Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Curval

38 bejegyzést írt és 333 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Filippov Gábor Facebook-bejegyzésének átvétele, a szerző engedélyével)Szóval azt gondoltam, hogy érdemes a háborgás előtt várni három napot, mert hátha csak lassúak, nehezen mozdulnak. De most már tényleg iszonyatosan kínos, hogy a világ egyik legnagyobb, nem mellékesen magyar…..
Curval 2014.02.03 12:56:18
@Bicepsz Elek: Az elég durva lett volna, mivel Nemeskürty még él. :)
Kibmari te szarA kurva anyádmegöllek bazmegMeg egy rendőrt isFasz..
egyévesek lettünk, már lehet minket basznikezdjétek el szépen, a farpicsánkat nyalni.seggem lika színtelen, de már rég nem szagtalanegy ideje száraz fasszal sajna-bajna baszatlan.kurvákat itt nyalatunk, anyákat meg baszunka pofádra lyukat vágunk, majd szépen bele szarunk.van itt…..
absztraktor Áron 2 2009.11.14 22:39:00
Emberkedel, Áron? Azt hiszed, attól nagyobb lesz a jancsid, Áron? Velem te ne szívózzál, mert pofán baszlak szaros lapáttal, Áron.Te leprás fasz, te kibekúrt jeti, ebolás hernyó, éces tehén, te kibaszott hepa B-s lófasz, szájbakúrt tífuszos hangya, te bronchitises barom, kanyarós…..
vidéken élni szar. ott nincs tévé és internet, csak a kocsma és a kossuth rádió. megjegyzem ezért ilyen ostobák a vidéki emberek. meg bazmeg nem is az ősmagyar budapesti nyelvet használják, hanem valami elkorcsosult makogást. egyébként meglepő a hasonlóság a vidéki emberek,…..
absztraktor Áron 1. 2009.10.31 21:10:00
Na ide figyeljél, Áron. Mostantól kurvára húzzad meg magad, Áron. Hallod? Mi a faszt nézel, Áron? Ne nézzél, mert egy akkora faszt kapsz a szádba, hogy gecibe fulladsz anyáddal együtt. Áron.Nézzél magadba, buzigyerek, buziáron, geicáron, fostosáron, kurvaanyád, ne másszál a…..
Ismét kedvenc szajhaistennőnkhöz kanyarodunk vissza, hogy ókormániás olvasóink kedvére tegyünk, és ezúttal az alvilágot még csak érinteni se fogjuk, mint  Adonisz esetében … Én oroszlánt csak takaró formájában szoktam látni, nincs ezekre valamilyen…..
Mára már elértem azt a szintet, hogy az ilyenekkel nem foglalkozom, modell lettem, nem foglalkozva olyanokkal, akik nem tudják értékelni azt, aki vagyok. A kép innenDrága Szakítósok, Blogolvasók, Látogatók! Gyermeteg és naív voltam, beismerem, de mégis.Telnek-múlnak az…..
Eszperente Seperj, s szexelhetsz! 2009.11.02 10:20:00
Fel lett fedezve s megjelent nem egy helyen, mely esetben rendesen sepersz, eledelt keversz meg stexet temelsz  - rendszeresebben szexelsz. Ez lehetetlen! Felteszem, ezekkel rengeteg perced elmegy, este meg ernyedten leheversz s szenderegsz, szex fele nem tekereg eszed.…..
Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy ez a fajta reklámtechnika törvényes-e. Az biztos, hogy a bankjegyeket megrongálni nem szabad, de azt nem tudom, hogy ha ráfirkálnak, illetve - mint ebben az esetben is - rápecsételnek valamit, az érvénytelenné teszi-e a bankjegyet. Valószínűleg…..
Mégsem Friderikusz Sándor a Mokka befutója. Legalábbis egyelőre. Bárdosék távozása után ugyanis gyorsan be kellett tömködni a Tényekben tátongó lyukat, erre átvezényelték az esti híradóba Azurákot, viszont így a Mokkában maradt üres hely. Múlt hét pénteken még úgy…..
Nemrég megírtuk, hogy két Indexes is megszívta a CIB-es kártyájával, de nem voltak ezzel egyedül: Etele személyesen érdeklődött a bankban és kiderült, hogy az új székházunkhoz legközelebbi fiók automatáját buherálták meg a trükkös csalók. Na, szoval nekem nem vettek le…..
Sasvári Plastik Angelday József internetes híresembertől kaptuk 2 perccel ezelőtt ezt az ocsmányságot. Barátunk jellemző módon letagadta, hogy ő találta volna ki a ritka műfajú (rövidítésvicc X parasztvicc) alkotást, amit emberileg amúgy akár meg is lehetne érteni, hiszen: -…..
Mónika gyorsjelenti shoppingolásból, hogy aki csak amiatt menne be az üzletbe, inkább menjen az Árkádba, mert 10 ezer forint lett a vásárlási limit az ingyenes parkoláshoz: Szeretném figyelmeztetni a gyanútlanul az Örs Vezér téri IKEA-ba betévedő és netán nézelődni kívánó…..
Subba Duplapunetti 2009.10.31 14:10:00
A Vászka által bekuldött Freak Fuckers után nekem is sikerült felkutatnom isten egy másik csodálatos teremtményét! A videón szereplő csajnak egyedül van annyi genitáliája, mint a posztképen lévő két hölgynek együttvéve (a seggük mennyire fotosopp már!!), és a jelek szerint…..
Szopóklész,Fostojevszkij,Arthur Fostler,William Seggspeare,Petőfi Szarpor,Aranyér János,Wasstüdő Albert,Karl Majom,Levanszarva Tolsztoj,Vörösseggű Majom,és Pilinszky Hányok.na ennyi, akinek még eszébe jut vmi, az bassza bele kommentbe és híres lesz. csá..
Curval 2009.10.25 23:11:00
absztraktor Szombat este 2009.10.25 00:05:00
Zsibbad a faszom. Ezért most telefosok egy őzhullát. Aztán megbaszom anyád fasszal és kandeláberrel...
absztraktor In concreto 2009.10.15 00:00:00
Híg fos szorult a seggembe,Baszomanyád, faszomöccse...
absztraktor keresőgecik sok 2009.10.07 13:20:23
itt volt az ideje, h újabb keresőgeciket szopjunk ki. nesztek. ez most kicsit sok lett, pedig válogattam is, de rég volt már ilyen. pirosakra külön odafigyelni. szard a makkom köcsögkutya+baszás 13 lovak+basznak 8 öreg+pina 7 ven+picsak 7…..
Curval 2009.10.07 13:47:12
Lassan hajnalodott, de végre eljött a reggel. És világosban sosem oly ijesztőek az éjszaka árnyai...A kép innenKedves Blogolvasók,Bálinttal egy Bálint-napi buliban találkoztam, egy társaságban, amelyhez ő is, én is csak lazán kapcsolódtunk. Csöndes, szelíd fiúnak tűnt, olyan…..
Subba Keresztyény zsibvásár 2009.10.07 12:40:00
Örömmel látom, hogy a vallásos emberek is hódolhatnak a vásárlás örömeinek olyan hasznos termékek megvásárlásával, mint például a II. János Pál Pápa barométer...
Ádám meglepődve tapasztalta, hogy évek óta elhanyagolt nyaralótelke vidékén az önkormányzat kiszervezte a szemétgyűjtést, akik most visszamenőleg ki is számláztak neki fél év fantomszemétszállítást: Ma landolt a postaládábmabn egy számlának látszó levél a Remondis…..
Na kérem szépen, mai posztunkat egy olyan Valaki szerzette, aki annyira félti identitását, hogy még művésznevét is nekem kellett kitalálnom. Olvassátok hát Pierre Woodmantől az informatikusok egy újabb, kiemelt fajtáját sok szeretettel s jó kedvvel: A modoros IT-vezető…..
Curval 2009.10.07 13:32:05
Na most viszont, kínos vagy nem, be kell vallanom, hogy Hancuval tizenöt percig vinnyogtunk Burgonya Béla küldeményén, aztán, mivel a ti förmedvényeiteket olvassuk álló nap, így az agyunk elfolyósodott, képtelenek voltunk eldönteni, hogy ez-e a legjobb kérdés, amit valaha olvastunk.…..
Curval 2009.10.07 13:30:57
absztraktor . 2009.10.02 23:07:39
Boldog lófaszt...
Curval 2009.10.02 23:36:34
Curval 2009.10.03 15:02:04