Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deino

782 bejegyzést írt és 407 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az Odaát egyike a legnépszerűbb sorozatoknak, 2005-ben kezdődött a kaland, s azóta a démonvadász tesók minden évben tiszteletüket teszik egy újabb évad erejéig. A móka még mindig nem ért véget, hisz jelenleg a 14.évad fut, de már az azt követő is be lett jelentve. Nemrégiben került adásba a…..
Aki anno a K/DA Kaisa - Prestige Edition láttán csorgott a nyála, hogy miért nem Akaliból jött a tuning verzió, annak van jó, és rossz hírünk. A jó, hogy valszeg a következő patchben már benne lesz a Prestige verzió, ami egy nagyon fullos fehér-arany chroma, effektíve... a rossz pedig, hogy…..
Mai tesztalanyom egy körtés ízesítésű Hell lesz. Korábbam ittam már ilyet és nekem bejön :) Illat Első szaglásra valamiért egyből a körtés Xixo (ami egyébként nagy kedvencem)... Érződik elsőre is a körte, tutti-frutti illat nem. Ízvilág Nos nem pont ilyenre számítottam mikor először megláttam…..
Play K/DA - POP/STARS 2018.11.05 17:19:01
Amennyi pénz erre elment, Riot games. És ez négy skin, öt, ha nagyvonalúak vagyunk. Celebek, dalszövegírók, a klip, a VB opening. Le a kalappal. Akali best girl, amúgy...
bloghudesign vanittegyilyen 2018.10.04 13:13:30
NÉZD MEG AZ INDEXET A BLOGOMRÓL Ez egy tesztposzt. ..
Deino 2018.10.04 13:43:05
  Nem tudom, hogy mennyire ismert a dolog, de van most ez a verseny a lángossütők között, amit az egyik étolajgyártó hirdetett és szavazni lehet a legjobb lángososra. A tét nem túl hatalmas, nem is túl kicsi: 500 liter étolaj a győztesnek, 250 liter a második és 100 liter a harmadik…..
Deino 2018.07.26 16:04:37
@dr. Nagy Gábor: már nem azért a két fillérért, de még azzal a ténybeli tévedéssel együtt, hogy nem a lángosozó hanem a te csajod állt bele a rágalmazásba online elsőnek, a poszt teljesen beletartozik a véleménycikk kategóriába. Ami egyébként sem védhető állítás, és azért gondolom te is tudod, ha nem viccből van a neved előtt a doktor, és jogi doktoriról van szó.

És egy véleménycikkel, mint olyan, még ha el is jutnál vele valami csoda folytán addig, hogy legyen belőle valahogy egy tárgyalás (nem fogsz), nettó 35 percen belül dobnak ki onnan jogerős ítélettel együtt, hogy ez egy véleménycikk volt, mit pazarolod itt mindenki idejét ezzel. Plusz a bukott perrel járó minden kellemetlenség.

De kommentben persze jól hangzik, meg biztos ijesztően is.
Deino 2018.07.26 16:05:48
@Deino: mármint nem védhető állítás, hogy "de am nem apa meg anya volt, hanem a csajom, és mi nem is tudtunk ám róla". My bad.
Nagy levegő. November 10. De komolyan. A Need for Speed Payback az első NFS emberemlékezet óta, ami - el ne kiabáljam - minden eddigi jel szerint végre fasza lesz. Nem tolerálható, nem erős közepes, nem tisztességes iparosmunka, nem majdnem jó, hanem fasza. Nagy levegő. November 10. Könyörgöm,…..
Az augusztusi kánikulában feltűnt, hogy Tapolca főutcáján az emberek egy kapualjban ülnek, és láthatóan nagyon jól érzik magukat. Persze nem valamilyen titkos partiról van szó, annyi történt, hogy egy helyi lakos elővette a régi családi recepteket, és nyitott egy rétesező-kávézó-fröccsöző…..
Hogy néznek ki minden idők egyik legnépszerűbb FPS-e, ha a Mortal Kombat lenne az ükapja, és nem a DOOM? Hát, nem kicsit másképp. Az alkotó bizony nem kevés munkát ölt bele a dologba - kemény két hónap meló volt, amíg elkészült az animációval, ami valljuk be, emberes munka. És van is bizony mit…..
A kép Diana, Princess of Wales 1961 - 1997 hivatalos facebook oldaláról származik 1997 augusztus 31-én, nemsokkal éjfél után  egy autó beszáguldott a párizsi  Place de l Alma alagútba és nekivágódott az alagút egyik pillérjének. Az autó négy utasa közül kettő azonnal szörnyethalt, a másik kettő…..
Deino 2017.08.04 21:07:39
au.be.yahoo.com/lifestyle/real-life/a/36084752/princess-diana-assassination-conspiracy-is-fake-news-yahoo7-be/

még csak nem is létezik szegény titkosügynök, aki bevallott mindent
Kocsmablog Kocsma és esküvő 2017.06.13 12:50:00
Helyszín: Kifli és KocsmaIdőpont: 2017. május 1. 20 órától A sör a tortában is jó, kiflit mindenki akar, pálinkásüvegben virág is lehet, esküvőn is szabad kocsmázni. Mint a mókus fenn a fán, kiváló esküvői mintát mutatott a hűvösvölgyi romantikus kiskocsma, de igény szerint könnyen lehet ebből…..
Aki rendszeresen olvas minket, már talán meg is szokta, hogy elég gyakran jelentkezünk összesítő listákkal a videojátékok világából. A legjobb-legrosszabb listák viszont elég hamar kimerülő témát jelentenek, ezért kicsit kreatívabbnak kell lennünk, ha érdekes rangsorokat szeretnénk összehozni…..
Elképesztő méreteket ölt a gyilkosságok száma a főváros utcáin. Három héten belül 13 embert öltek meg késsel, többségüket nappal, a nyílt utcán. A rendőrség külön akciócsoportot állított a problémára...
Deino 2017.05.18 10:30:41
Deino 2017.05.18 10:32:07
@Deino: wait nvm, átvert a bekezdések tördelése
A Killswitch Engage társaságában már a tengerentúlon turnézik a nemrég még nálunk koncertező Anthrax. A turnéra alkalmából a zenekar a legutóbbi For All Kings című album limitált kiadású vinyl boxsetjét is piacra dobta rajta egy Kansas feldolgozással. Nos a Carry On My Wayward…..
Az emberek többsége szereti a szexet, és ez így van jól. Akadnak olyanok is bőven, akik az együttlétek során nem feltétlenül ragaszkodnak a szép paplanos ágyhoz, és a szamaritánus pózhoz. Van aki bevallja, van aki tagadja, de ha a szükség - vagy a kíváncsiság - felül kerekedik, olykor még a…..
Ha könnyed, egészséges reggelit szeretnénk, ami passzol szinte mindenféle péksüteményhez, akkor ne keressünk tovább! A citromos zöldborsókrém meglepően finom, és meglepően gyorsan elkészül. Vágjunk is bele!..
A kolbászchips egy nagyon egyszerű kis apróság, amivel látványosan és gyorsan fel lehet dobni bármilyen krémlevest - kifejezetten ajánljuk vendégváró alkalmakra. Lássunk is neki!..
A reggeli a nap legfontosabb étkezése - ezt mindenki kívülről fújja. De pontosan mit is kéne ennünk reggelire? Miből áll a "tökéletes" reggeli, és mi az, ami kerülni kellene? Most eláruljuk az öt legfontosabb szabályt...
Az áfonya nevének hallatán a legtöbbünknek az amerikai filmekből ismerős kékáfonya sejlik fel - pedig a nem is annyira távoli testvére, a vörösáfonya igazi csodaszer, amit manapság egyre többen fogyasztanak tudatosan...
A sajtot mindenki imádja, de bizony mindenhonnan azt hallani, hogy sok sajtot fogyasztani nem egészséges - bizony, a sajtokat általában magas zsír- és kalóriatartalom jellemzi. Most viszont mutatunk három sajtot, aminek a fogyasztása bizony hasznos a szervezetnek! Lássunk is hozzá...
A svéd húsgolyókat senkinek sem kell bemutatni - mindenki rajong értük. Egy kis áfonyalekvárral megtoldva nem lehet nem beleszeretni! Lássuk, hogy készül házilag...
Télen pontosan ilyen reggelikre van szükségünk: félálomban, fél kézzel összerakható fogás, rengeteg vitaminnal, könnyű, de mégis tápláló fogás! Nem lehet hibázni vele...
Ne hagyjuk, hogy a reggeli kapkodás és rohanás áldozatává váljék a reggelink - kevés rosszabb dolgot tehetünk a szervezetünkkel ébredés után, mintha egy szűk, gyorsan lehajtott kávéból álló reggelire ítéljük. Inkább készítsük el ezt a pár perces salátát, ami nagyon meghálálja a belefektetett időt!..
A quinoa az újévi gyomorpihentető-túra egyik legfontosabb állomása: nem tartalmaz glutént, ezért nagyon könnyen emészthető, nem terheli a gyomrot. Ugyanakkor magas a fehérje és a rosttartalma, hihetetlen sok fontos vitamin van benne, valamint magas a magnézium, vas, foszfor és kalcium tartalma -…..