények és a szabályozás is olyan lenne, hogy nekem ne kelljen felülbírálnom semmit ahhoz, hogy veszélytelenül, kényelmesen és gyorsan közlekedhessek, mások- , vagy saját magam veszélyeztetése nélkül. mégegyszer hozzáteszem, hogy én kizárólag azt bírálom felül, hogy budán a gyalogosokat kerülgetve egy szarrá bombázott kátyús járdára kéne, hogy felmenjek, ahelyett, hogy tolom a 86-os vonalán. a lámpák, elsőbbség, UDVARIASSÁG és gyalogosok elengedése nekem is ugyanúgy alap, mint ahogy azt gondolom, hogy mindenkinek alap kéne, hogy legyen.

uff.

ui.: büdösmackónak meg nincs mondanivalóm, nem üti meg azt a szintet, hogy válaszra legyen méltó.
Volt ez a legutóbbi írásom Andrásról, a hajléktalanról, amiben egy kicsit kiborultam: összesen körülbelül 65 ezren olvastátok a róla szóló öt írást, több ezer Facebook like-ot gyűjtöttek be ezek a posztok azért, hogy minél szélesebb kört érjen el a történet, de semmi.…..
bios 2011.04.06 10:16:35
Újra hazai pályára tévedtünk, ami azért is jó, mert a magyar csajok ugye a legszebbek, és a tapasztalatok szerint úgyis jobban szeretitek a hazait. Ráadásul most két szupersztárról van szó: a 23 éves, 179 centi magas Mihalik Enikőről, aki a legnagyobbakkal dolgozott már együtt,…..
Subba Dobd lazán a rókát! 2011.02.17 15:56:00
Így kell lazán dobni a rókát, karbafont karokkal, egy igazi lázadó! Gonosz mashup itt /via BigZo'/. ..
bios 2011.02.17 18:28:59
Az F1-főnök összevert fejével reklámozzák a sorozat hivatalos óraszállítóját. "Nézzék, az emberek mit meg nem tesznek egy Hublot-ért" - áll a szlogen és az áldozat aláírása a londoni rablásban megsérült Bernie Ecclestone képe alatt. Arra utal, a milliárdostól egy…..
Subba Twitter: Egy tweet az Úrnak 2010.11.30 11:59:00
Maha! A Buffalo Bills amerikai focicsapat elkapó játékosa, Stevie Johnson elejtett egy potenciális passzt a minapi meccsen, ám rögtön tudta, hogy ki miatt történt a dolog, és egy twitterüzenetben azonnal jelezte ellenérzéseit az illetékesnek, Istennek...
bios 2010.11.30 23:03:21
@keeroy: ez elég valószínű :D
Remélem nem Kiszel Tünci volt az!Ilyen még nem volt! Elsőként nálam elérhető Magyarországon. Ha gerjedsz az igazi hamisítatlan punciillatra akkor ez a te terméked! Magyar hírességek (modellek, celebek) által hordott tangabugyira licitálhatsz. A bugyit egy napig viseli az…..
bios 2010.11.30 14:05:24
Subba Radikális 2010.11.24 14:02:00
Szlovák rendszámmal jobban ütne! ..
bios 2010.11.24 15:51:18
@csodalampa: szerintem nincsen félreértés, legalábbis részemről nem. a Magyar Államnak nyilván tőlünk van pénze, ezért közvetve mindenki másnak árt, aki a közösből sunyít, a mondatom ettől még megáll, közvetlenül ugyanis nem tőlem / tőled lopnak, hiszen nem mi vagyunk a beszedői / újraelosztói a zsének.
bios 2010.11.24 16:11:01
@csodalampa: ja ez a morál, amiről vastagon tehetnek a döntéshozóink is, csak a normális polgári (a szó szoros és nem narancs értelmében) reakció erre nem a tolvaj hozzáállás másolása a másik tolvajságával igazolva, hanem a törvényi keretek között működő bünti: azaz elzavarás a faszba a választásokkor. ez meg is történt, valahogy mégsem látom, hogy most sokkal jobb lenne nekünk. most másmiatt szar. na de nem baj, majd felnövünk egyszer ehhez a demokráciásdihoz is, már csak 3 államcsődöt kell addig aludni :)
Egy 17 éves srácnak sikerült, ami az Apple-nek nem. Miközben az Apple láthatóan tehetetlen, és rejtélyes okokból kifolyólag nem képes fehér iPhone 4-et szállítani, Fei Lam kitalálta, hogyan készítsen fehéret a feketéből.Az egyesült államokbeli Lam, aki folyékonyan beszél…..
bios 2010.11.17 17:49:22
1 - nagy vagy srác, de sajnos miszlikre fognak szedni, őszintén sajnálom. valaki szólhatott volna, hogy az ott nem Az a kontinens. meg ha már belefogsz, legalább megpróbálhattál volna elbújni kicsit... mindegy, jogi tudás nélkül amúgy sem lehetsz sikeres a szabaccság főgyén.

2 - komolyan, ekkora ocsmány arrogáns fa****pó céget a világ nem hordott még a hátán! kezdve az elhagyott prototípus miatti sajtófenyítéstől az állandó minősíthetetlen kommunikáción át egy naiv DIY srác szénné szívatásáig (kizárólag morális és nem jogi alapon), mégis mennyi tolerálható egy tech cégnek cserébe a dizájnos / használható eszközökért?

3 - @zsolttt 2010.11.17. 10:36:06
"Komoly presztízs (és pénz-) veszteség" az, hogy eladtak egy rakás feketét és kivárnak a fehérrel, majd abból is eladnak egy nagy adagot? hát tényleg, csődbe fognak menni. :)

"valószínűleg jó okuk van erre, pl. megbízhatatlan a jószág." ez valószínűleg a titánium-dioxid miatt van. teljesen instabil lesz tőle minden. a múltkor reggel a fogkrém is beleesett a csapba. :D

jogilag vizsgálva a dolgot viszont sajnos nagyon is igaza van az apple-nek, vagyis van alapja tenni, amit tesz. a srác ugyanis megkérdőjelezhető forrásból beszerezve más szellemi termékével keresett nem kevés pénzt, ami akkor is igaz, ha az árusított cucc kizárólag iPhone usereknek hasznos. ez sajnos bármennyire szimpatikus, nem így működik. mert nekem az, egy 17 éves gyerek fityiszt mutat a naaaagy misztikus dizájnóriásnak. bigup érte, remélem jó ügyvédet szerzett.