Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bulgárkertész

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó hír, hogy nem minden véglényt sikerült leszerződtetni a metróba őrnek, jutott belőlük a versenyszférába is. Doyle 12, 11 és 8 éves gyereke újságot és pár kisebb dolgot venni ugrott be a Tescóba. Hiába volt számlájuk arról, hogy az újságjaikat helyben, a hipermarket…..
bulgárkertész 2009.03.30 15:38:02
@májgeriberi: Az ilyen proli hozzáállás, mint amilyen a tied pajtás, miatt tart ezen a színvonalon az ország. Mindekivel mindent meg lehet csinálni, ugye bunyesz ? Pofa alapállásba', oszt' kuss, majd megmondják neked, hogy mit csinálj, mit, mikor, hogyan érts, és hogy loptál-e a Tescóban vagy nem. Szánalmas pöcs.
Sem engem, sem a gyerekeimet 2 m-nél jobban nem közelíthet meg semmilyen biztonsági őr, mert elküldöm a kurvannyába. Tán csak nem Te is az vagy, pajti ?
bulgárkertész 2009.03.30 15:48:16
@Vesper: Na, még egy taplovics biztonsági őr... Váltásban vagytok a májgeriberivel, mi ?
bulgárkertész 2009.03.31 11:19:47
@morrisal_: Mit jelent az, hogy "provokatívan vásároltak ", he ? Hogyan kell provokatívan vásárolni, pajti ?
A történetben szerepelt, hogy a pénztárosnő már csekkolta az újságot.
Az a dolga a biztonsági őrnek, hogy bunkó módon letolvajozza a gyerekeket ?
Értem én, hogy Te is biztiőr vagy, pajtás, de akinek nem volt gyerekszobája, az ne válasszon olyan foglalkozást, ahol emberekkel kell bánni.
Nehéz eldönteni, de nekem talán ez eddig a kedvenc Homár-sztorim. Fél órája olvastam, még most is göcögök és rázom a fejem, a kedvem ennek megfelelően - mellhártya ide vagy oda - napsugaras. Pedig amit itt olvasni fognak, egy pánikolásra legkevésbé sem hajlamos állapolgárt is…..