Regisztráció Blogot indítok
Adatok
korkusuz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Latin-Amerika több évtized megfeszített munkájával válaszolt az NDK-s úszónők által okozott fenyegetettségre. Egy kicsit nőiesebb, egy kicsit kisebb de a miénk, egy igazi burito Ripley hadnagy: Michelle Rodriguez. Valószínűleg amikor megfogant a női kromoszómák egy része ott…..
Ki ne emlékezne az Amerikai Pite című film topless orosz cserediákjára! Abban évben ő volt a kedvenc minden fiúnál. Ez volt a karrierje csúcspontja is egyben. Mai sztárunk Shannon Elizabeth, aki egy csöcsvillantással váltotta meg a jegyet a filmek világába és arról még nem is…..
Volt valaha egy nagyon jó film 97-ben, ez volt a Csillagközi invázió. Verhoeven mester egyik utolsó nagy dobásnak szánt alkotása. A film annak ellenére, hogy nagyon sok rajongót szerzett máig vitatott értékű. Pár évre rá jött az értelmezhetetlen full Zs második rész, a…..
Remélem mindenki lábadozik már a bejgli mérgezéséből és már alig várta, hogy újabb sztárról írjak egy gonosz posztot.:) Végy egy ír krumplit, csapdosd meg egy kicsit baltával minden oldalról, ragassz rá két gülüszemet és nyomjál bele két botox injekciót, majd a végén…..