Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bohocHAL

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CouchSurfing Díj rózsaszínben 2013.05.02 13:38:00
Három gyerekkel irány Spanyolország blogtól kaptam ezt a díjat, azért mert nagyon tetszik neki a blogom. Ha már a Big Blog Exchange versenyt nem én nyertem meg :-) A szabályok egyszerűek köszönd meg annak, akitől kaptad, és add tovább négy olyan bloggernek, akinek 200-nál…..
A Lángoló Gitárokon keresztül vadonatúj dallal és klippel lepi meg közönségét karácsonyi ajándékként a Kiscsillag. "Miért jut annyi rossz szegény jóknak?" - teszi fel a kérdést a Tigrisszem című dalban Lovasi András, aki így mesél az új felvételről: "Pár nappal ezelőtt…..
Nyolc éve ismerjük egymást. Vagy tíz? Alig változtál. A hajad. Igen, a hajad akkor még fekete volt. Szürkésfekete. Most tetszik ez a narancssárgás árnyalat. Meg tetszik, hogy erre is figyelsz. Hogy nem hagyod el magad. „Éhes vagyok, segítsenek!” – emlékszem, már…..
Egy választás kapcsán, ahol szerencsére mindig eljön az igazság pillanata, kiemelt jelentősége van az eredmények utólagos magyarázatának. Márpedig – gondolhatják a pártok - ezt nem lehet a véletlenre, vagy az esetleg nem elég illeszkedően gondolkodó elemzőféleségek és…..
bohocHAL 2010.03.17 18:32:13
T. TÖRÖK ÚR!

Talán tudja, talán nem, hogy immár online is lehet fogadni elég sok mindenre, pár fogadóirodánál a magyar választás eredményére is.

Az alábbi oldalon pl mindenre: részvétel, hány párt jut be, melyik párt mennyit ér el.
hu.unibet.com/betting/

Tudom, hogy a politikai elemzés nem egyenlő tippelgetésel, de arra gondoltam, hogy szórakoztató és olvasmányos cikk lehetne belőle, ha már most fogadna, akár jelképes összeggel, és a választás után közzétehetné - ha akarja -, hogy mit tippelt, akár a lezárt fogadások print SCreen-jével. így hihetően mondaná, hogy "én már tudtam" :).

Vagy el is titkolhatja, ha nagyon melléfog. :)

Persze ezt javaslom a többieknek is, így mégnagyobb lesz az izgalom 11-én/
(Ja, nekem nem fizet a fogadóiroda, hogy itt reklámozom :) )
A bankok hihetetlen, hogy meddig el nem merészkednek, hogy  ha féltve őrzött és kölcsönbe adott pénzükről van szó. Költői kérdés és vélemény: az utcabeliek zaklatását sem tartják etikátlannak? Kezdjük az elején. Ahogy az egyik ismerős "kémműhold" elmesélte,…..
bohocHAL 2009.11.20 20:58:19
@M. Péter:
persze, nyilván nyilván kifizeti a bank....

(félreértés ne essék, pontosan tudom, mekkora szemetek a bankok, még a dolgozóikkal is, nemhogy az ügyfelekkel.... de azért azon nem kéne csodálkozni, hogy nem fizető, elbújt adóst a föld alól is elő akarja keríteni. minden kölcsönadó ezt tenné)
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..