Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyubocs

3 bejegyzést írt és 330 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Most egy kicsit fordított bejegyzés következik. A U2 kiváló 1987-es The Joshua Tree albumának méltatlanul alulértékelt zárószáma , Az évek folyamán több zenekar is feldolgozta (Sepiltura, Queensryche) de nekem mégis a P.O.D. feldolgozása jön be a legjobban. A P,O,D, egy amerikai "keresztény…..
Szálka Cifrafosat a vajhal 2008.02.16 16:55:00
Záróizomzat legyen a talpán, ami megvédi az embert az ordas nagy befosástól egy jóízűen elfogyasztott vajhalfilé után - állítja a radaronline.com.A csomagoláson ugyan szerepel, hogy a termék elfogyasztása laza székelést okozhat az olestra nevű anyag miatt, de a laza mint fogalom…..
Talán már megszoktátok, hogy, ha vasárnap, akkor heti dalválogatás. Benne támad a Led Zeppelin, meg a szibériai farkasok. Lesz jófajta hardcore, csajrock itthonról a végén pedig még földtörténeti kalandozásokat is folytatunk...
nyubocs 2018.09.10 08:51:56
@enpera: Azért a korábban kiadott Safari Song-ot hallgasd meg :)
youtu.be/HxbT5jSxGJ0

Meg hallgasd meg Robert Plant véleményét
youtu.be/ePIAaQwYMaM
nyubocs 2018.09.10 13:42:10
@sunthatneversets:
:) csak hangosan gondolkodom, nem kötözködöm :)
Csak azt nem értem, hogy egy 8 számos lemez az EP, egy 10 számos meg már LP.
A Dunántúl egyik legnagyobb szolgáltatójának számító Tarr Kft. is kivette a csomagjaiból a Discovery-csoport csatornáit (TLC, Eurosport, Discovery Channel, ID Extra, stb.). A Facebookon persze nekik estek a nézők, amire így reagáltak: Tisztelt Előfizetők! Többen jelezték ezen a fórumon, hogy…..
Bombaként robbant tegnap késő délután a hír, hogy Lázár János meneszti a posztjáról L.Simon Lászlót, mert elégedetlen az államtitkár munkájával. A Miniszterelnökséget vezető miniszter kijelentette, hogy ő döntött L.Simon menesztéséről, Orbán Viktor pedig elfogadta a…..
Egy újabb közös pont a magyar és török gasztronómiában: heréből készült ételek. És, hogy mikor eszméltem erre rá? Pünkösd vasárnap, mikor Veresegyházán az ország egyik (szerintem) legjobb éttermében kakashere pörköltet eszegettünk az UNESCO Török Nemzeti Bizottságának elnökével. Tulajdonképpen…..
  Bevett szokásom, hogy blogbejegyzéseimet tematikus blogokba rendezem, mert az írásaim gondolatisága egymásra épül. Így könnyebb az írásaim történeti áttekintése, és a logikájuk is jobban követhető. És nem utolsó sorban könnyebb hivatkozni az előzményekre is. Jelen esetben is ez a helyzet. A…..
Itt nincs orvoshiány, nincs nővérhiány, a folyosón szinte nem lehetett haladni tőlük. Csak nagyfokú szervezetlenség, fejetlenség, és embertelenség. Kedves Praxis blog!   Egészen friss a történetem. Húsvét vasárnap reggel Mentő vitt a Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinikájára. Éppen…..
nyubocs 2016.04.10 10:15:12
@she_wolf:
Amúgy ha kijött a kórházból, a teljesség kedvéért nem ártana ha megírná, hogy utána hova ment és mi az a diagnózis ami alapján bekerült ide.

Tessék bekerülni vidéki kórházba. Azután ez maga lesz a megváltás.
Sikertörténetként van tálalva a kórházfelújítás itt-ott.
De mondjuk konkrétan láttam, hogy a nővérhívó olyan magasságban van elhelyezve az ágy mellett amit még véletlenül sem elérni ha mozgásképtelen vagy.
Ha minden igaz, szarban van a Class FM Morning Show című műsora, illetve a műsor miatt a három műsorvezető, illetve a műsor és a műsorvezetők miatt a Class FM. Az NMHH ugyanis valamiért kinézte magának Simicska Lajos rádióját, pontosabban a Morning Show december 30-i és január 4-i adását, és…..
Büszkén jelenti be az MTVA Sajtóosztálya Facebookon, hogy január 4-én a német, az angol, és az orosz híradó után elindult a kínai nyelvű változat is, ugyanabban a műsorsávban, mint az említettek. És tényleg, ott van a Médiaklikken, meg lehet nézni, amennyire én ki tudok…..
nyubocs 2016.01.06 07:49:17
@nomolesztiren: Még mindig nem tart ott, ahol a NAV honlap. Ott van ugye logikusan magyar és angol nyelvű oldal! Más ojrópai nyel nincs. De kínai az van! Mulatságos beleolvasni a kínai nyelvű tájékoztatási füzetekbe.
nav.gov.hu/cn/tajekoztato_fuzetek
  Az Alkotmánybíróság fittyet hány a jogbiztonságra és felrúgta eddigi gyakorlatát! A testület alapvető jogállami követelményekkel szembemenő határozatot hozott: mostantól a helyi önkormányzatok jogalkotásának korlátait már nem a jogbiztonság követelménye határozza meg. Vagyis: az Alkotmánybíróság…..
nyubocs 2015.10.09 13:02:27
A@6.Lenin: 25 éve a parlamentet is szabadon választjuk. A 25 év eredményét látjuk. A kib@szás egyes személyekkel pedig nem a Nagyfaluban, hanem a kisebb települések jellemzője lesz. Illetve hülye vagyok, nem lesz, hanem most is az. Igaz, most már törvényes keretek közt lehet művelni.
Sikerült eljutni arra a szintre, aminél most egy ideig biztosan nem lesz lejjebb, akkor sem, ha Orbán Gáspár lesz a következő sportállamtitkár. Mert az a tájseb, az az intellektuális környezetszennyezés, amit Tállai András jelent a magyar közélet egyébiránt roppant mód…..
nyubocs 2015.10.01 14:54:37
@nandras01: Flinstone Frédi :)
Gőzerővel dübörög a NAV átalakítása, a napokban megjelent hírek alapján már a se.. raktárkészletünkbe is benéznének. Adja az ég, hogy ez csak egy köztudatba bedobott meggondolatlan ötletelés legyen, amivel azt próbálták bizonyítani, hogy keményen megdolgoznak a pénzükért…..
nyubocs 2015.09.07 08:53:19
@Bambano:
Osztán :) hány egyéni vállalkozónak kell mérleget készíteni?
Egy jó barátom a rendszerváltás éveiben egyik nagyvárosunk egyetemére járt. Mivel rühellte őkelme a kollégiumok világát, kitarhálta az egyetemista kölkükre büszke szüleitől, hogy albérletbe mehessen. A háziura egy kedélyes öregedő meteorológus volt, akinek családi házas…..
Jól esne egy frisstő a rekkenő hőségben? Felejtsd el a drága bolti szörpöket és gyümölcsleveket, mutatom, hogyan készíthetsz házi szörpöt friss gyümölcsből.Ma a gyerekek nagy kedvencét a málnaszörp receptjét mutatom meg nektek, de szinte bármilyen gyümölcsből…..
Legyen szó meggy- vagy cseresznyebefőttről, esetleg lekvárról vagy süteményről, egy biztos: ha ezeket szeretnénk elkészíteni, hosszú munka vár ránk, amíg kimagozzuk a gyümölcsöket. Itt van a legegyszerűbb módszer, ráadásul nem is kell hozzá csak egyetlen apróság!Már…..
Alig kezdődött el az év, de a legpofátlanabb kormányzati beszólás díjat rögtön ki is oszthatjuk: Lézer János és bandája kitett magáért, sikerült olyan dumával nekiugraniuk a Tesconak, aminek lényegében minden mondata nettó hazugság. A nagy Tesco, a brit anyavállalat…..
nyubocs 2015.01.13 15:40:24
@KUHULIN:
Tesco 30 km-re van.
CBA helyben is, csak nem járok be, mert rohadtul drága és ugyanazt a szart árulja mint más, kb másfélszeres áron.
nyubocs 2015.01.14 12:43:48
@Énmégújvagyok:
Ezt a magasröptú megállapítást mi alapján tetted drága cimbora?
nyubocs 2015.01.14 12:50:25
@egyenlítő:
Hozzánk nemigen.
  Elmeséljem a trükköt, amivel a Fidesz behúzott rengeteg kistelepülést az őszi önkormányzati választáson? A kormány nem olyan rég hozott egy határozatot, hogy az 1500 fő alatti települések polgármesterei a 2014-es önkormányzati választások után kb egy közmunkás bérét…..
nyubocs 2014.11.13 10:43:42
@PuZsu61: Ebből is látszik, hogy nem jártál még kistelepülésen :D
A tavaszi-nyári időszak jellemzően a kerti növénygondozásról szól, ezekben a hónapokban a szobanövényekről keveset hallani, az ő szezonjuk inkább ősszel-télen van, mikor beszorulunk a négy fal közé. Ugyanakkor nyáron sem szabad elfelejteni a benti flórát, sőt, ilyenkor is…..
A hobbiszinten művelt BBQ két másik szabadidős tevékenységhez hasonlítható: a fotózáshoz és a horgászathoz. A fotózással való első számú analógiája az esszenciális készülékigény. Ahhoz, hogy barbecue technikával süthessünk, mindenképpen szükséges egy stabil eszköz. Bármelyik típushoz is tartoznak, a…..
nyubocs 2014.03.10 11:24:50
@Márkaséf: @Őrház: @Csumpitáz Béla:

Így van, az első cikk volt. Aztán hülye módon már megírtam a kommentet, mire észrevettem, hogy bizony klasszul le van tisztázva.

A hóbortosságomért elnézést :)
Ki gondolta volna, hogy az Apocalyptica által már velőig rágott csontot valaki újra sikerre tudja vinni. Pedig a 2Cellos megcsinálta. A Luka Šulić és Stjepan Hauser alkotta duó szekere már fut egy ideje, de akkor lettek tényleg híresek, mikor a Smooth Criminal című Michael…..
nyubocs 2014.02.23 22:13:24
@dankógábor: Bocs, akkor én kérek elnézést, ezt nem tudtam.
A Back in Black meg a You shook me all night long volt benne (meg a Steve Vai-al közös, amit közben Ti is felraktatok.)
A Luka Sulic és Stjepan Hauser alkotta horvát csellópáros a 2Cellos szerepelt már nálunk, akkor éppen Guns N' Rosest játszottak. Legújabb klipjükben nem átallották feldolgozni az AC/DC legendás Thunderstruck-jét. Szerintünk egész jól sikerült. ..
Vártunk pár napot, adtunk esélyt a köztévének, hogy oldja meg az olimpiai közvetítések alatt állandóan felbukkanó problémákat, hogy legyenek túl a pillanatnyi fennakadásokon meg előre nem bekalkulálható technikai zavarokon, de kénytelenek voltunk rájönni, hogy feleslegesen. Az…..
nyubocs 2014.02.14 12:48:48
@cradbox:
Ehhez képest amit írsz, Kálomista azt mondta, hogy mi magyarok genetikailag alkalmasok vagyunk a kiváló eredményekre a téli sportokban.

Na most akkor?