Regisztráció Blogot indítok
Adatok
loAKEZ

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túl vagyunk a tegnapi sajtószabadságért tartott demonstráción is. Azonban az esemény igazi jelentőségét, egy elhangzott, valóban dupla, sőt tripla fenekű sláger gyanús szám adta. Mely a listák élére tör… Az előadó Kafkaz a hallgatókra bízták a szám…..
Forma-1-es autót próbált ki a hétvégén Vlagyimir Putyin, Oroszország miniszterelnöke. Szentpétervár mellett száguldott a Lada szponzorálta Renault néhány éves modelljével, a hírek szerint 240 kilométer/órás sebességet is elért. "Elsőre nem is rossz - mondta Putyin,…..
loAKEZ 2010.11.08 18:25:50
After the Matrix Harisnyák 2010.08.26 14:43:28
Mivel nőből vagyok, ezért gondoltam belefér egy ilyen poszt is. A képek magukért beszélnek, szerintem nagyon jók:D Csak nyilván külföldön található.www.upfactory.com/model/show/7089..
Úgy látszik, a kánikula többekből is kihozza az állatot. Az biztosan valami fatális véletlen, hogy Károly levelének negatív főszereplője egy BMW X6-ost hajt, de itt a bizonyíték, hogy nem kell feltétlenül sok ész ahhoz, hogy valaki mocskosul gazdag legyen. Persze az is lehet, hogy…..
loAKEZ 2010.07.18 09:30:56
@BMWprof: világos. Tehát akinek "jó" autója van,az figyeljen jobban, mert ilyenek az emberek és egy szar bloggal nem változik semmi. Ha a csávó kihívja a zsarukat akkor a bmw-s nek reszeltek.
A pannon talaj fura hatással van a legpatinásabb cégekre is. Vegyük például a HSBC-t, ami a világ egyik legismertebb, multinacionális bankja, elegánsan visszafogott londoni felhőkarcoló-székházzal. És vegyük S. D. G.-t, a Homár-olvasó magyar nőt, akit igazi kafkai hangulatban…..
megfejtés a tovább után Szeretünk Cute Overload :)..
loAKEZ 2009.01.18 00:18:45