Regisztráció Blogot indítok
Adatok
similaci

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alapszakaszgyőztes lett a bajnok Ausztriában. Az EBEL döntője kemény csatákat hozott, volt egy pillanat – a harmadik meccset idegenben hozta a Salzburg –, amikor úgy nézett ki, a Pagé-csapat megvédi címét, de egy győzelemre a Klagenfurt is képes volt vendégként,…..
Szakmailag megalapozatlan az eltávolításom, ezt kijelenthetem – mondta blogunknak Ted Sator, az Alba Volán menesztett vezetőedzője. A kanadai mester értetlenül áll a döntés előtt. Semmi nem utalt rá, hogy valami nincs rendben – állította Ted Sator. – Mi történt a…..
similaci 2009.03.03 14:08:39
@jágör68: A mai események után mi sem lehetünk biztosak...
Kovács Csaba után Nathan Martz is felépült az első betegséghullámból, ez jó. Benk és Guerriero mellé Ocskay és Sofron is feliratkozott a hiányzók listájára, ahogy jeleztük, és ez rossz. Ők négyen nem utaztak el Szlovéniába. Két tinédzser viszont igen.A Jesenicébe ment a…..
Újabb játékossal szűkült az Alba Volán kerete, Nagy Gergő hétfő óta a juniorokkal készül a divzió 1-es világbajnokságra. A csapat csak 46 pontot tud jégre küldeni Ljubljanában. "Négypontos mérkőzés vár ránk az Olimpija ellen – állapította meg Énekes Lajos…..
Három részben mutatjuk meg kedves olvasóinknak a zűrös Alba Volán–Red Bull Salzburg EBEL-mérkőzés kulcsjeleneteit. Nézzék meg őket, aztán vonják le a következtetéseket.A gólok:A Bonni–Siklenka-affér:Couture vs. Trattnig, Fodor vs. Sweatt:..