Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Puffin

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap este Jared Gurman és csaja, mint minden rendes ember, a The Walking Dead félévadzáró epizódját nézte otthon, és addig, míg a tévében a zombik vegzálták a jónépet, még senkinek semmi baja nem volt. Amint vége lett a résznek, a pár vitázni kezdett, mint később…..
Puffin 2012.12.07 09:35:43
@Lone wolf..: Na ja, tuti, hogy mi magyarok elkezdenénk pénzt gyűjteni nekik, esetleg visszasírni némely már eltávozott karaktert. Bár a Dallas óta tudjuk, hogy az nem lehetetlen: pl. Rick zuhanyzás közben hirtelen rájön, hogy csak álmodta Lori halálát, stb.
De ha már gyűjtés, én szívesen áldoznék például arra, hogy Carl levegye végre azt az idegesítő kalapot. :)
Hannibal Lecter sztorija minden horrorrajongó előtt ismert, a neves pszichiáterből lett sorozatgyilkos kannibálról készült már egy szenzációs, Oscar-díjas horror is (A bárányok hallgatnak) és egy kevésbé sikerült folytatás, valamint egy közepes előzményfilm, sőt, Embervadász…..
Az AMC-nél minden bizonnyal pezsgőt bontottak a The Walking Dead című horrorsorozat vasárnap esti fináléja után, illetve másnap reggel, amikor a nézettségi adatok beérkeztek, hiszen a 13. epizód a kábeladó történetének legnézettebb programja lett kilencmillió nézőjével. És ha…..
Feléhez ért a The Walking Dead második évada, és ha lehet hinni a fanyalgóknak, elvett az ember életéből 7x42 percet, amit soha nem kap már vissza. Ez így persze, már elnézést, nettó faszság, bár az igaz, hogy a pilot feszültségét és izgalmát, azt a vizuális élményt csak…..
Az Arrested Development a Fox egyik legviccesebb sorozata volt annak idején, de csak három évadot ért meg a csatornán, mert a nézettsége annak ellenére nem volt túl jó, hogy a kritikusok zabálták, és igen lelkes rajongótábora is akadt. A sorozat 2006-os befejezése óta szinte hetente…..
Puffin 2011.11.23 15:49:31
@Mad Mind:
Igen, a Firefly kicsit problémás lehet, arról nem is beszélve, hogy egy pár szereplőt megöltek a lezárásnak szánt Serenity-ben.
Időközben viszont eszembe jutott még egy sorozat, amiből megkockáztatom, hogy el lehetne viselni némi folytatást: Pushing Daisies. :)
comment:com Hírek kávé mellé 2011.08.26 10:30:00
A Wonder Years című kultikus sorozat egyik producere beperelte a 20th Century Fox-ot, mert állítása szerint az 1988-93 között adáson levő, és azóta is állandóan ismételt sorozat után nem kapta meg a neki…..
Van videónk is, bizony. Az első forgatási nap ilyen volt: ..
comment:com Mi lett Hoffer Misivel? 2011.06.22 11:00:00
A Barátok közt egykori meleg srácát alakító Halász Gáborról közöl ma portrét a Népszabadság. A visszafogottan ajnározó cikkből kiderül, hogy hova tűnt az elmúlt években a fiatal színész. Annak, aki nem tudta volna, eláruljuk, hogy Kiskutasra.A Zalaegerszeg környéki, 220…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.06.02 09:30:00
The World According to Paris címmel új reality-be vágta műhaját Paris Hilton. A cél: bebizonyítani, hogy több esze van, mint VV Giginek.Cobie Smulders (HIMYM) elvakult Canucks-rajongó, és most, hogy kedvenc csapata a Stanley Kupa döntőjében vitézkedik a Bruins ellen (az első meccset…..
Puffin 2011.06.02 11:57:15
@doggfather: Meg az életben is! :)
Nem a karaktert, a színészt kellene kitalálni, bár nem fog nagyon belerokkanni senki. ..
Puffin 2011.05.17 15:27:14
Megszüntetik 2 rész után a The Paul Reiser Show-t. Az NBC csatorna a kevés néző miatt leállította az új komédiasorozatot. Az indulást 3,3 millióan követték, ami 2,5 millióra csökkent. Ez hozta az NBC sorozatai közül a legkevesebb nézőt, így a már elkészült négy részt nem is…..
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
Puffin 2011.02.16 15:30:55
Nem tudom, ki készítette ezt a promót a Film+-nak, de innen is gratulálok neki, további munkasikeret! ..
A Kapj el, ha tudsz című filmre emlékeztető esetről számot be a Daily Mail múlt héten, olyanról, amiről az ember azt hinné, hogy nem nagyon fordulhat elő egy olyan, meglehetősen szigorú szabályok alapján működő rendszerben, mint az igazságszolgáltatás. Arról nem is beszélve,…..
comment:com A nap képe 2010.11.29 10:00:00
Kivételesen nem J.Z. kolléga, hanem partnere a lényeg a képen: a Mentalista egyik főszereplője, Robin Tunney vigyorog mellette, aki kivételesen nem forgatás örvén volt Budapesten, hanem elkísérte rocker csávóját, a Helmet zenekar énekes/gitárosát, Page Hamiltont, akiről az ugrás…..
Puffin 2010.11.29 12:56:03
comment:com John Cleese 71 éves 2010.10.28 15:30:00
Nagyon sok boldog születésnapot innen is. Ennek alkalmából van egy felejthetetlen jelenetünk a Vaczak szállóból, jó szórakozást hozzá! ..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.10.15 09:30:00
Louise Fletcher, azaz a főnéni a Száll a kakukk fészkére című zseniális filmből, a Doktor Addisonban lesz vendégszereplő. Az ABC újabb forgatókönyveket kért a Testvérek, a No Ordinary Family és a bemutatás előtt álló Off the Map alkotóitól, a CW a Life Unexpected…..
Nagyszerű hírünk van a kedves sorozatgyilkos-rajongók számára: Peter Weller, az ember, akinél jobban pszichopatákat csak a megboldogult Dennis Hopper tudott alakítani (meg persze Christopher Walken, de őm külön kategória) szerepelni fog a Dexter következő évadában.Weller a 12…..
w A polip erekciója 2010.07.09 05:30:00
Óh, én nem igy képzeltem el a rendet. Lelkem nem ily honos. Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet, aki alattomos.   Szar és húgy között múlt ki a szocialista ciklus, egyre magasabb rangú kádereket kísérgettek rabszíjon a rendőrök a végén. Loptak a BKV-nál, loptak a…..
A Comment:com közel két éves adósságát törleszjük az ABC nyári sikerműsorának, a vetélkedő/relaity Wipeout bemutatójával. 12-15 aktuális sorozatot követő közepesen megrögzött sorozatmániásként a realityk (bármilyen jókat is röhögök egy Survivor vagy Rock of Love…..
Nem coming out, nyugi, nem úgy szeretem én ezt a nagyszerű fickót, hanem amúgy, azt akarom, hogy ő legyen a legjobb barátom, és sokat beszélgessünk, mert egy elképesztően kedves és jópofa fazon. A Castle forgatásán megkérdezték tőle, miért nem ő csinálja a veszélyesebb…..