Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_karmapolice_

0 bejegyzést írt és 284 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan egy éve jelent meg a legutóbbi Black Keys-album, amihez eddig már klipet is forgattak, most pedig itt a legújabb, ami a Stairway To Heaven-szerű Little Black Submarines című dalhoz készült. A videót a korábban a Pearl Jammel és a Foo Fgihtersszel is dolgozó Danny Clinch rendezte…..
_karmapolice_ 2012.09.04 21:59:14
@korzo: egyetértünk, és abban is, hogy az albumverzió jobb.
Futóblog Gyulai István Memorial 2012.08.16 09:37:12
Talán 10 év körüli lehettem, amikor először voltam atlétikai versenyen. Családi viszonylatban érdekelt voltam a versenyen, több nagy akkori sztár indult a Népstadionban. Ha jól emlékszem Carl Lewis (róla hamarosan hallani fogunk még) és Steve Cram is az indulók között volt.…..
_karmapolice_ 2012.08.23 10:00:50
@Mylady: az összes pénzért vásárolt jegynek visszaadták az árát, sőt, én ugyanabba a szektorba kaptam az ingyenes jegyet, ahova először vásároltam a drágábbikból.
Régi-új hungarikum van születőben. A világ legszebb kávéházának választott budapesti New York Kávéház nemcsak burzsujoknak ajánlható, persze a fine dining étterme elsősorban az ő kedvencük lehet. A mintegy 120 éves épület néhány éve már régi pompájában áll, egyelőre…..
_karmapolice_ 2012.07.02 01:24:01
@A Bűn Zsoltja: Burzsujéknál úgy látszik, a földrajz nem számít :(
  Az egyszerű vidéki lány szerepének eljátszásához bizonyos szempontból pontosan olyan skillek szükségesek, mint a köztársasági elnöki pozíció betöltéséhez. Érdemes őszintének lenni. Ez persze nem mindig sikerül és talán pont ezért lehet az elmúlt fél-háromnegyed…..
Hilton Budapest - a TripAdvisor fotója. A TipAdvisor az alábbi tíz gyönyörű panorámájú hotelszobát szedte össze a világ minden tájáról. A Niagara-vízesés, meg Sorrento mindenesetre klassz társaság Budapestnek. Mondjuk nem sokat agyaltak az indoklással a szerkesztők, gondolom…..
  Voltak már megverve? - kérdezte udvariasan az őr, mikor a Tüskecsarnok előtt, kerítésen kívül, közterületen akartunk forgatni az RTL-lel — Urbanista (@urbanistablog) March 7, 2012   - nagy hirtelen csak ennyit twiteltem ki a múlt heti forgatásról, amikor az RTL…..
Schmitt Pál szerint nem használta fel doktorijához forrásmegjelölés nélkül senki más kutatását a tegnap lemondott német szövetségi államfő.  Az államfő elmondta, hogy régebben sokat dolgozott együtt Christian Wulfffal, és egyszer sem látta, amint más dolgozatból…..
Megvitatták a Parlamentben Az Orbán-kormány oktatási államtitkára olyannyira komolyan veszi a buktatás visszaállításáról szóló módosító javaslatát, hogy azt a focira is kiterjesztené, remélve, hogy ezzel izgalmasabbá és véresebbé válik a játék. „A foci olyan mint az…..
_karmapolice_ 2012.02.14 21:53:04
@Tejbetök: no offense, de te sem igazán tanultál meg írni 8. osztályos korodig (sőt, azóta sem - feltételezem, több vagy mint 18, ha hajdúzol), ha úgy írod hogy "MAGYAR ORSZÁG". Külön. B+
A mentelmi jog gyakori témája a blognak, ma – hosszú idő után – sikerült eltörölni. Hogy miért nem ünnepeljük mégsem a demokrácia diadalát? Mert az egyik kezükkel úgy adtak, hogy a másikkal elcsesztek. ..
Valami el van baszva a How I Met Your Mother háza táján. Napok óta nem tudok szabadulni ettől a gondolattól. Nem is az új évadban előtérbe kerülő indokolatlanul hangsúlyos dráma vonallal kapcsolatban van a gond, hanem valami sokkal régebbi, mélyebben gyökeredző hiba szúrta a…..
_karmapolice_ 2012.02.02 23:42:43
Pók · poooOOoook.blog.hu 2012.02.02. 20:32:46
Idáig olvastam: "olyannyira érett, hogy 30 évesen még nincs saját lakása"...
Mert New York Cityben aztán mindenkinek van, mi?

+1
  Amikor valaki egy kommentben azt írja, hogy Magyarország/Budapest én így szeretlek, akkor az az esetek 99%-ban iróniát takar. A maradék 1%-ban pedig maró gúnyt. Pedig van, aki komolyan gondolja. Még akkor is, ha csak egy szexbolt kirakatáról van szó. Igaz, ő nem magyar, hanem…..
_karmapolice_ 2012.01.30 12:40:39
@~dá~: urbanista.blog.hu 2012.01.30. 11:11:38
"@a sötétség seregeinek vezénylő tábornoka: tyű azt tényleg meg kellene írni. van róla fotód?"

justfuckinggoogleit.com/
Az első képbe tök véletlenül botlottam: egy valóságsós külsejű tenyeres-talpas némber viselte egyik idei kedvencemet, a Prada Baroque-ot. A képaláírás szerint Kourtney Kardashian. A neve egy South Park-epizódból volt ismerős, de ezek után a képek után nem is vagyok hajlandó…..
_karmapolice_ 2012.01.25 10:56:50
Gagát kihagyod?
gagafashionland.com/wp-content/uploads/2011/09/gaga-void-of-course-ss12.jpg
Nem mintha bírnám a nőt, de ide azért belefért volna (bár nálam a big blue sapi többet nyom a latban)...
Én úgy tanultam, hogy Budapesten bárhonnan könnyű hazatalálni - már ha az embernek van ideje. Ha mondjuk kiütjük magunkat (vagy ne adj Isten leütnek bennünket) és felébredünk egy ismeretlen helyen, elég csak elindulnunk a csökkenő házszámok irányába és előbb-utóbb eljutunk a…..
napszemüveg Versace - 2012 2012.01.11 12:19:00
Léteznek visszafogott, vagy kulturáltan avantgarde márkák, de a Versace nem tartozik közéjük. Mit mondhatunk egy ilyenre, ha nem akarjuk sértegetni, mert egyébként is kedveljük? Megvan: büszke! (a felső képen egy VE 2119-es)      Medúzafej minden…..
_karmapolice_ 2012.01.11 18:23:13
@Mr.Treeger:
Armani, Ferretti, Fendi, Prada, Trussardi és ZEGNA is olasz, ezekről azért nem csak a csicsa mondható el, páne a legutóbbiról..
De igaz, hogy a Gucci-Versace-Cavalli vonulatból hiányzik a visszafogottság szikrája is.
Eszti nemrég jött meg Thaiföldi nyaralásából. A szín az alap, a Facebookról pedig arról is értesültem, hogy a légiközlekedés a család öt bőröndjét keverte el út közben. Nekem persze a napszemüvege szúrt szemet: aviator fazon, de a felső része sokkal szélesebb. És persze…..
_karmapolice_ 2012.01.09 13:48:46
@Laceeka82:
@Bess a Rush:
+1
Én se vennék (pláne nyárra) nem UV-szűrős vacak lencsés napszemüveget, de úgy látszik, kisebbségben vagyunk. Kár.
Amúgy jól látom, hogy a kék aviator már most tök ferde? Esztike nemrég jött meg, ergo nepszemüveg egy hónapig SE bírta. Tényleg jó vétel volt...
_karmapolice_ 2012.01.09 23:20:41
@Winkler Róbert:
mondjátok meg Esztikének, hogy az aviator nem áll jól neki, túlságosan meghosszítja az orrát, ami egy ilyen alacsonyhomlokú lánynak kifejezetten hátrányos.
Nesze!szer Reggeli Nesze 2012.01.02 18:54:00
  Egy családot ismeretlen sorserők terelnek össze. De a barátokat csakis a vonzás és választás szabadsága.Müller Péter..
 A köztévé az internet korában anakronizmus. Ezt semmi se bizonyítja jobban, mint az, hogy karácsonykor az MTV-nek végre sikerült lenyomni a kereskedelmi adókat. Igen, az 1955-ben készült Sissivel. Célok, eredmények Nagy Navarro Balázs akciója a köztévé megtisztítására…..
_karmapolice_ 2012.01.04 17:44:16
@Felagund:+1
@hungarisztan: 8-as ponthoz írotakkal maximálisan egyetértek
@Syllabux:
pláne, ha 5-ös pont csak annyit tartalmaz, hogy "két szakszervezeti", plusz hozzátenném SZÁVULY ARANKA nevét, mert őt sem az ötös pontban, sem a nyolcasban még csak meg sem említed, pedig ugyanazt végigcsinálta, mint Nagy Navarro.
amúgy meg miért is van az éhségsztrájk idézőjelben? tényleg nem ettek szilárdat...
Imádok könyveket olvasni zenei témában, (ön)életrajzokat, gyakorlatilag csak ez érdekel. Sajnálom, hogy nem hamarabb születtem, vagy nem hamarabb kezdtem el tudatosan követni és kutatni a zenéket és ami mögöttük van. Zenei vonatkozású élmények, történések megélése…..
A lovon ülő lányt Ekaterina Ribovovlevának hívják. 22 éves, monacói állampolgár, egy meg nem nevezett amerikai egyetemen tanul, kicsit sem mellékesen pedig a Forbes lista 93. helyén lévő Dimitrij Ribovovlev egyik gyermeke. A papa (hivatalosan) műtrágya-gyártásból szedte össze a…..
Generációváltás zajlik a globális filmszakmában: 2011 legkiválóbb mozgóképeit ragyogó képességű fiatal rendezők hozták, nagy nevek csak mutatóban akadnak a toplistán. Eseménydús évet tudhatunk magunk mögött, érdemes volt éles szemmel figyelmezni a nemzetközi…..
_karmapolice_ 2012.01.02 07:41:47
@[bs]: nincs az az isten, hogy én a Drive-ot újra megnézzem... egyszer is túl sok volt, csak azért nem jöttem ki a moziból, mert volt gyerekszobám.
Gondolnád, hogy egy laza nyáron, a balatonon egy középszerű büfé, gond nélkül csinál 15 milla tiszta profitot? És azt, hogy mellé még HARMINC milliót összelop? Én sem gondoltam, viszont a vendéglátós meló a magyar élet egyik sötét bugyra és amik a filmekben meg a könyvekben…..