Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AdmiralKex

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mutatok most több képet a jelenlegi legjobb mellű tiniről...
Nna nem az enyém, habár ő is volt már kétszer is, hanem ez az egyik kedvenc topicom a Preggophilia fórumon. Nézzétek a srác barátnőjét milyen elképesztően brutál csodás. Főleg a szétrobbanó mellektől vagyok ki...
Van egy hobbi, amit mindenki ismer, de relatíve kevesen űzik. Sokan lenézik, merthogy szerintük csak drága játék, akik csinálják, azok viszont már-már vallásos áhitattal mélyülnek el benne. Ez a hobbi a makettezés. A blogunk témájához azonban több szállal is kapcsolódik, főleg…..
Egy megszédült, de hazatántorgott hazánkfiával készült riport alapján, Zórád Ernő zseniális rajzaival. Tanulságos dia arról, hogy ne menj az idegenlégióba, mert megvernek a nácik. Ahogyan a múltkor is, a diasor végén galériában is megnézhető a film nagyobb méretben...
Egy magyar feltaláló azonban nem csak szmogtól szabadítaná meg a városlakókat, de egyben esti utcai fényt is biztosítana esztétikus viráglámpájával.   A budapesti Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatója, Horváth Péter olyan lámpát tervezett, amelynek egyik szára képes…..
Egy kontrollertől nem várunk el sokat: passzoljon a kezünkbe, vagy legalábbis legyen fájdalommentes a használata, és reagáljon gyorsan és pontosan, hogy irányítani lehessen vele a játék eseményeit. A játékipar kb. fél évszázados történelme során persze kitermelt egy-két olyan…..
"A mai nap válogatása mind Patty Allison munkáiból került ki. Ő fekete-fehér fotókat színez ki utólag és az eredmény egészen lenyűgöző. Nem tudom, hogy más hogy van ezzel, de számomra a közelmúlt története attól, hogy színes képeken látom, egészen más töltetet és jelentőséget kap." - Sam.…..
AdmiralKex 2015.02.16 08:40:22
@AtiSnatch: Halló! Chevrolet Impala? Remélem nem tárcsáztam félre. Johnny Crunch vagyok, a KDRT-től! K-D-R-T! Te mesüge!
Az időutazás témáját már sokan sokféleképpen feldolgozták mozgóképes formában. Ennek ellenére mégis úgy gondolom, hogy kevés az igazán minőségi, emlékezetes darab. Vagy logikai bukfencekkel vágják tönkre az egész koncepciót vagy szimplán az időutazás témáját nem…..
AdmiralKex 2015.01.31 21:41:14
A karácsonyi sportversenyekre az állandó elfoglaltság miatt nem tudtunk készülni, meg a parancsnokság nem is vette komolyan a dolgot. Ennek köszönhetően a focira kétszer annyian érkeztünk, ahány hely a keretben lett volna. Még kijelölt csapat sem volt, nem hogy bármilyen…..
AdmiralKex 2015.01.10 09:21:42
@Sátán meg a Jocó:
(„Amikor összetalálkoztok a hitetlenekkel a csatamezőn, vágjátok el a torkukat!” – Korán 47:4)

Ne magyarázzuk félre: CSATAMEZŐN!!!
  Ferenc Ferdinánd és felesége utolsó, végzetessé vált szarajevói utazásáról következzenek a felvételek. És ekkor eldördült a lövés. A merénylet során használt autó, Ferenc Ferdinánd véres egyenruhája Bécsben, a Hadtörténeti Múzeumban megtekinthető. ..
Fotó: Róka László -MTI/Index Hajaj, nagy a baj. Már több, mint egy hónapot csúszik az indulás. A teszteredmények siralmasan pocsékok.  Gyakran lefagy a számítógépes kapcsolat, és olyan is előfordult, hogy PIN-kód és bármilyen adat nélkül, egyetlen érintésre kiadta a…..
AdmiralKex 2014.06.04 15:46:02
Azt mondja Lukács Laci Tankcsapda-frontember, hogy a Köpök rátok című új daluk mindazoknak szól, akik az elmúlt években megvádolták őket azzal, hogy már nem olyanok, mint régen, meg hogy eladták magukat. Mindezt a dal klipjéhez tartozó werkfilmben nyilatkozza (alább látható) sok…..
Biztonsági borotva két pengével, duplán dupla éllel? Magadtól eszedbe jutott volna? Nem hát. De azért volt, akinek igen. Mint minden évben, idén is voltam a nürnbergi IWA Outdoor Classics-on, Európa legjelentősebb fegyver-, vadász- stb. kiállításán. A kések miatt, persze –…..
AdmiralKex 2014.03.18 16:30:53
Pornolover blog Britney Young 2014.01.04 18:01:34
 ..
AdmiralKex 2014.01.06 21:32:09
AdmiralKex 2014.01.06 21:33:02
AdmiralKex 2014.01.06 21:33:43
Október hatodikára emlékezünk ezen a hideg őszi napon. Mivel a szerkesztőség tagjai az utóbbi pár hétben a passzív ellenállást (hiába, a munka) választották a cikkírás területén, ezért a mai poszt egy korábbi írásokból készített ajánló. Tudjuk, hogy jelen cikk…..
AdmiralKex 2013.10.08 11:30:10
        Telepítés: 1.Csatlakoztatod a telefont a számítógéphez, felmásolod az sd kártyára a felinstallálni kívánt apk fájlt 2.Fájlkezelővel(pl astro fájlkezelő) megnyitod az apk fájlt Ilyenkor két lehetőség…..
AdmiralKex 2011.11.14 10:43:00
Ma Pánczél Gabriellával ismerkedhettek meg, aki a Mindshare Médiaügynökségnél média tervező. Gabót leginkább zenei eseményeken lehet megtalálni, ha éppen nem dolgozik (és nagyon jó ízlése van zeneileg, bár csak Tankcsapda koncertre kísérném el, hangversenyre már nem biztos…..
Az Angry Birds Seasons hamarosan új résszel bővül. Halloween és Karácsony után itt a következő nagy ünnep, a Valentin nap; nem is maradunk új Angry Birds pályák nélkül. A Deutsche Welle videójából az derül ki hogy február 14-én kerül ki a Marketre a folytatás. ..
AdmiralKex 2011.01.24 19:44:06
Appdroid Angry Birds 2010.09.04 14:18:00
Az iOS appstore-t letaroló platformjáték bétája végre megérkezett hozzánk, androidos gémerekhez is. A hivatalosan "Beta Lite" megnevezésű játékon nem igazán látszik a béta mivolta: nem fagy, nem szaggat, káprázatos a grafika, és persze lebilincselő a játékmenet. Az…..
 Majd ha egyszer megtanuljuk becsüni a másikat, akkor ennek a blognak nem lesz értelme.Én 21 éves lány, ő 23 éves szintén lány. Nem, nem futó kaland, még majdnem azt is bemeséltem magamnak, hogy életem nője. Nem kerestem barátnőt, nagyon is jól elvoltam a szingli életemmel, a…..
Cukiság pólót nyert Moli és két macskája a nyár utolós vizes állat pályázatán. Gratulálunk! Most gondolkodunk valami következő pályázaton, egyelőre nem jutott eszünkbe még semmi.   ..
AdmiralKex 2009.08.29 11:10:51
Itt a nyár, a hőmérséklet csúcsokat döntöget, s aki teheti, felfüggeszti a nemzetgazdaság gyarapítására tett – olykor hiábavalónak tűnő – erőfeszítéseit. Olvasóink egy része javában készül a szabadságra, s a lemilblog (deklarált közszolgálati küldetésének…..
Linda sztorija üde színfolt a sok anyázós, mérgelődős, erőszakos történet között. Nincs is viccesebb annál, mint amikor egy zselés hajú faszacsávó nekiáll vagánykodni, hogy bevágódjon, aztán néhány pillanat alatt egymás után többször is beégeti magát, egészen a…..