Regisztráció Blogot indítok
Adatok
becx

22 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BecX emlékiratai 2017.11.20. 2017.11.20 18:57:19
Szoszkote! Szia Évi, Szia Kálmán. Megtaláltam a logint az oldalhoz. Már épp kapcsoltam volna ki az ablakot amikor az utolsó próbálkozást megette a masina :D..
BecX emlékiratai 2012 van... 2012.02.07 10:23:00
... a maják szerint a világ vége. Remélem tévedtek. Minden esetre én majd egy éve gyúrogatok. Lassan jön az izom és lassan megy le a zsír, de egyelőre a lendület tart. Megyek vissza dolgozni... van mit csinálni...
BecX emlékiratai 2010.08.13 Első 2010.08.13 08:30:16
Péntek 13, tombol a nyár, én melózgatok (jövhéten szabadság ha minden igaz, csak még nemtudom mit csinálok ezalatt... talán Cisco-zok egy kicsit, CCNA-ra rá kéne gyúrni) és albérletet keresek.Egyelőre ennyi-uff-..
BecX emlékiratai 2010.04.19 Első 2010.04.19 11:50:30
Upszi :o)Feléledek majd... :D Kis türelmet.....
[7:27] február 8 van, majd fél éve írtam utoljára blogbejegyzést. Ez van, kapjam be.Inaktív voltam mostanában... jórészt lustaságból. Átléptünk a 2010-es évbe (már több mint egy hónapja faszfej!). Az új évet egy új cégnél kezdtem január 4-én. Nem írom le a nevét, lényeg…..
[9:34]Utálom amikor hülyék helyett is nekem kell gondolkodnom és a szart amit sikerült összehozniuk, nekem kell ellapátolnom :P Na mind1.Megint rég nem jelentkeztem... Rohadjak meg, tudom. Ez van. Kicsit borongós az idő, szerencsére nincs túl sok hívás, cserébe viszont aki telefonál,…..
[8:07]Tegnap 9-re mentem át Gézához. Költöztetés projekt. Relatíve gyorsan lerendeztük, de már tegnap izomlázam volt. Ma meg.... A seggem alig tudom kitörölni bakker.Ma 10-re megyek Dajhoz, ffga. Valszeg csak késő este találok haza. Még szerencse, hogy holnap pünkösd hétfő van,…..
[11:46]Megnéztem az oldal látogatottsági statisztikát. Gyakorlatilag a kutya nemnézi az oldalamat :D Sebaj, elsősorban magamnak írom.EONoznék, ha jönne az Orsi... :-\ Nem mintha bármi kedvem lenne hozzá... ..
[15:33] Ma ISO audit van a cégnél, úgyhogy nem eresztem bő lére a dolgot, de tervezem, hogy jelentkezek megint. Sok projekttel foglalkozom mostanság (nem munka, inkább geek dolgok), kevés a napi 24 óra :-\Tesztelni szeretnék valamit... Logen, Daj! Ha ezt olvassátok, lszi azonnal…..
Húbazz... lehet utálni. Bár szerintem max ketten olvassák a 'blogot' :DJelentkezem még...
[21:16]Érdekes nap volt a mai. Szerintem holnap olyan beszélgetésem lesz a cégnél, aminek a vége az lesz, hogy kirúgnak a faszba.Eléggé nyugodtan indult a nap, majd délutánra kezdtek begolyózni a felhasználók. Jöttek a hosszabbnál hosszabb problémáikkal én meg hiába kezdtem neki…..
[18:06]Az van, hogy megint lusta geci voltam. Nem írtam az egész múlthéten.Kórházban voltam EnricO-val, cukorszint beállításon. Gyakorlatilag majdnem végig FFeztünk. Eljártunk 1-2 vizsgálatra, tűpárnát csináltak belőlünk, de amúgy elvoltunk mint a befőtt. Beállítottak…..
[9:24]No akkor nekiállok bepótolni a heti lemaradásomat.VasárnapEstére szép kis vita alakult ki, szokás szerint köztem és Enrico között. Illetve Ladi is mondta a magáét. Le is feküdtem a picsába.HétfőElszabadultak az érzelmek meg az indulatok az LND-n. Az időjárás változás…..
[19:02]Tudom tudom, még mindig adós vagyok.... Holnap ha lesz pár nyugis percem, leírom a hét történéseit. Kis türelmet még. Most megyek FF-ezni :D..
[12:56]Csak egy félperces szösszenetet írok. Elmaradtam az írkálásban... megint :P Sűrű volt kicsit a hét, késő délután ha minden igaz, lesz egy kis időm pótolni a lemaradásomat.Logen lebaszott (teljesen jogosan), hogy egy kurva link nem mutat az LND-re.Na mindjá' heggesztek rá azt…..
BecX emlékiratai 2009.03.01 - Blog 2009.03.01 09:51:00
[09:51] Kicsit megint szerkesztettem a megjelenésen. Oldalra meg betettem a dobozokat amiket már Logen is hiányolt. ..
[09:16]Azért van egy kis saram itt blog oldalon péntek óta. Megpróbálom ledolgozni, mielőtt elkezdődik igazán a vasárnap.Pénteken a konflicker nevű féreggel küzdött a csapat. 1-2 virtuális szervert is megfektetett teljesen. Mivel ezek közül az egyiken volt az is, amin a CRM…..
[13:41]Akkora adag bácskai rizseshúst ettem, hogy elkapott a kajakóma. Mindjárt lefordulok a székről. Kitaláltam nagyon okosan, hogy nem fogok mától KV-zni. Nahát most pedig nagyon kéne. Reggel is alig sikerült KV nélkül kinyitni a szemem. Aludni kéne...Idebent elszabadult valami…..
[23:02]Na úgy néz ki lassan vége a napnak. Még megírom a mai memoárok maradékát, aztán alvadás.Nem említettem reggel, hogy milyen fosul indult a nap. Verda baszott indulni. Mehettem a tetves BKV-val (sebaj, legalább haladtam kicsit a Terminator - A Hasonmás c. könyvvel). Aksi gond...…..
[11:19]No az van, hogy lebeszéltem, már majdnem hivatalos.... Szombaton megyek Tatabányára egy ismerősömmel találkozni. Pénzügyi okosságokról fogunk beszélni... miután pofánvert. :DCsórinak kicsit szívtam a vérét a faszságaimmal :) Utólag is bocs Kriszti.Nemsokára indulás…..
BecX emlékiratai 2009.02.26 - blog 2009.02.26 09:49:00
Na beállítottam ezt a parasztszkint... majd még gondolkodom rajta, hogy jó-e ez nekem vagy nem-e -e...
Hoi![9:07]Megint blogolok, meraz kurvajó. Miért? Mert kezdek picsamód elhülyülni és faszra sem emlékezni. De tényleg... Megpróbálom valóban naprakészen tartani. Ez most jelenleg egy fajta tudományos kísérlet (na nem valami komoly dolog)... faszom, hívás... :P[9:28]... na mostanra…..
Subba Rettenetes videó 2008.11.25 09:20:00
Egészen biztosak vagyunk benne, hogy ennél durvábbat nem fogunk látni EVER. Ezért csak linkelni merünk rá és a legbátrabbakat kérjük álljanak sor elejére, a bénábbakat pedig tereljék vissza a hóesésbe tüdőgyulladásért. Klikkelni erre kell.  ..