Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alione

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Avagy, hogy hogy erről nem beszél senki? Pedig nem egy Nagy Sándor, a hódító-szindrómával van dolgunk, azaz a sok tehetség ellenére nem sikerül jó filmet összehozni. Mert ez igenis jól sikerült! A mágus - Magic (1978)   Rendezte: Richard Attenborough Akkor lássuk gyorsan a…..
Anno a Ház az erdő mélyén kibeszélős-elemzős írásom elég nagy népszerűségnek örvendett, nem tudom, hogy azért, mert jó volt vitatkozni a film zsenialitásán, vagy csak mert tényleg megérdemelte a különleges bánásmódot. Így most kísérleti jelleggel ezt megismételném egy…..
Mostanában nem készülnek jó gengszterfilmek, Miért? Egyszerűen azért, mert napjainkban a bűnözés világa sokkal fehérgallérosabb lett, mint korábban, a mai modern technika feleslegessé teszi a fizikai erőszakot, egyre inkább a számítógép veszi át az übercool mordályok helyét.…..
Alione 2014.03.11 18:23:37
Tom Six elmondása szerint a trilógiából ebben erősítettek csak igazán rá a fekete humorra. És amíg az első két rész inkább európai volt, addig az utolsó már leginkább amerikai lesz, nagyobb költségvetéssel, jobb zenével és egy XXL-es emberi százlábúval. A sztori egy …..
Alione 2014.03.09 15:47:52
Horror-Mirror Maradandó élmény 2013.05.24 17:56:43
Amikor felröppent a hír, hogy a maga nemében zseniális Maniac-ot feldolgozzák Frodó úrfival a főszerepben, nem kicsit kiakadtam. Aztán jött egy biztató előzetes, és azon kaptam magam, hogy kifejezetten várom a megtekintését. A végeredményre azonban még én sem…..
Alione 2014.01.12 22:08:05
Április 5-én új nagylemezzel jelentkezik a Hősök - amely a Lángoló Gitárokon aznap meghallgatható lesz - erről korábban megmutattuk már a Tűz lesz, Út a vadonba és a Megismételhetetlen című dalokat, most pedig itt a Hip Hop Hatalalom, a rapformáció eddig legnagyobb projektje,…..
Alione 2013.11.25 18:32:14
@Széll Bence: öcsifiú, én 97 óta hallgatok magyar hiphopot, úgyhogy légyszi hadd viszonyítsak a saját tapasztalataimhoz, oksi? :)
Alione 2013.11.25 18:34:01
Bizony, bizony. Ahogy azt az óévi összegzésemben is írtam, elértük a bűvös számot a blog életében. Szokás mondani, hogy egy sikeres blog 2-3 évnél nem bírja tovább. Ha körülnézünk a szférában, akkor ez valahol igaz is (sajnos). Mi szerencsére a kevés kivételt képezzük.…..
Igen, kedves olvasó, most egy kis elmélkedést fognak olvasni, mert ez valahogy ki kívánkozik belőlem. Aki netalántán régóta olvassa szerény kis blogomat, annak feltűnhetett, hogy mostanában alig van olyan bejegyzés, hogy "DVD ajánló", ennek több oka van. Az egyik nyílván…..
Grotesque / Gurotesuku (2009)   Rendezte: Koji Shiraishi Újabb csemegével szeretném meglepni olvasóimat. Akiknek olyan gyenge a gyomruk, hogy már egy Csáth Géza novellától is kiakadnak, azoknak íme egy rövid kritika, hogy a többit ne kelljen elolvasniuk: Ez egy beteg,…..
A blog facebook oldalán hívta fel a figyelmemet egyik kedves olvasónk az alábbi nyalánkságra, a legutóbbi franciás poszt kapcsán. Íme. Maléfique (2002) Rendezte: Eric Valette Carrére (Gérald Laroche - MR 73) sikkasztásért börtönbe került, egy cellába három teljesen…..
Az emberi százlábú folytatása után Tom Six belevágott volna a harmadik felvonásba is, csak épp tavaly év elején kissé összezörrent a franchise sztárjával, a Dr. Heitert alakító Dieter Laserrel. A gond a forgatókönyv környékén adódott, ugyanis Laser saját szakállára átírt…..
A csodás poszter után íme a trailer. Mit is írhatnék? Eredetiséget csak nyomokban tartalmaz, a kézikamera elhagyása meg egy nagy WTF?! Ez lesz az új módi a Karantén 2 és a [REC] 3 után szabadon? Igazából nem is értem, hogy miért nem csináltak inkább egy új filmet? Ja mert a cím…..
Horror-Mirror Egy elvont szar 2013.01.10 18:25:00
Az évet eredetileg egy szokásos "adag trágyával" akartam kezdeni. Azonban a kipécézett Mandrake-ből csak annyi maradt meg, hogy egy fa a gyilkos és az egész übergagyi. A többit pedig átpakolom egy 2012-es csomagba. Szóval marad ez, amiről muszáj írnom, mert egyesekből még…..
Alione 2013.01.10 19:30:27
Lady Gaga egyre több dolgot csinál a színpadon amellett, hogy énekel: legutóbb a fejére tetováltatott egy figurát, most pedig, kapaszkodjon meg mindenki, beleszívott egy füves cigibe! Persze lehetne azt mondani, hogy mindezt legálisan tette, hiszen éppen Amszterdamban lépett fel, ahol…..
Alione 2012.09.24 07:44:54
Engerland Rooney, a megváltó 2012.06.18 18:07:00
Alione 2012.06.18 18:47:00
Meleg van, vasárnap van, gondoltam, feldobom a napotokat és keresek pár csöcsös-faros menyecskét. Hát nem akarok rosszmájú lenni, de a keresőn kifogott a szexifangörl, azt meg gondolom, nem kell magyaráznom, olyan keresőkifejezésekkel nem próbálkoztam, hogy bjútiful angol lányok.…..
A 21. században rock and rollt már csak nyomokban tartalmazó Guns N’ Roses frontembere közismerten egy nehezen kezelhető esetnek számít. Axl Rose szinte minden héten bekerül a hírekbe valamivel, legyen szó volt zenésztársai emlékének megtagadásáról vagy drága ékszereinek…..
Alione 2012.06.09 13:25:39
A selmovita vallástörténészek sok mindent vélnek tudni Darton birodalmáról, a Shandinról, de valójában vajmi kevés esetben helytállóak a feltételezéseik. A maremita szárny, és különösen maga a nagymester tudása, azonban meglehetősen részletes és mély ezekben a kérdésekben…..
Drága lányok és fiúk! Ma este, speciális, most már tényleg utolsó idei klipmegosztásunk témája a szilveszter. Ez azonban nem azt jelenti, hogy szilveszterről szóló zenés videókat mutogatunk nektek, amikben emberek konfettit szórnak egymásra pezsgőzés közben, hanem…..
Bobafett, Bobakrome, Zomblaze @ Y2K, Nyíregyháza, 2010. december 25. Bobafették Nyíregyházán kis túlzással olyanok, mint a 30Y Pécsett, vagy a Tankcsapda Debrecenben. A hazai pálya mindig ad valami pluszt, ami mindenképp több annál, mint a tény, hogy a fellépő zenekar a nagy…..
KEDVENC KETTŐNÉGY SZTÁRcustomer surveys LEGRÉSZEGEBB ZENEKARonline survey LEGJOBB ZENEKAR 2010customer surveys LEGJOBB ÚJ FELFEDEZETTonline surveys KEDVENC FESZTIVÁL (ahol forgattunk 2010-ben)Market Research  ..
Ezzel a kerettel készül következő EB-selejtezőjére Capello csapata. Akad meglepetés is: a 33 éves Kevin Davis behívása vagy SWP további erőltetése (a City-ben már a padra is kevés). Október 12-én lesz a meccs, ha minden igaz a Sportklub közvetíti.Kapusok: Ben Foster (Birmingham…..
Engerland Megvan az utazó keret 2010.06.01 14:30:00
A BBC-n olvasható információmorzsák alapján úgy tűnik, reggel csak két helyen tévedtünk, az utazó keretbe Theo Walcott helyett Shaun Wrigth-Phillips került be, és a honvágyra panaszkodó Baines is itthon marad, helyette Warnock megy Afrikába. Walcott kihagyásán nemcsak maga a…..
Alione 2010.06.01 17:12:12
Azzurri L'Italia Siamo Noi 2010.05.31 18:57:00
 Hosszas mérlegelés után úgy éreztük úgy korrekt, ha a csoport többi tagjának bemutatásával kezdjük meg írásaink sorát; Paraguay - június 14., Fokváros 20.30 Új Zéland – június 20., Nelspruit 16.00 Szlovákia – június 24., Johannesburg 16.00 Na, pontosan ennyit…..