Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blazzo (törölt)

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy 13 oldalas, 801 nevet tartalmazó, megsárgult dokumentumot találtak annak a hat doboznak az egyikében, melyekben Tom Keneally regényének, a Schindler bárkájának a kéziratait, az író kutatómunkájának feljegyzéseit, újságcikk kivágásokat és régi fotókat őriztek. A…..
Blazzo (törölt) 2009.04.07 18:46:00
@Tom Bobb: olyan hülye vagy, mint a seggem. Mé' nem kúszol szépen vissza az alá a kő alá, ami alól előmásztál? Szerencsétlen fasz...
Blazzo (törölt) 2009.04.07 21:19:52
@Tom Bobb: Kis barátom, az a helyzet, hogy egy olyan emberrel, a te fajtáddal nem lehet értelmes vitát folytatni. Tudod, ez a témából fakad...az, hogy valaki a vallása, származása, bőrszíne miatt gyűlöl, utál stb. egy másik embert és ezt félművelt módon, légből kapott ostobaságokkal próbál alátámasztani, az nem vita alap. tehát maradnék annál az álláspontomnál, hogy te egy barom vagy. Namármost, én is ismerem a fajtádat...sajnos.

"Az a baj, hogy (mint mondottam volt) ismerem a fajtádat, tudom, milyen nehéz lehet neked a nagyfene senki fiának lenni, aki egy nagyfene senki, és utálni a másikat, aki fel mert emlegetni valamit, ugyanolyan kétséges érvek nélkül, mint ahogyan te (és a haverjaid) érvek nélkül vagdalóztok sci-fikkel."

Az a "nagyfene senki", akinek én a fia vagyok, milliószor különb ember nálad, meg bárkinél abból a velejéig romlott családodból...de nem hízelgek, mert őszintén szólva nem nagyon veszlek én téged emberszáma.:) Amit te szegény gyengelméjű idióta, a magad 15-16 évével sci-finek nevezel az emberiség történetének legsötétebb szakasza. Még szerencse, hogy az emberiség nagyobb része - veled ellentétben - nem belterjes, vérfertőzött családban született, így tisztában van az IGAZSÁGGAL. Az lenne a karcsú, ha nekem holokauszt témában "érvelenem" kellene egy ilyen rakás ganénak mint te...a legszánalmasabb mégis az, hogy a lúzerséged még reklámozod is azon a kupac szar blogodon.

Szóval kisfiam, koccolj szépen vissza a kő alá, kisfiam, mert még a végén megharagszom, azt kiosztok neked pár atyai pofont.:)
Blazzo (törölt) 2009.04.07 21:34:26
@Tom Bobb: amúgy, ami a négyszemközti beszélgetést illeti; állok elébe. Bárhol, bármikor...
w A bosszú népe 2009.04.07 06:05:00
Orbán Viktor állítólag nagyon ijesztően tudja azt mondani, hogy „elszámoltatás”. Ezt szocialista politikusoktól tudom; mástól még nemigen hallottam erről a veszélyről. Bizonyára azért, mert ez a veszély kifejezetten őket fenyegeti. Az elszámoltatás zsákmányállata…..
Izomtibi Szemes 2008 - 1. 2009.04.06 13:28:00
Benetton és satyek már lassan egy éve hogy leérettségiztek, ami különösen annak tükrében nagy eredmény, hogy benetton úgy kezdte a rómaiakról szóló töri tételt, hogy julius ceasart egy merényletben lelőtték, amit később úgy pontosított hogy lefejezték, de ekkor már az…..
Blazzo (törölt) 2009.04.06 19:48:50
Gulyásdemokrácia Kellemetlen 2009.04.02 22:33:03
Politikai kommunikációs témában dolgozni élvezetes, de nem egyszerű dolog. Azonnal reagálni minden apróságra, médiastratégiát kidolgozni rövid- és középtávra úgy, hogy közben a párt hosszú távú céljaira kell koncentrálni, és mindeközben folyamatosan figyelni az…..
Tardai történetek Negyvenegy 2009.03.30 10:30:00
Tavasszal beindul a sportélet Tardán - előkerülnek a bicajok, meg elkezdődik a fociszezon. Az elvetemültebb arcok persze télen is tekernek, a tetőfedő Csaba például hóban-jégben is verhetetlen, konkrétan úgy elteker a leggecibb télben is bárhova - leginkább a felső kocsmába -…..
Vastagbőr Bajnai vagy Orbán? 2009.03.30 08:01:00
Az elmúlt 20 év legpörgősebb, legtragikusabb és legszánalmasabb hete van mögöttünk. A Nagy Gazdasági Válság közepette a helyzet még elkeserítőbb. Most, vasárnap estére letisztult a kép: Az MSZP 18. miniszterelnök-jelöltje, Bajnai Gordon lesz a miniszterelnök, vagy Orbán…..
Blazzo (törölt) 2009.03.30 11:40:40
@zero: még tiszta szerencse, hogy OV sosem volt miniszterelnök...annyira jó volt nekünk a Fidesz rezsim alatt, hogy el is bukták a választást. De majd most!

@ikri: többek közt miattad meg a hozzád hasonló jobber "köpködők" miatt vagyok hajlandó a fideszen, meg a "sosem hazúdó" orbánon kívül BÁRKI másra szavazni.Balfasz.
Tardai történetek Negyven 2009.03.28 09:00:00
Ez az Iván gyerek keresi magának a bajt. A Nándikával meg a Kockával felruccantak Hyper-re Pestre, vágod, a Kocka mondta, hogy a töke tele van a lakossági háuzzal, valami kemény szögelésre vágyik, de olyanra, hogy szájzárat kapjon, a kiscsíra Nándi meg birka módon megy utána, az…..
Blazzo (törölt) 2009.03.28 21:48:41
@Jim: ez a legszebb az egészben. Amikor ott vagy, akkor majd lefosod a zoknid, utána eltelik pár év és röhögsz rajta, mint állat.:)
A román sajtót még mindig élénken foglalkoztatja a Cosma-gyilkosság. És messze magasabb színvonalon teljesítenek, mint a befosott béna magyar kollégáik. A románok a gyilkosság után 7 órával, már vasárnap délelőtt pontosan megírták, hogy egy 25 fős cigány társaság gyilkolt,…..
Ez a vakmerőség, hogy kamerák előtt, nagy nyilvánosság előtt, a nyílt utcán bántalmaznak egy európai parlamenti választáson induló listavezetőt, ez arra vall, hogy Magyarországon most már Gyurcsány Ferenc nyílt diktatúrát vezetett be. (...) Az Európai Parlament elnökéhez…..
Blazzo (törölt) 2009.03.19 10:51:13
@Mr Falafel: hülye vagy, mint a seggem...

"Mikor hallottál te egyetlen szélsőjobbosnak mondott magyartól olyat, hogy más nemzet vagy etnikum szimbólumait becsmérli? " Ezen röhögünk a kollégákkal már egy órája.:)

A nemzeti jelképeinket pedig ti, meg a gárdás hazaárulók, a kurucinfós, félanalfabéta, szar és egyén genitáliák rendszeres fogyasztói mocskolják be. Szóval: kushadj, kisfiam!
A párvetélkedő jól bevált tévés formátum, Amerikában már a fekete-fehér, bükkfadobozba rejtett képcsöveken is ott vibrált, ahogy férj és feleség a paraván két oldalára terelve válaszol és vihog. A műsor ugyebár abból a tévedésből indul ki, hogy ha két ember nagyon…..
Blazzo (törölt) 2009.03.18 19:37:16
@sonance: akkor meg mi a hurutos bálnafasznak kommentelsz egy TV-s blogban??? Amúgy pedig az, hogy nem nézel tv-t, nem feltétlenül erény...ja, és senkit sem érdekel.
Tegnap délután nagyon kitett magáért az Új Generáció. Hihetetlenül felháborodtak azon, hogy a gárdista avatás volt a Hősök terén. Annyira, hogy el is mentek, hogy fellemossák a gyalázatot. Lássuk a felhívást: Március 16-án 15 órától „LEMOSSUK A GYALÁZATOT!” A…..
Blazzo (törölt) 2009.03.17 15:43:06
@yda: vagy pl. téged is. Szerintem a gárdistákat nem performance-okkal kell kitakarítani...Rúgni kell őket barátaim, sokszor, keményen, fáradhatalanul!
Orbán új szlogenje az "Új irány Magyarország" valahonnan már ismerős. Bár ez előzőleg sem volt másként. Emlékszünk, néhány éve Orbán Viktor nagygyűlése Hajrá Magyarország! -gal ért véget. Kissé kínos volt, mert a dologról – stílszerűen mondva –…..
Blazzo (törölt) 2009.03.13 22:07:34
@Jankove: egyszerűbb, ha leírtad volna, hogy Munkásőrség vagy Ifjú Gárda, esetleg Hitlerjugend....
Na, most az én gyerekeimet ne tanítgassa semmiféle "erő" semmire. Majd én meg a tanárok tanítjuk őt.

A Jobbikos banda, meg egyszerűen demagóg. Minden kérdésre egyszerű válasz, hogy a sok hozzád hasonló szerencsétlen benyalja az igét...aztán a jobbikos tetvek bemásznak a Parlamentbe és szépen lopnak tovább, mint a fideszes, meg szoci kollégik. Arra amúgy kiíváncsi lennék, hogy miként képzelik megvalósítani azt a "tisztes igazságos életet". Majd ők eldöntik mi a tisztességes, meg az igazságos? Ez egyszer már valahol a történelemben világháborúhoz meg népirtáshoz vezetett. Köszi, én nem kérek belőle és szerintem te is gondolkodj el rajta.
Izomtibi Kokárdás jónapot 2009.03.13 07:43:00
Délután megint találkoztam marika nénivel a régi ofőmmel, aki kérdezte, hogy március 15-ére írok-e valami szépet, hát mondtam neki hogy csókolom az nem az én műfajom, aztán hiába mondta hogy ugyan tibikikém, emlékszem a karácsonyról is milyen szépet írtál anno, de hát az…..
Nathanp kérdezte jártam-e tardán. hát én ugyan nem bazmeg, de körbekérdeztem hátha valaki, na azt az ogre mondta h szerinte ő igen, elbaszott sok gyökér van ott, abban viszont meg már biztos. akkori főnöke, aki többek közt karitatív tevékenységként a szerencsétlen rászorulókon…..
Izomtibi Hiszti a vérzivatarban 2009.02.09 13:49:00
Rudi apátok nem volt sűrűn gépközelben a hétvégén, úgyhogy most ragadná meg az alkalmat, hogy elmondja a véleményét a hétvégén történtekről.Az, hogy mi is történt, meg hogy, azt már tárgyilagosan leírta mindenféle médium, ezért nem szeretném tovább csépelni a szart.…..
Blazzo (törölt) 2009.02.09 16:48:10
@Amanitin2: Neked vannak cigány barátaid? Te dolgozol együtt cigányokkal? Adsz munkát cigányoknak?

A kiereksztés szó ebben az esetben nem azt jelenti, hogy fogod felrakod őket egy vonatra és elviszed őket az országból...
Blazzo (törölt) 2009.02.09 22:02:30
@vacsad: továbbra is azt mondom, hogy ne általánosíts, mert nincsenek ismereteid a cigányság egészéről és gyanítom a cigány kultúráról sem...ennek fényében pedig megkérdem ki vagy, milyen alapon ítélkezel? A probléma ott van, hogy te és sokan mások azért ítélik el a cigányokat, mert cigányok. Nem a faji, vallási hovatartozása minősít egy embert, hanem amit tesz! És ha valaki gyilkos,tolvaj stb. akkor a tettéért bűnhődjék keményen. Az emberi viselkedést nem a rasszhoz vagy valláshoz való tartozása minősít, hanem a környezet ahol felnő és nevelik. A cigányoknál milyen a környezet...? Ki tehet erről? Ha fogsz és rendesen felnevelsz egy cigánygyereket, akkor nem fog sem lopni, sem gyilkolni, hanem követi azt a mintát amit tőled látott.

"Munka van, erofeszites van, beilleszkedni akaras van".
Hol? Mikor? Ki alkalmaz ma egy cigányt? Max feketmunkára! Profán példa: de tudod, ez olyan, mint amikor veszel egy kutyát és ütöd, vered, utána meg fel vagy háborodva, hogy megharap. Tehát a cigányokat nem védeni kell, hanem esélyt adni azoknak ( és hidd el többen vannak, mint hinnéd ) akik szeretnének kitörni a nyomorból és a bűnözésből.

Az a másik baj, hogy a "rendrakást" tán már késő elkezdeni. Ezt már hosszú-hosszú évtizedekkel ezelőtt meg kellett volna tenni. Tehát ez a 22-es csapdája. A nem cigányok nem szeretik a cigányokat. Nem adnak nekik sem munkát, sem képzést. A cigányok elvadulnak, bűnöznek...és kész az ördögi kör.

Bocs, de nekem bayerzsolt egyetlen egy sora sem elgondolkodtató. Inkább szánalmas és öncélú.Érdekes egyébként, hogy amikor egy "rendes" magyar ember hazamegy részegen és félholtra veri a feleségét, akkor ez a írózseni és rohadt sort nem ír le. Az biztos rendben van.

@szerhijrebrov: amit írsz, az színtiszta demagógia. bocsi, de én európai polgárnak érzem magam és nem találom szalonképesnek a cigányozást, sem a zsidózást sem egyéb más sértegetést. Amúgy meg menj át Szlovákiába és ott egy-két helyen megtudhatod, milyen lehet cigánynak lenni...vagy Ausztriába, ahol sok helyen nem vesznek fel magyart dolgozni, mert tolvaj népségnek tartanak minket. És nem a cigányok miatt...

Amúgy meg jártam cigányokkal egy iskolába. Volt is velük összetűzésem. De nem azért mert cigányok, hanem azért mert faszkalapok voltak. És volt afférom a hozzád hasonlóakkal is...
Blazzo (törölt) 2009.02.09 22:03:13
Izomtibi Márta 2009.02.05 10:30:00
Van egy állandó utasom, a márta, aki verbálisan küzdi le az ellent és az igazságtalanságokat. 40 fölött lehet valamivel, az egyik fontos hivatalban dolgozik, közgazdász, máskülönben pedig népművelés szakon végzett, úgyhogy állandó jelleggel gyökerestül igyekszik írtani a…..
Izomtibi Az atyaúristen 2009.02.02 11:43:00
Ödönbá egyszer megjelent egy csókával, aki a téli minuszhuszban ott állt szandálban, de azért huzott a gyaloglójára egy zoknit is, nyílván a hideg miatt. na gyerekek bammeg ez itten a tanárúr, ő fogja segíteni a felkészülésünket. tanárúrat a vojvodinából ismerem, együtt…..
Modorosblog Modoros társkeresés 2009.02.02 06:20:00
Csókolom, pókmajom! :-)Nyájas olvasónk, janomano és egy - a neve elhallgatását kérő - amatőr modorkutató is arra bíztatott, hogy írjunk áttekintést az internetes társkereső oldalak közönségének nyelvi- és viselkedésbeli mesterkéltségéről. Tévedés ne essék: távol…..
A következő olvasói levél egy olyan jelenségről szól, ami jogosan vált ki ellenérzéseket a hölgyekből: jó néhány párkapcsolatban tengődő férfi vadászik a netes társkeresőkön újabb áldozatok után. Egyik sem vallja be a kezdetek kezdetén, hogy nem főállású asszonyt…..
Blazzo (törölt) 2009.01.29 15:56:49
@Parajka: Nincs monogám állatok nevű lap. Készíthetsz egy új szócikket ezen a néven, felveheted a kért cikkek közé, vagy megnézheted azon szócikkek listáját, amik erre a kifejezésre hivatkoznak, vagy vele kezdődnek. Keresheted a Wikiszótárban is: wikt:monogám állatok.

Blazzo (törölt) 2009.01.29 15:59:52
@Rékuc: okés, majd a fjordlandi pingvinek megtaníTják az embereket az ösztöneik kezelésére. Annyira bírom, amikor a sok okos feminista luvnya osztja az észt...csak azért mert ők képtelenek normális kapcsolatot találni és szarul néznek ki, egyből a férfiak a hibásak. Szánalmas.
Mandiner blog A Jobbik kommancsa 2009.01.29 07:01:00
  Sajnos nincs nekem való, rendes antikommunista párt Magyarországon. Biztos azért, mert nincs rá piac. Kádár-nosztalgiával, cigány-riogatással, zsidó-összeesküvéssel, fasisztázással, kötelező hittanoktatás riogatással, kötelező „ismerjük fel nemi…..
Blazzo (törölt) 2009.01.29 12:59:38
@torró: ja, pl. újszülöttek, nők, gyerekek, idősek...ezek voltak Hitler "ellenségei", meg úgy anblokke az egész emberiség...egyébként én kétlem, hogy Hofi bárhol, bármikor ilyen faszságokat mondogatott volna.

Az amúgy elég szomorú, hogy van olyan ember széles-e hazában, akinek egy Vona Gábor féle tetű még szimpatikus.
Blazzo (törölt) 2009.01.29 13:57:34
@szpal: OMG...jóember, te nem olvasol híreket? Nem nézel TV-t? Most ejtőernyőztek ide téged a Holdról? Vagy mi a rák??? Vedd már le a szemellenződ...
Izomtibi A bőrönd 2009.01.28 07:43:00
Hétköznap sem porosodnak a helyek, kiválóan el lehet őket pattintani egy-egy céges mulatságnak. 9re jött egy csoport ember, minden másodiknak az urálig ért a gambája, akkora heftije volt egyiknek-másiknak, hogy nehezebben fordultak velük mint egy negyven tonnás kamionnal. kibaszott…..
A szórakoztató ipar rendkívül változatos zenei világot képes felmutatni, valamint hozzá kapcsolódó faunát. nem mindenki csak a térdre gecis zenére tudja jól érezni magát, van akiknek az egyenesen ballada és rózsaszín ködfoltos picsafüst, aztán meg sem próbálnak rá…..
Blazzo (törölt) 2009.01.27 16:23:47
@tblv: szarok én rá mit csinál az a 2 emberutánzat egy ilyen bulin...2-3 Tibis pofon azé' csak elférne az arcukon.