Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miki1976

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kell engedni a sztrájkfenyegetésnek, bért emelni csak az elbocsátottak pénzéből szabad. Ferihegyen sztrájk van. Gaskó azzal fenyegetőzik, hogy a vasútnál is lesz sztrájk. Hogy messziről kezdjük, elfogadom, bár nem lelkesen, hogy a sztrájk, amely amúgy egyfajta…..
miki1976 2008.12.10 13:40:12
Egyetértek, de ez igaz minden sztrájkolóra.
Miért gondolja egy ferihegyi dolgozó,hogy olyan jó több órás késéssel Bécsbe jönni, majd buszozni egy fárasztó üzleti útról?
Ahova azért megy az ember, hogy tudjon adót fizetni,hogy aztán a közszolgák 13. havi fizetését kifizessék.

MIT??? Én ilyet soha nem kaptam. Sőt a cégünknél az elmúlt 8 évben egyszer sem volt inflációt elérő béremelés. Azaz évek óta semmilyen nem volt.
És most bezárunk, munkanélküliek leszünk mégsem sztrájkolunk.

Soha nem kértem senkit, hogy legyen vasutas,repteres vagy közszolga. Ha mi olyat gyártunk ami nem kell a piacon, vagy nem versenyképes odébb állunk. Új munkát keresünk. Ők miért nem teszik.
Miért a másikat szívatják? (ja, és ha már itt tartunk, ha a paraszt nem tud gazdaságosan kukoricát termelni, termeljen olyat amit tud, és ne az utat blokádolja)

Nem járok BKV-val, sem vasúttal, de már nagyon várom,hogy egy sztrájk után a kedves utazó közönség halomra verje a sofőröket, jegykezelőket stb. Talán elgondolkodnának egy kicsit.

Ők is és a közszolgák is örüljenek,hogy van állásuk, mert per pillanat nem tudnék hatékonytalanabb cégeket felsorolni, mint az államaparátus, a MÁV, BKV.

Bércsökkentés, kirúgások és modernizálás a megoldás, nem a sztrájk. És ha munkanélküliek lesznek???? Kit érdekel, most is a mi adónkból fizetik a bérüket, a BKV mentő csomagokat stb. Ha munkanélküli legalább nem bénítja meg az országot.

Valaki kezdeményezhetne egy aláírás gyűjtést vagy valamit, hogy végre a nem Mávos, BKV-s, közszolgák is hallassák a nemtetszésüket.

Nem irígylem a politikusokat (pártállástól függetlenül), mert itt rendet csak nagyon népszerűtlen intézkedésekkel lehet hozni, de itt valakiket valakinek nagyon fenékbe kéne már billenteni.