Regisztráció Blogot indítok
Adatok
martianhellacopter

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
The Smashing Pumpkins – Oceania(EMI) Billy Corgan, aki tulajdonképpen egy személyben a Smashing Pumpkins, nem könnyíti meg a biográfiaírók helyzetét. Annyi kavarás, változás volt a Smashing Pumpkins név alatt, hogy az új lemez megjelenése előtt nem is lehetett tudni, hogy ez most…..
martianhellacopter 2012.08.11 17:02:06
2004-es Damages nagylemezük óta túl sokat nem hallani a Jon Spencer Blues Explosionről azon kívül, hogy két éve újra kiadták majdnem az összes korábbi munkájukat. Most viszont végre készül az új album, amelyről tudni lehet, hogy szeptember 18-án jelenik majd meg és a Meat and…..
martianhellacopter 2012.06.26 22:14:06
Közeledik az új Smashing Pumpkins-nagylemez és mi sem jobb hírverés annál, ha Billy Corgan frontember szép lassan beleköt, akibe csak tud. Több interjút is adott az utóbbi időben, egyikben a volt zenésztársait szapulja, másikban pedig a Radioheadet kínálta meg pár keresetlen…..
Belsőség Már csak 12 nap! 2012.04.17 11:22:00
Körülbelül 30 éves autóbuzi ön? Egyáltalán, szereti ön az autóversenyt? Egy könnyű teszttel megtudhatja. Figyelem: Diebels Alt, Klaus Ludwig, Roberto Ravaglia, Evo1, Hans Stuck, Nicola Larini, V6 Ti, Manuel Reuter, Cliff, Johnny Cecotto, Alessandro Nannini, Avus. Ha ezek a random szavak…..
martianhellacopter 2012.04.18 01:19:53
@Gee Halen: Mi bajod az új Indykkel? :) Nekem tetszenek. Sajnálnám, ha eltűnne a sorozat, de kb. transzformálódni fog megint inkább (még 3 évet tuti kihúz az IZOD-nak azt hiszem 2015-ig van szerződése, mint főszponzor).
A NASCAR az egyik legjobb széria, amit valaha kitaláltak. Valahol értem az európai ember "oválfóbiáját", elfogadni nem tudom, mert leginkább tudatlanságból ered a dolog (nem célom olcsózni senkit, félreértés ne essék). Óriási versenyeket produkálnak mióta a sorozat létezik.
Nekem pont az F1-gyel van tele a tököm, nem is igazán követem.
13 éve egy Hermann Tilke nevű fazon építi a versenypályákat, már-már unalmasan. GALÉRIA!   Furcsa ilyet mondani, de a Forma-1-ben 1999-ben beköszöntött a jövő. A sorozat mindenható ura, Bernie Ecclestone ekkor kezdte kiszélesíteni a versenyt, behozni új futamokat, a térképen…..
A Napló személyes írás. Egy személyes írásból levont következtetések szintén személyesek lesznek. Az én következtetésem pedig az, hogy Széchenyi mentálisan beteg volt.  Merész kijelentés ez legnagyobb magyarról (és nem csupán frázisok szintjén tartozott a legnagyobbak…..
Hogy mi a fene történt a U2 kollektív tudatában 1987 – és a világ legázolását hozó Joshua Tree – után, ami aztán rávezetett az 1991. november 19-i dátumra, annak vizsgálatára egész elméleti szakosztályokat lehetne felhúzni újságírókból, zenebolondokból és…..
Detroit nemcsak kezdeti sikereit, hanem a több mint 50 éve tartó agóniáját is az autógyártásának köszönheti. A tartós munkanélküliség és az elszegényedés miatt az emberek 1967 júliusában utcai harcok útján próbálták bajaikat kifejezni és a kormánnyal orvosoltatni. A…..
Lehet, hogy mi vagyunk túl szkeptikus természetűek, de nem tudjuk elképzelni, hogy az alábbi videóban látott jelenet ne lett volna az utolsó mozzanatig megrendezve. Az MTV európai díjkiosztó gáláján Hayden Pannetierre, a Hősök egykori szereplője éppen Lady Gagának adott volna át…..
martianhellacopter 2011.11.07 13:21:07
@B-rocker: pszt, az jövőre lesz...
Red Hot Chili Peppers - I'm With You (Warner/mTon) A Red Hot Chili Peppers az a zenekar, amelyik soha nem jön el a Szigetre, és lassan ott tartunk, hogy Budapestre sem (azt a Dave Navarro gitárossal való egyszeri erre tévedést leszámítva). Úgy tűnik a magyar embereknek megfizethetetlen egy…..
1991. szeptember 24-én jelent meg a Nirvana Nevermind című második nagylemeze, amit azóta a könnyűzene történetének egyik legfontosabb albumának választottak meg világszerte, és amivel a grunge-korszakot fémjelezni szokták. A kerek évforduló alkalmából a Universal kiadó újra…..
„Nem olyan játékos vagyok, akinek az a célja, hogy kétmillió euró fölött keressen. Én spanyol vagy olasz csapatban játszanék szívesen, csak azért nem mennék el Törökországba, hogy ne legyenek anyagi gondjaim.” (Dzsudzsák 2010-ben, via Markoferko)   Nem is ment…..
martianhellacopter 2011.06.08 20:28:36
@bz249: ott a pont.

hagyjátok már szerencsétlent, meg ezt az egész "magyar futball" históriát. Bájdövéj ha pl. a Juve VITTE volna, akkor meg az lenne a baj, hogy na egy csaló csapatba kerül, miért nem a PL-be, és így tovább. Anyázni, az megy.
2perc ötletes székek 2011.05.03 09:36:37
martianhellacopter 2011.05.05 13:11:03
www.dedon.de

Az ár olyan 2000-2500 dollár.
IDDQD Négy Mario egyszerre 2011.04.05 19:31:53
Húbazmeg rovatunk mai adásában egy szent őrült egyszerre játszik a NES-es Super Mario Bros 1, 2, 2J (ez a 2 japán verziója, ami más mint az amerikai), és 3 részével. Egy kontroller, négy játék. Ez persze alapjáraton lehetetlen, itt jön képbe a TAS, vagyis tool-assisted speedrun: a…..
Nem is tudjuk hirtelen, hogyan mutassuk be az amerikai Bellrayst, de talán a legtöbben arra kapják fel majd a fejüket, hogy Lisa Kekaula, a garázsrock-zenekar énekesnője szerepel a Basement Jaxx Good Luck című slágerében, ráadásul ő énekelt a Szigeten is a popcsapat vendégeként…..
martianhellacopter 2011.03.25 17:21:47
Sejtem, hogy a művészetben járatosak most a szívükhöz fognak kapni, de be kell valljam, én tegnapig nem is tudtam, hogy Budapesten van szobra Darth Vadernek! Ráadásul a Sith Sötét Lovagjának egy elég kevéssé ismert korszakából, amikor éppen nem is volt annyira Sötét:Persze én…..
martianhellacopter 2011.03.25 01:56:15
A honvédelmi miniszter szerint mindent megteszünk, ami tőlünk telik, hogy segítsük a nemzetközi hadműveletet. Az Egyesült Államok, Franciaország, Nagy-Britannia, Kanada és Olaszország alkotta koalícióhoz Magyarország is csatlakozott - jelentette be Dr. Hende Csaba honvédelmi…..
martianhellacopter 2011.03.24 12:04:59
@KolompárRómeó: Nem lehetne hogy személyesen ő menjen? Esetleg az összes nyomival együtt adnának egy koncertet? Ezt nem én mondtam, ha esetleg megtörténne és még nagyobb ramazurit okoznának arrafelé...esetleg...
A Frostos kocsi nem is rossz. Feltűnő se lenne, miután megszólal :)
A német Bild épp a magyar pályába sűrítette bele az F1-főnök összes blőd találmányát, kiegészítve saját hülyeségeivel. Talán mert az eredeti Hungaroringet maga Ecclestone rajzolta meg. Bernie Ecclestone egy-két éve levágható kanyarokat akart, idén azt találta ki, locsolják…..
IDDQD Super Mario fps-ben 2011.03.22 20:06:00
Igazából szégyen, hogy csak most posztoljuk az elmúlt napok legjobb játékos videóját, mert többen is felhívtátok rá a figyelmünket, de jobb később, mint egyszer sem: Igen, ez a NES-es klasszikus Super Mario Bros első pályája 3D-ben, fps nézetben. Egy Brandon Laatsch nevű…..
martianhellacopter 2011.03.23 02:44:21
Fuck To The Music Stooges rider 2011.03.04 12:14:00
Ahoz hogy az ember Iggy Poppal zenéljen, vagy bármilyen körülötte zajló tevékenységben részt vegyen, igényel némi kreténséget, de azt hiszem a kiszivárgott rider mindent felülmúl." We do not have a lighting designer, or lighting person of any kind. We had a…..
martianhellacopter 2011.03.05 12:24:33
Elég régen megtalálható itt (sok más riderrel egyetemben): www.thesmokinggun.com/backstage/arena-rock/iggy-pop

Az értékéből semmit nem von le, magasan a legszórakoztatóbb darab közülük.
"Kisbabát vár Fehér Anna! A Jászai-díjas színésznőnek az elmúlt ötvenkét évben nem adatott meg a lehetősége, hogy saját csöppségét tarthassa a karjában, de ez nem jelentette azt, hogy lemondott volna az anyaságról" - írja a mai Blikk a kultikus Szomszédok…..
Talán ez az egyetlen megoldás a közelgő demográfiai katasztrófa és az annak hatásait előrehozó eltartotti csapda kivédésére. Radikális megoldás, de a maga korában az általános választójog vagy az amerikai polgárjogi törvény is az volt. (Fotó: syracuse.com) A hírek…..
martianhellacopter 2011.02.14 11:58:35
@GGG77: Helyi választásokat nyertek már így...világos lépés ahhoz, hogy bebetonozzák a következő választási győzelmet...
Társadalmi helyzet szempontjából borzasztó morális kérdéseket vet fel. Legközelebb köbcenti lesz mérték?

A mennyiség - akárhogy is nézzük - fordítottan arányos a minőséggel. Teljesen egyértelmű, hogy nem érdekeltek az utóbbiban.
Lángoló Gitárok Élt 33 évet 2011.02.12 15:00:00
Hobo Blues Band-búcsúkoncert @ 2011.02.11.Amikor a Hobo Blues Band tagjai utolsó előtti koncertjükön meghajoltak, és lementek a színpadról, Póka Egon még odaszólt a közönségnek: „Gyertek el holnap is! Mi mindennap itt játszunk!” És bár ez tényleg vicces volt, valahogy…..