Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szemig jimmy

0 bejegyzést írt és 583 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ez nem a te hibád. Azért jót beszélgettünk." – hatékony és udvarias lerázás, kemény pont a mondat végén, mentőöv a fuldoklónak, netán szöges deszka. Nem szeretjük hallani, de néha kénytelenek vagyunk mondani. Használjuk, amikor kell, mint ahogy az alábbi…..
Amatőrszex Pornósztár akar lenni 2009.05.20 10:04:08
szemig jimmy 2009.05.20 17:07:21
Tegnap jó volt az este. Nem voltam csajjal, de egy bögyös kis liba be volt állva, és miközben dumált, állandóan böködött. A sokadiknál mondtam, hogy most már vissza fogom adni, de folytatta. Erre én is megböktem a mellét, amire alig reagált, pedig azt hittem leszedi majd érte a…..
szemig jimmy 2009.05.19 15:37:39
Csak ültem, és azon gondolkodtam, mekkora mázlim volt – nyilatkozta Adam Burish, a Chicago Blackhawks jobbszélsője a Detroit–Chicago után. A 26 éves hokist kis híján kegyetlen baleset érte, csapattársának korcsolyája megborotválta a nyakát. A meccs második harmadában a…..
A Zugügyvéd elnézést kér múlt heti kihagyásért, de álmában sem gondolta volna, hogy ilyen nehéz az USA-ban internethez jutni. Ha volt is ingyen wifi, annyira gyengén működött, hogy gyakorlatilag az admin rendszerig sem lehetett vele eljutni. Az alábbi történet et a Zugügyvéd…..
A Pestiside.hu érdekes árfolyamkülönbözetet fedezett fel a Sziget-jegyek forintos illetve eurós árazása között. Korábban simán lehetett forinttal fizetni külföldről, idén már csak euróban lehet. Igenám, de a online jegyeket árusító Interticket Kft. kizárólag forintban tudja…..
A szerdai kereskedési nap megnyugvást hozott a devizapiacra, és stabilizálta a forintot. Délelőtt. 11 órától ugyanis hatalmas erősödésbe kezdett a forint, s ez a tendencia jelenleg is tartja magát.Az euro valahol 293 forint körül kezdte el a mai kereskedést, s úgy látszott, a…..
Zsolt egy el nem indult tanfolyam díját szeretné visszakapni a Ring Nyelvstúdiótól. A vita az ügyvédi felszólítások szakaszába ért, és ugyan az iskola igazgatója elismerte a követelés jogosságát, újra és újra csak hárít a kifizetés helyett. A második levél pedig Verától…..
Ugyan nem szigorúan fogyasztáshoz kapcsolódik, de backdoor kommunikációilag kifejlett példánnyal állunk szemben. Sixxtől kaptuk ezt a mókás párbeszédet, ami egy tojásdobáló tinédzser, a tojásdobált autós és vélhetőleg a tinédzser anyukája között kommunikálódott...
Hogy a sztoriban szereplő póló anyaghibás volt, vagy egyszerűen ilyen anyagból készül mind, azt innen nehéz lenne eldönteni, de azt még az eladók is elismerték, hogy ami egy mosás után összemegy, az szar. Ehhez képest a címke hiányára hivatkozva nem tudták kicserélni, mondván…..
A bombariadó nem játék, tudja ezt a MÁV is. Hiszen vagy Lexike mondja be a Keletiben, hogy bombariadó van, vagy a Nyugatiban teszik meg ugyanezt, igaz vonalanként pár perc különbséggel. No nem is ez a nagy baj, hiszen ez megesik. Hanem a vicc, hogy a vonatok nem állnak meg a…..
Az, hogy Szigethalmon megvertek egy mentőst, mert állítólag túl lassan hajtott, nem kivétel, hanem szép Csepel-szigeti szokás, derül ki Egy békés polgár leveléből. A Szigeten még a legbékésebb polgárok is olyanok, hogy a 16 éves sógoruk kormányzárral veri a  BMW-seket.…..
Úgy látszik a MÁV kiapadhatatlan téma, főleg addig, amíg a nagyon szimpatikus Gaskó István a felszínen úszkál, mint a...na tudjuk mi!"A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) április 30-án 0 órától 18 óráig általános vasutas sztrájkot tart a tervezett…..
A magyar jégkorong feljövőben van, hokiőrület van náluk. A játékosok úgy játszanak a válogatottban, mintha az életükért küzdenének. Számolnunk kell azzal, hogy ez így lesz a vb-n is, nyilatkozta Jan Filc. A szlovák szövetségi kapitány bejelentette, péntek esti meccsünkön…..
szemig jimmy 2009.04.24 14:53:37
@Blava: kaptok egy gólelőnyt, aztán hajrá!
ez a norvégok ellen is bejött :)
Mindenfelől azt hallani, hogy a vasutasok családtagjainak járó szabadjegyet vissza akarják vonni, tehát csak a vasutasok utazhatnának ingyen (és a rászorulók természetesen). A szabadjegyek, ingyenes bérletek évente több milliárd forint kiesést jelentenek a tömegközlekedési…..
Péter szerint nem csak a CIB Bank kapott léket, már a Budapest Bankból is szivárog a pénz elfele. Legalábbis a bank azzal magyarázta 15 ezer forintja eltűnését, hogy "a nyitó- és záróegyenlegek közötti különbségek az árfolyam változásnak köszönhetőek": Nem olyan…..
szemig jimmy 2009.04.24 13:07:40
szemig jimmy 2009.04.24 13:12:50
szemig jimmy 2009.04.24 13:20:05
@Nelson Mandula: az egy olyan izé
15ezer a havidíja...
Mikrotörténet, azzal a tanulsággal, hogy egy szülő sosem lehet elég figyelmes. Tündér szárazon akarta levágatni a kisgyereke haját, de nem jutott eszébe, hogy az Árkádban fura dolgok szoktak történni. Ezúttal a számla nőtt meg misztikusan. Nyakviszkettető sztori alant:…..
szemig jimmy 2009.04.24 13:18:31
Klasszikus történet arról, hogy sokszor a kereskedők sincsenek tisztában a Fogyasztóvédelmi Törvényekkel. Beáta panaszára a vásárlás után 1 és másfél évvel is azt a választ kapta, hogy vigye csak vissze a hibás székeket, 3 év garanciát biztosított rá a gyártó, tehát…..
szemig jimmy 2009.04.24 10:48:44
@☺ágica: ha egyiket agyonütöd megoldódik a kérdés
szemig jimmy 2009.04.24 10:58:40
@neet-: jó neked
nekem nem jó nem itthon
ha jó lenne nem mennék haza
szemig jimmy 2009.04.24 11:00:02
@☺ágica: porszívó?
az nekik olyan mint egy élménycsúzda
Újabb titkok kerülnek elő a magyar csodaló, Overdose életéből. Nemrég derült fény gyorsaságának titkára, most azonban a múltjának egy eddig rejtett részlete került napvilágra. A milliárdokat érő versenyló korábban pornófilmekben játszott. Kategórájában több sikeres film…..
szemig jimmy 2009.04.24 10:38:34
@ettumifilii: én :D
Leszopott a régi pultos csaj, de elég furcsán sikerült… Ugye, mint mondtam, leszerveztem estére. Érte mentem, egy kúton vett cigit, én meg egy bombát, mert elég fáradt voltam, vagyok...Aztán megálltunk egy park mellett, még ki is szálltunk lipityókázni, vagy aki ezt nem…..
Mókás címmel válaszolt Hagyó Miklós a parkolási rendelet az EMPAMO által kiemelt, máshol nem reklámozott "autósbarát" részeire. Sajnálatos, hogy azon kívül, hogy elmondja, mindenhova meghívtak minden civil szervezetet, és több módosításuk bekerül a tervezetbe,…..
Kerületünk messze földön hírhedt trágár polgármesteréről. Molnár Gyula tavaly többek között f*kalapnak nevezte Lakos Imre alpolgármestert. A trágár szocialista polgármester videója akkor bejárta a média minden szegletét. Egy másik alkalommal szintén ugyanő bejelentette a…..
szemig jimmy 2009.04.23 16:02:00
@efes: igazad van, gyurcsány csúnyábban beszélt...
Kiderült: cigány asszony gyerekének nem volt hely, de az egy hónappal később jelentkező nem roma asszony akár már aznap beírathatta volna unokáját a szarvasi evangélikus általános iskolába. A beiratkozás hetén apák álltak sorba: az először jelentkező roma férfit helyhiányra…..
labdabiztos Beckham, a suttyó 2009.04.23 10:55:00
Pénzszerzési indokból elkövetett, továbbértékesítésre alkalmatlan magyar játékosokat felvonultató gálameccseket helyszínen még ingyen jeggyel sem nézünk. Ezért maradt a tv-fotel és a hét pont, amit a Beckham által abuzált Kabát Peti árnyékában gépelünk. Lehet-e egy…..
városjáró blog Padtalanul 2009.04.21 22:00:00
Itt a jó idő, áramlanak a népek a belváros sétaterein. Turisták pihennének meg az ungárise-hendméd és a gulás-somlói aranymetszésében, városjáró helybéliek állnának meg szusszanni napi rohanásaik között, de nincs hova leülniük a Vörösmarty téren.Emberek! Vajon hová…..