Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bobita71

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Archív képek: fortepan.hu)   Az Erzsébet híd budai hídfőjének történetét egy platánfa növekedésével követtük végig nem is oly rég, most jöjjön a pesti, a nem rég felújított Piarista Központ boltíve alól. A fenti kép valamikor a 30-as évek végén készült, rajta a…..
bobita71 2012.01.15 15:27:35
@Safrane(k): Hegedűs-villa, Orom utca 4. Bástya- és erődszerű téglaépület épült 1914-ben. (forrás: wikimapia.org/9817091/hu/Heged%C5%B1s-villa)
A Magyar Nemzeti Bankról szóló törvény Unió elé kerülő legújabb szövegtervezete már Magyar Nemzeti Sperma- és Jegybankot említ. „A folyószámlát eztán szó szerint kell érteni” – említi a törvényjavaslat preambuluma, egyúttal leporolva a régi viccet is:…..
addict Mit rejtenek a márkanevek? 2011.11.24 09:30:00
Egy átlagembert naponta több ezer reklámüzenet ér, melyek mindegyikében ott van a cég neve, szlogenje és emblematikus logója. Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontosak ezek a nyelvi és vizuális kifejezőeszközök a márkaismertség szempontjából. De vajon azt is tudjuk, hogy honnan…..
 Magyarországon többek között azért nehéz a Fideszről normálisan írni, mert van egy rakás idióta, akik ezt ész nélkül mindenféle toposzok dobálásával, a legelemibb józan ész és logika szabályait felrúgva, fröcskölődve, hobbiszerűen csinálják. Két cikkben is…..
bobita71 2010.10.27 22:40:51
@gulasZuppe:

Grat. a kommentjeidhez. Öröm látni, hogy valaki gondolkodik a sok agymosott között. Csak hát gyöngyöt a disznók elé....
Az oké, hogy a sarokban ülő taplót Józsinak hívták, de az nem derült ki Humbino számára sem, hogy a kutasok haverjáról vagy esetleg egy kollégáról volt szó. A kút vásárolóit inzultáló Józsit mindenesetre a kutasok csak éppenhogy csitítgatták, amikor megfenyegette a fizető…..