Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Waitzen

1 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 66 éves szerb nyugdíjasnak az árvíz miatt kellett elhagynia az otthonát, mindene elúszott. Bécsbe igyekezett a fiához, de a magyar határon leszállították a buszról, mert nem volt nála elég készpénz, hogy belépjen az unió területére. A férfi három órát töltött még…..
Kiderült, hogy a választási plakátokra vonatkozó vadiúj és szigorú szabályozást kreatívan kijátszó Salgótarjánról szóló történet még annál is jobb, mint amilyennek elsőre látszott. Egy olvasónk ugyanis küldött pár friss képet két projektről, amiket oly büszkén hirdet…..
A Víz és Jövő fotópályázat ideje alatt (augusztus 1-30.) átlagosan 36 percenként töltöttek fel fotót az Indafotó gyűjteményébe; összesen 1170 képet. A zsűri 10 fotót…..
Bármennyire erőltetik az EU-nál a dilettánsok a fogyasztáscsökkentést, nem érnek el vele semmit. Csak megszívatnak jó pár embert. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Exluzív interjút adott nekünk Isten, aki nyíltan beszél Benedek pápa lemondásának valódi okairól, és vonzódásáról a kutyaviadalokhoz. HCS: Kedves Isten, köszönjük, hogy rendelkezésünkre állt az interjúhoz. Isten: Ez csak természetes! Én is sokat olvasom az Önök…..
Waitzen 2013.02.12 13:57:05
  Mitől lehet világhírű Budapest? Mondjuk a fürdőitől - szerencsére úgy tűnik, történnek lépések a helyreállításukra. Mondjuk a romkocsmáiról - sajnos úgy tűnik, történnek lépések a tönkretételükre. Pedig mindezeken kívül van egy olyan egyedülálló kincse is, amivel…..
Több száz rajongó fogadta viharos tapssal, a két méteres dobos gyerek - aki valahonnan meglehetősen ismerős volt - szerényen fogadta a közönség üdvrivalgását. Nemrég Prágában lépett fel a helyi Rock Café klubban, vasárnap a lengyelországi Wroclawban adott koncertet Eddie…..
Miközben Orbán Viktor azon gondolkozik, hogy jó-e a kérdés, amit a köztévé riportere feltesz neki, mások pedig már azon, hogy mennyi köze van vajon a valóságnak ahhoz, amit a miniszterelnök lát, aközben a magyar fiatalok fele, az összes magyar ötöde tervezi külföldön további…..
Waitzen 2012.06.04 11:53:20
Waitzen 2012.06.04 12:00:10
@Pan Modry: Ezentul csak olyan partra szabad szavazni ahol a vezetok legalabb 5-10 evet toltottek a börtönben.
Nyírő Józsefre bukkantak a határon egy román drogfutár szervezetében. Az eset körülményeit a Terrorelhárító Központ (TEK) bevonásával vizsgálják. Forrásaink szerint román drogfutárokat bíztak meg az író hamvainak határon való átjuttatásával, ám az egyikük a rajta a…..
Waitzen 2012.05.30 23:18:38
A magyar származású Paul Lendvaival (82) Pozsonyban, könyvbemutatója alkalmából, a Kalligram könyvkiadó irodájában beszélgetett Ivan Drábek, a Pravda újságírója, abból az alkalomból, hogy az Orbán-kormány hivatali félidejéhez érkezett. Lefordítottuk. - Orbán Viktor,…..
„Jómagam öt gyereket szerettem volna, lett belőle három, mindhárom fiú. De azt hiszem, a három fiú felér legalább öt lánnyal – nyilatkozta pár napja Harrach Péter, majd hozzátette: –  Nézzék, a mi dolgunk az, hogy nagyobb összefüggésekben, társadalmi összefüggésekben…..
Waitzen 2012.05.26 23:55:50
Mi legyen Budapest jelképe? A stilizált hajómalom! - említette az ötletet nem is olyan rég a Vízparti fejlesztések blog. Remek elképzelés. Olyannyira, hogy máshol - persze egészen máshogy - már meg is valósították. Természetesen Ráckevén, ahol az egyetlen működő magyar…..
Minnesaenger küldte, gyorsan kiteszem, mert most friss: Tegnap este hallottam a magyarul szinkronizált Dr. Csontban legalább négyszer, hogy a szereplők azon vitatkoznak, vajon valaki "tengelyszög"-e vagy sem...Azt hittem, eldobom az agyam! Hogy lehet ilyen igénytelen fordítással…..
Subba Keresztapás kikérés 2012.04.11 10:34:00
köszi Betli..
Waitzen 2012.04.12 10:56:30
Az állam államosítaná a babakötvényeket:  http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/10/a_kormany_a_babakotvenyt_is_allamositana/ . Miről is szól röviden a babakötvény történet? Van egy nagyon korrekt kezdeményezés, miszerint minden újszülött gyermek után ad az állam egy fix…..
Templomok vízparton: merítés Kolumbiától Görögországig, Kanadától Montenegróig. A Kotori-öböl úszó templomai (Perast, Montenegró) Perast mellett található két kis sziget, a Szent György sziget és a Szirti Madonna szigete, mindkettőn található egy-egy kis kápolna. Utóbbi…..
Az 5 csillagos, 400 férőhelyes Songjiang Hotel Sanghajtól nem messze, Songjiang tartományban található. A bristoli Atkins Design Studio nemzetközi pályázaton nyertes terve szerint a komplexum egy 100 méter mély, vízzel telített kőbányában kapna helyet. A fejlesztőcég a kínai Shimao, az építkezéssel…..
A Budapest folyóirat egyik korábbi számából szkenneltem be ezt a képet, amely elvileg az első fotó Budapestről (pontosabban az egyesítés előtti Pestről). Valószínűleg 1840-1860 között készülhetett, és a Kecskeméti utca látható rajta a Kálvin tér felől fotózva. - írta…..
Street Art Magyarul Piros labdák 2012.02.12 21:51:00
Most találkoztam a Juxtapozban Kurt Perschke Red Ball, Piros Labda című projektjével. Az amerikai művész St.Louisban készítette első, négy és fél méter magas piros labdáját. Elmondása szerint egy helyspecifikus installáció létrehozására kérték fel, viszont sokáig vacakolt,…..
Lelki szemeim előtt megjelentek Tokaj lejtői tele ilyen gyönyörű kis házikókkal. Amik természetesen hordozhatóak/újra telepíthetőek és energiatakarékosak, mert ezek a tulajdonságok nélkül már nem élet az élet. :-) Amúgy gondolkodás nélkül birtokba vennék egy ilyen kis…..
Hogy Bécsen át kellett Krakkóba repülnünk, annak van szimbolikus üzenete. A Monarchia mint múlt összeköt bennünket. De még inkább a szabadság szeretete, a szeretve gyűlölt közös közép-európai kultúra.        Az is szimbolikusnak…..
Waitzen 2012.02.07 14:20:43
@Hörcher Ferenc: Tettemet még fokozza,
hogy (egykori) pázmányos bölcsészként követtem el ezt a rombolást. Saját alomba pedig... :-)
De tényleg van abban is szimbólum, hogy egy polák-wenger közvetlen járathoz az írekre van szükségünk!
Mielőtt még elhamarkodottan válaszolnál, muszáj megnézned az IKEA legújabb ambient kampányát, amiben egy 54 négyzetméteres lakást építettek fel Párizs egyik metróaluljárójában. A kampány legfontosabb célja az volt, hogy megmutassák, még a kis lakásokat is be lehet ízlésesen…..
Waitzen 2012.01.16 18:58:04
Jókai nem hazudott: létezett a "Senki szigete". A magyar-román-szerb hármashatár közepén elnyúló Ada-Kadeh szigete turisztikai attrakciónak számított jó klímája, vadregényes festői romjai és etnikai egzotikuma miatt, amely a Vaskapu I. erőmű építése miatt 40 éve tűnt el a Duna hullámaiban. Ada Kaleh…..
Hogyan lehet beijeszteni a férfiakat annyira, hogy óvszert használjanak? Nyilván úgy, hogy a saját esetlegesen megszülető gyereke bejelöli a Facebookon :) A brazil AGE Isobar ezt a kicsit furcsa módját választotta az Olla óvszermárka népszerűsítésére.    Az…..
Pártunk és kormányunk gondosan előkészített adótörvényeinek hála jövőre az eddiginél is jobban csúcsra jár a jogbizonytalanság. Adótörvényeink nem, hogy egy söralátéten, de egy sörös kocsi platóján teleírva sem férnek el. A módosítók módosítóját is…..