Regisztráció Blogot indítok
Adatok
archangel

0 bejegyzést írt és 303 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar lányok a legszebbek a világon, ehhez kétség sem férhet, ismert és elismert modelleink pedig nem csupán gyönyörűek, de az országimázs építésében is élen  járnak. Mihalik Enikő például a világ 50 legkeresettebb modellje közé tartozik, Palvin Barbarát három…..
archangel 2015.09.30 15:47:00
@Bambano: A legsikeresebb Vanessa, de ő egy évig - ha jól tévedek - kizárólagosan Steven Meisel fotózta a karrierje elején, így olyan a többi magyar lány között, mint ma a Mercedes a Forma 1-ben.
Nekem Enikő tetszik, mert nem tucatarca van és a nagyon fitt. Sokaknak vékony, mert sajnos a hétköznapi test amit idealizálunk, az zsíros vagy skinny fat. Ráadásul Enikőt pont a kicsit furcsa arccsontja adja el. Nekem soha nem tetszettek a Barbi féle tucatszépségek. Valami furcsa kell, hogy legyen, mint elálló fül vagy Axente megtört orrvonala is tetszik :)
A USA Network akkorát robbantott az újonc Mr. Robottal, hogy már a pilot tévés bemutatója előtt le kellett adni a rendelést a második évadra, és az utóbbi hetekben Amerikában kisebb jelenség lett a sorozat, miközben a nézők vadul szőtték az elméleteket, hogy éppen mi az isten…..
archangel 2015.09.08 10:12:04
@DirtyHarry: Nekem egy hobbykritikus ismerősöm mondta: rottenről véleményezni egy filmet a legnagyobb amatőrség a világon

Én a Breaking Bad-del jártam így: 4. évad zseniális volt, 5.-et nyolc hónapig néztem, annyira untatott.
Határátkelő A haza az emlékeink 2015.07.29 06:48:00
Lassan a végéhez közeledik a Magyarország és én pályázatra érkezett írások sora, ám ma még egy érdekes kérdéseket és szempontokat felvető poszt következik. Szerzője, Digger törzskommentelő, azt írja, hiába élhetőbb és adott nagyobb teret Anglia, haza nem lesz. Neki nem.…..
Nem egyszer kapom meg azt a kritikát, hogy nem átlagos nőket, hanem "túl vékony" nőket mutatok a blogon, mint ideális női alak megtestesítőjeként. A 30 év körüli nőket fogom most egy kicsit jobban bemutatni, hogy tényleg a valódi képet kapjuk, mit is jelent vagy hogyan néz ki egy átlagos 30 év…..
archangel 2015.04.28 12:55:55
@Khonsu: Most jelenleg a BMI 18.5 a minimum standard a francia modelleknél (ez alatt az ügynökséget 75.000 EUR-ra büntethetik). UK-ben és olaszoknál már évek óta tiltottak a skeletonok. Vannak kirívó esetek, de azokat gyorsan letiltja - nálunk legalábbis - az ASA (brit reklámszövetség).

Mondjuk nehéz ellenőrízni, mert Palvin sem olyan magas, mint a neten hazudják. Valójában csak az tudja, aki akkor és ott méri.
archangel 2015.04.28 13:07:25
@Alick: Az életem nagy részét a monitor előtt töltöttem. Csak és kizárólag az én döntésem, hogy a snack alma és répa vagy chips és sósmogyoró. Az én döntésem, hogy felkelek-e 5.30kor futni vagy leülök a gép elé facebookot görgetni. Az én döntésem, hogy munkában előre elkészített salátát eszek csirkével, iszok egy shaket vagy leugrok burgerért, kebabért, betolok egy croissant-t a latte melle. Ennek semmi koze a varosi eletmodhoz és adottságokhoz.
Nekem szar a genetikám, kétszer többet kell szenvednem, mint egy átlagos embernek és tudom, hogy magam és a jövőm miatt kell lemondani a pizzáról, forró csokiról vagy Mars szeletről.
archangel 2015.04.28 13:13:29
@oszt jónapot: Nem nézek ki jól, átlagos vagyok, de ehhez nekem több odafigyelés szükséges. Nemhiába voltam anno 135kg. Ha nekem sikerült, másnak is menne. Nem kell az összes lánynak Mihalik Enikővé fogynia, de nem lenne baj, ha a többség alakja inkább Sofia Vergara-ra hasonlítana :)
Szépek, kívánatosak és a férfiak kocsányon lógó szemekkel mustrálgatják őket. Nem véletlenül, hiszen igazán mutatósak. Sőt, tehetségesek és intelligensek is. Egy lista azon nőkről, akikre izgul a világ férfi (és talán női) populációja. Piszkos fantáziákat elengedni,…..
archangel 2015.03.10 14:36:04
@Nbl: let me introduce your friend: www.google.com
archangel 2015.03.10 14:53:02
@Nbl: Segítek, bár lehet összetett lesz neked: mindig jön valaki aki hirtelen smink és PS nélkül akar nőket látni. Mert az életszerű. Az utca is tele van nőkkel, akik nem sminkelnek, nem hordanak alakformáló ruhákat, nincsenek megműtve, a hajuk festve és belőve...
Ha a blogger az amúgy Victoria's Secret elvárásainak is megfelelő Kiss Gizikét és Sharon Smith nevű helyi szépségverseny győztesét linkeli, akkor azokon is lenne smink, talán PS vagy jobb-rosszabb megvilágítás, de miattuk senki nem kommentálna vagy kattintana. A cikk színésznő(cské)kről szól. Remélem sikerült fényt gyújtani.

És nem, nem lenne belőlem jó nő, mondom ezt fotósként és retoucherként.
Az Android - az egy szar.Áááá, az Android, az aztán tényleg egy rakás szar. Valami hülye kitalálta, hogy lekoppintja az iPhone-t, de elég szarul sikerült. Hát nézd már meg ezt a szart, akadozik, recseg-ropog, full bóvli műanyag szar az egész úgy ahogy van. Hát hasonlítsd már…..
archangel 2011.03.25 15:39:54
archangel 2011.03.25 16:16:29
@jorda: Szerintem neked fogalmad sincs milyen blogban vagy. Minden reggeled, mikor felébredsz, egy győzelemmel érhet fel...
Bizonyára sokan próbáltátok, még többen olvastatok róla: pár napja próbajáratra indult a 86-os vonalán az új budapesti szuperbusz, kinek neve MAN Lion's City GL. Ötajtós, áttetsző csuklóval felszerelt monstrum, modern információs rendszerrel, 10 518 köbcentis, 320 lóerős…..
archangel 2011.03.25 10:30:48
@ébrenjáró: Igen, de ha a sofőr ezt látja és beszól a diszpécsernek, akkor 2 megállóval később 4-5 rendőr fogja várni a buszt és lehetsz kisiskolás vagy nyugdíjas, a legkisebb ellenkezésre felteszik a műanyag csuklószorítót...
archangel 2011.03.25 10:34:23
@ébrenjáró: Ez lehet, de szerintem a padka szintjére ledöntött busz gyorsabb - itt is felhígult a sofőrök mezőnye.
Én elég toleráns vagyok, de mikor hirtelen megáll a busz, majd a vezető leterít egy imaszönyeget és percekig hajlong keletre, az azért otthon sok embernél ledobná a vezérműszíjat.
Nekem meg még mindig tetszik, pedig láttam elégszer:)
archangel 2011.03.25 11:16:34
@ébrenjáró: £2000 körül keres egy sofőr, többet, mint egy átlagos irodai dolgozó.

Amúgy sok követendő szabályt lehetne átvenni: valaki hangoskodik, nem adja át a helyét egy idősebbnek, babakocsinak, akkor megáll a busz és nem mozdul amíg a probléma nem szünik meg - és az általában hamar megoldódik, mert a legnagyobb szájú kölykök is elkussolnak, ha 40 ember néz csunyán rájuk. Itt nem szokás elfordulni, ha valami nem tetszik.
2 babakocsi max egy járatra (összecsukhatósból lehet csak többet), illetve ha tele van a járat, akkor nem nyitják ki az első - felszálló ajtót. Majd jön a következő.
Megtanultunk kb. 1 hét alatt alkalmazkodni a londoni közlekedési morálhoz.
Tegnap jött meg a frissítés, ami egy rakás hibát javított, azóta elvileg gyorsabbak, stabilabbak a Macek, különös tekintettel azokra a MacBook Prókra, amiket idén mutattak be: jellemző, hogy az új gépek nem illeszkednek tökéletesen a szoftverkörnyezetbe, főleg, ha ennyi, korábban…..
Az Artúr-legendák legfrissebb feldolgozását a Starz szállította idén, gondolván, ha már egy kardozós sorozat bejött nekik (Spartacus), akkor be fog egy másik is, ha nem fogják vissza magukat erőszak és csöcsök terén. A pilotban van mindkettőből, bár a patakvér mennyiségét…..
archangel 2011.03.21 13:52:35
@sixx: Halkan megsúgom, hogy a baráti társaságomból egyedül nekem nem tetszett. (persze a többség nem magyar, így genetikailag nincsenek kódolva a negatív látásmódra és véleménynyilvánításra, mint mi...)
Az meg, hogy nekem valami nem tetszik, azt a Starznál esélyes, hogy leszarják. Ettől függetlenül tovább fogom nézni, mint a szinte gyengén kezdő Spartacust, Band of Brothers-t vagy a teljes felvezető évadban - számomra! - vérgyenge Walking Dead-et.
Csak mert én ilyen kis naív vagyok, aki első látásra semmiről nem mond vélemyényt. (vagy csak túl idős és sokat látott?)
archangel 2011.03.21 14:00:26
@sixx: Általánosan gondoltam, magamat is beleértve. A többi meg már a mindenki számára egyénileg felvehető ing esete...
ADrenalin iPhone: ha nincs, nincs 2011.03.19 11:58:00
„Nincs iPhone-od? Fú, de gáz!” - nagyjából ezt üzeni az Apple legújabb kampánya mindenkinek, aki még nem jött rá, hogy milyen telefont is kéne vennie. A némileg nagyképűnek tűnő kisfilmek szimplán felsorolják, miből marad ki az, aki neadjisten androidos telefont…..
archangel 2011.03.19 16:22:00
@gergel: 3 éve van meg az iPhone 3G-m, ami mostantól nincs támogatva.
Nem tudnék mondani telefont az elmúlt húsz évből, amit 3 éven keresztül használtam volna napi szinten.
De még más IT eszközt vagy autót sem.

Ilyen kurvavilágban élünk, a tej is előbb romlik meg, mint régen:(
archangel 2011.03.19 16:31:56
@sanyix: Veszik is, mint a cukrot! Végre nem az Apple termékek a legszarabbak ár/érték arányban...

Nem te vagy aki SG-n is konstans hülyét csinál magából?:DDD
Legalábbis van egy idióta arra - bocsánat, ha nem te vagy - aki általában így terjeszti az igét, nulla tapasztalatra építve:
- Az Apple szar, mert drága.
- Az Android jó, mert drága.

A világ barma az az arc, akkora korlátolt fandroid, hogy még a nyáj sem bírja, ahová tartozik.

(mégegyszer bocs, ha nem Te vagy, nem akartalak megbántani)
archangel 2011.03.19 16:33:06
@Mainframe:

Minden évben 1db, azaz 1 iPhone jelenik meg, jellemzően júniusban.
Rihanna az amerikai Vogue áprilisi címlapján Jessica Rabbit-re emlékeztetően pózol feszes, szűk ruhában, tűzvörös hajjal (ezt itt láthattuk már). Természetesen a magazint fellapozva is találkozhatunk Rihannával méghozzá - Annie Leibovitz-nak köszönthetően - gyönyörű képeken.…..
Több mint egy éve írtunk arról, hogy a Hungaroton elkezdte digitalizálni a zenéket az iTunes Store számára. Akkor azt hittük, ez a magyar bolt eljövetelét jelenti, de mint kiderült, más szervezetek nem kerültek kapcsolatba az Apple-lel, így egy magányos folyamat tanúi lehettünk.ÉS…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
archangel 2011.03.15 20:24:24
@Tetsu: rossz hirem van: Farmnak hivtak a musort es mar volt ugyanezen a csatornan.
A fejlesztők ugye múlt héten kapták a kezükbe a Mac OS X Lion Developer Preview-ját, most Tomi segítségével, GK észrevételeivel és a maces blogoszféra híreivel összeöntve lássátok, mit várhatunk a Liontól. Az első adag ficsörlistát itt olvashattátok, most azonban még…..
archangel 2011.02.28 15:52:50
@Greg-0: Mondjuk Mobile Mouse (iPhone + OSX) kombó elég értelmesen használható és a sleep/shut down beleprogramozható.
archangel 2011.02.28 16:06:25
@resztli:
Ha az Apple remote-on a Play/Pause-t nyomom, akkor az iTunes, ha a Menu-t, akkor a FrontRow indul el.
Ez szeretném, hogy így maradjon.

Mivel nem ismerem, ezért kérdezlek:
Tehát az XMBC-t használom, akkor ha a filmnek vége, illetve megunom és inkább zenét hallgatnék, akkor a távirányítóval tudok választani, mindezt akkor kezelőfelületen, hogy 5m-ről olvasható?
Újra hazai pályára tévedtünk, ami azért is jó, mert a magyar csajok ugye a legszebbek, és a tapasztalatok szerint úgyis jobban szeretitek a hazait. Ráadásul most két szupersztárról van szó: a 23 éves, 179 centi magas Mihalik Enikőről, aki a legnagyobbakkal dolgozott már együtt,…..
Nem tudom, ki mennyire emlékszik a nyolcvanas évekbeli Páva-reklámra a tévéből. Egy női arcot mutattak nagyon közelről, az arc már-már nem is emlékeztetett emberre, úgy el volt maszkírozva, a félig ember, félig páva látványa mellé valami hátborzongatóan betépett énekhang…..
archangel 2011.02.19 10:27:30
@G_P: Tetovalt lány hogy jön ide?

Borzasztóan rossz film - igen a svéd - ha a könyv után nézed meg.
Én megvettem a Millenium-trilógiát, szinte alvás nélkül kiolvastam egy hétvégén - számomra a legjobb könyv volt az utóbbi években.
Aztán megnéztem a regény után teljesen érthetetlen, kivonatos, üres filmet, amiből szinte csak lényeg maradt ki és lett belőle egy vasárnap délutáni családi film.
Érdekes arc James Nachtwey. Sok jó képet csináltak róla, itt néhány. ..
archangel 2011.02.10 19:04:27
@pobeda: Nézd meg a Nachtweyről készült filmet, a "War Photographer"-t vagy a PBS kiadótól a "The War in Iraq, through photographers' eyes" című filmet.

Szerintem közelebb ennél lenni már nem is lehetne.
Az ideális természeti társadalomban, vagy akár nem is olyan régen falun az ember a körülötte élő földből táplálkozott. Az oda érkező napfényt zárták magukba a növények, amik az ott található földből építették fel magukat, és az állatok ezeket a növényeket…..
archangel 2011.02.10 16:04:15
@mojoking77: Makita leírta a lényeget, nagyjából a borászatok, pincészetek is ezekben a településekben találhatók, ha szigorúan Badacsony érdekel.
Ellenben a badacsonyi borvidék Tapolcától Balatonedericsig, onnan Kelet felé Ábrahámhegyig és Salföldig húzódik.

Most talán még a Balatonhoz közel is megfizethető telkeket kapsz.
Nem akarok belemenni, nem is vagyok up-to-date, de anno több tucatnyi pincét és hétvégi házat terveztünk erre a környékre. Sok minden változhatott ebban az öt évben mióta eljöttem onnan, de anno a kisebb önkormányzatok elég komoly támogatásban részesítették a letelepedni szándékozókat.

Egyszerűen el kell ide menned tavasszal és körbenézni:
Nagyon nehéz szavakba önteni, amit ott találhatsz, nem is biztos, hogy pont kimondottan Badacsony fog tetszeni.
Én személy szerint a Salföld, Kővágóörs környékét jobban szeretem a zöld dombokkal, rengeteg szürkemarhával, lovakkal. Vagy ha Badacsony, akkor inkább a Szigliget felőli oldal.
Ingatlan szempontjából szerintem mindent az adott panoráma határoz meg: nagyobb vízfelület látványáért többet fizetsz:)
archangel 2011.02.10 16:55:04
@mojoking77: Ez anno úgy nézett ki, hogy jelöltek ki építési telkeket, Te aláírtad, hogy tíz évig minimum bejelentett lakos leszel a településen és pár százezer forintért adtak belterületen építési ingatlant.
Avril Lavigne felnőtt a Vanity Fair-hez. Nincs rózsaszín hajtincs, nincs bakancs, nincs rózsaszín-fekete tüllruha, nincsenek szegecsek, nincs pepita nyakkendő, nincs erős fekete szemfesték... összegezve: nyoma sincs a "Hello Kitty-punk" lánynak. Akit az olasz Vanity Fair…..
Ami a rendszerváltás előtt magától érthetődő volt, azért ma már meg kell küzdeni. Munka, lakás, létbiztonság, rendes zöldségek.Azelőtt anyám lement a boltba, és vett egy paradicsomot, ami finom volt. Nem nyomozott utána, csak megvette, ami a keze közé akadt.Amit ma kapni, az…..