Regisztráció Blogot indítok
Adatok
widow1989

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Őszinte Ingatlanos! "Vételi szándéknyilatkozatot kötöttünk egy lakásra, az aláírásakor a vételi ár 2%-t foglalóként átadtam a megbízott ingatlanosnak. A dokumentumba bekerült, hogy a lakáson végrehajtás van bejegyezve, melynek összege az ingatlanos által közölt és…..
widow1989 2019.01.04 20:39:34
Kedves Hozzászólók!

Mi is a párommal hasonló cipőben járunk, csak mi ügyvéd jelenlétében írtunk alá foglalót, és nálunk 1800000Ft forog kockán. A foglaló leadása után egy szimpla statikusi látogatásnál(lépcső kivitelezés) kiderült,hogy nem csak a lépcsővel van probléma, hanem az egész tetőtérrel. Egyből közöltük,hogy erről nagyon nem volt szó. Álmennyezettel van eltakarva a tetőtéri gerenda,így annak állapota csak később derült ki. A tulajdonos mutatta be a saját házát, és ott "minden"hibát elmondott. Kivétel ezt! Állítása szerint ő erről nem tudott. Mondtuk neki,hogy semmi baj,kérjük vissza a foglalót. Ugyanis nem tudunk így hirtelen egy egész tetőteret megcsináltatni,hiszen erről szó se volt. Penészt is elhallgatott, pedig mondta,hogy "volt" beázás. Később, mikor az időjárás kezdett hidegebbre fordulni, a volt beázásnál valahogy mégiscsak előjött a penész. Természetesen tagadta. Mi ezt még ráadásul le is fényképeztük. Szembesítettük vele. Allergiás vagyok a penészre! :( A lényeg, hogy véleményünk szerint meg lettünk vezetve, így kérjük vissza a foglalót. Ő azt mondta,hogy azt az ő foglalójába már beforgatta, így tőle amúgy se fogunk látni egy huncut vasat se vissza. Az adásvételre így nem került sor, és az adásvételnél közös ügyvéd is azt mondta,hogy semmi esélyünk a foglaló visszavételére,mivel ez foglaló. BUKTUK,BÁNATPÉNZ! Véleményem szerint, ez nem igazság! Többször is megnéztük a házat a foglaló előtt, és a tulaj is mindent elmondott (amiről "tudott"!). Azt mondta,hogy ez üzlet, és hogy tudtuk jól,hogy mi a foglaló. Mivel mi álltunk el, ezért nem jár vissza semmi. Most is árulja a házát, csak most már feltüntette a hirdetésben,hogy felújításra szorul a tetőtér. Valamint 1 millió Ft-tal olcsóbban adja,miközben egész idő alatt azt szajkózta,hogy neki nincs felesleges pénze arra,hogy 1 milliót elnézzünk neki. De ez annyira nem érdekel. A pénzünket szeretnénk visszalátni,mert bizony így átverés az egész. Ha úgy vesszük, 1,8 m Ft-ot csak úgy odaadtunk neki ajándékba, mert ő "tisztességesen" ránk akart tukmálni egy részben lakhatatlan házat. Ilyenkor tényleg palira vett minket a tulaj, vagy mi voltunk balfácánok, és nincs esélyünk visszalátni a pénzt?
A CSI viszonylag hamar, a második évadban kitermelte magából az első gyermeket, a Miamiba helyezett spinoffot, ami szépen lassan felnőtt az anyuka mellé, sőt, nemzetközi szinten túl is lépett rajta: 2007-ben ez volt a világ legnézettebb sorozata, ha hinni lehet a statisztikáknak. Az…..