Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fakéreg

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Borsodblog A borsodi gyalog 2008.12.14 11:54:00
Utazási költségtérítést is felvesz, szolgálati autóval is jár. Ódor Ferencet pár napja üstökön ragadta a gonosz sajtó. A hét elején a szocialista Nyakó Istvánt ráncigálták meg, pár nappal később a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei közgyűlés fideszes elnökét. – Egy…..
autózz! Én voltam a hülyegyerek 2008.12.12 16:28:00
Érdemes megfigyelni Matty levelében azt, hogy ahogy az elején még felsejlik benne a gondolat apró csírája, hogy lehet tanulságos a vele megesett történet, ám az amúgy nem kifejezetten terjedelmes írás végére eljut arra a pontra, amikor már ki is jelenti ennek az ellenkezőjét.…..
A híres, reflektorfényben élő emberek mindennapjai, szokásai, vagy éppen az általuk használt dolgok különösen nagy érdeklődésre tartanak számot. Nincs ez másképpen az Egyesült Államok leköszönő és új, megválasztott elnökével sem. Miközben George W. Bush egy egyszerű és…..
Az alábbi kép több szempontból is páratlan ritkaság, tudomásunk szerint összesen kettő létezik belőle egész Magyarországon, s lehet, hogy egyben a világon is.A rendszerváltás utáni élő miniszterelnökök összesen egyszer ültek eddig mindannyian egy asztalhoz (2005. július 8.),…..
fakéreg 2008.12.08 21:31:39
fakéreg 2008.12.08 21:32:54
Verebes megint nagyot alkotott. Neki a promóinterjú a testhezálló műfaj, ez már kiderült a múltkor, amikor az Örömtáncot (MTV-s műsor) kellett volna promotálni a Nap-keltében, Verebes meg végig a Megasztárról (TV2-s műsor) beszélgetett. Olyan interjúkkal, amiket néha Verebes…..